Jump to content

04530dat

Members
 • Posts

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

04530dat last won the day on July 23 2015

04530dat had the most liked content!

About 04530dat

 • Birthday 01/07/1965

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.flightsimnorway.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen
 • Interesser:
  Musikk, Bil, Flysimulering
 • Kjøretøy
  04 E61 530D M-Tech

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

04530dat's Achievements

 1. Ditto! Har hatt Dravit fra start, men endret fra DA til DA Pro et par uker etter bestilling. Ser at 8TR da kom med på min oversikt også. Hvorfor blir ikke slikt opplyst!? "Additional functions" sier jo absolutt ingenting. Hvis det viser seg at det kun er "Lane Change Assistance" som må kodes vekk så er det vel til å leve med. Hadde uansett vært knall om alle selgere hadde visst/opplyst om slike ting.
 2. Godt valg, Dravit+Cognac her også. Jeg håper også at du får din før vinterdekkene må på, for da får forhåpentligvis vi som bestilte i slutten av September bilen i veldig god tid før sommerdekkene skal på igjen Worst case scenario for oss etternølere er vel at levering i løpet av Q4/22 glipper.
 3. Skal opp og kikke på samme bil i løpet av uken. Seriøst spørsmål - hva mener du med elendige nakkestøtter?
 4. Det er vel som vanlig noen ledd mellom opprinnelig kilde og høyttaler, så klart det er mulighet for at tallet er feil. Men ser de produserte 2.255.000 biler i München i 2020, og med høy fokus på el så synes jeg vel ikke at 1/7 av det så feil ut, egentlig. Synes ellers at "kun" 4500 i4 solgt i Norge så langt var litt overraskende lavt. Har i alle fall øynet nytt håp om at bilen min faktisk kan bli levert før mva. regler evt. har blitt innført i 2023. Selgeren kunne ellers fortelle at han måtte ringe 12 stk. ix mottagere og meddele at de dessverre ikke kom til å få bilen sin til jul likevel. Ikke kjekt å være selger da, kan jeg tenke meg.
 5. Info fra min selger i dag. De første som ble levert til Norge var basert på loddtrekning. En her fikk bil selv om den var bestilt 2 mnd. etter en som ikke har fått sin ennå. Produksjonskapasitet når de setter i gang for alvor: 1400 biler per døgn, 3 skift. Gitt tilgang på chipper. For oss som var litt sene med å bestille (sept) er det fremdeles senest Q4 2022 som er gjeldende.
 6. Kjipt å lese om folk som har fått beskjed om produksjons endring fra uke 3 til uke 17. 3 stk. i4 registrert så langt i desember i Norge. Blir lenge å vente for oss som satt på gjerdet til september & beyond..
 7. Manual Navigasjon, Underholdning og Kommunikasjon (Norsk) BMWi_Navigasjon_Underholdning_Kommunikasjon_01405A48D96.pdf
 8. På norsk BMWi_Instruksjonsbok_01405A48824.pdf
 9. Kan kanskje tolkes dit hen at "Justerbar setebredde" fjernes som egen post fordi det er standard i M-sport setene? Jeg skal endre til Sportsseter og litt annet, men fikk beskjed av selger at han ikke kunne endre konfigurasjon før bilen hadde fått et produksjonsnummer. Det blir vel lenge til.. bestilte for en mnd. siden.
 10. Ser det er fremdeles prislisten fra 1.Juli som ligger for nedlasting fra bmw.no. men de forbeholder seg jo "retten til å endre priser og spesifikasjoner uten forvarsel". Var jo uansett en rabatt på 22.000 for Fully Charged pakken fra BMW sentralt som gjaldt i Q3.
 11. Slike valutajusteringer virker jo oftere når det er opp enn når det er ned. Men hvem vet, kanskje valutakursen hjelper til å bremse økning i norske veiledende priser.
 12. Hvis man kjøper før prisoppgang 1/11, så får man jo tydeligvis gjeldende pris. Som må bety at alle som allerede har bestilt også beholder prisen de signerte på. Er vel ikke unaturlig at de øker prisene. Spent på hvor mye de øker.
 13. Fullt forståelig det, hadde vært på sin plass med en liten forklaring. Blir jo veldig OT i4, men veldig kort så mener jeg å huske at disse lyktene ble sammenlignet med vingene på hjelmen til Asterix.
 14. Designet på frontlyktene minnet om måkevinger.
×
×
 • Create New...