bmwi8

Medlem
 • Innholdsteller

  53
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

bmwi8 vant dagen sist Januar 11

bmwi8 hadde mest likt innhold!

Om bmwi8

 • Rang
  Fenrik

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. bmwi8

  Brann BMW i8

  Hei! BMW mener ingenting, de besvarer verken oss eller DNB. så kan man jo undres hvorfor. Dnb mener jeg har kjørt bilen så varm at den har tatt fyr. Så mener de at jeg forsettlig har forårsaket brann ved å kjøre videre på E-mode når det kom røyk/damp fra forbrenningsmotor, mener jeg burde stoppet. Men disse motorene er ikke mekanisk tilknyttet hverandre og ligger i hver sin ende av bilen. så hvordan skulle det å kjøre de 10 minuttene hjem på kun strøm forårsake mer skade/brann på forbrenningsmotor? Dnb innrømmer også at det mest sannsynlig har vært teknisk feil med bilen, hva vil de ikke inn på, og det kan i alle fall ikke være noe som styrker min sak
 2. bmwi8

  Brann BMW i8

  Takk for forståelsen! tror eneste grunnen til at jeg holder ut er at jeg får blåst ut litt innimellom
 3. bmwi8

  Brann BMW i8

  Hei! Det har du, og det har vært til veldig god hjelp. Vi har vist til i vår sak at i8 har vært tilbakekalt pga brannfare. Jeg bruker et verksted som er tilknyttet BMW i Tyskland som en av de tre sakkyndige vi har. Vi har derfor tilgang til mye tekniske informasjon som styrker vår sak. Jeg tror også at DNB nå sliter med å ikke akseptere at bilen har hatt indre lekkasje og sannsynligvis annen teknisk svikt ref. at vi i dag har sendt over 3 nye rapporter fra våre sakkyndige. Jag tenker at bare rent prinsipielt så burde en stor og angivelig seriøs aktør som DNB bare legge seg flat når de har destruert bilen og betale, uavhengig av alt annet bevis vi har. De har jo destruert det eneste sentrale beviset i saken og siden gitt seg selv et juridisk fortrinn. De har jo også ødelagt mine sjanser for å kunne kreve noe fra BMW eller Bavaria. Jeg tror og håper du har rett, men jeg kan faktisk ikke forstå at ikke noen fra litt oppi systemet hos DNB har fått dette med seg og ordnet opp allerede. Jeg skrev på lørdag til de store mediene, 3 aktører har allerede tatt kontakt med meg og er interessert i å dekke saken.. Jeg trenger bare å rådføre meg med noen om hvordan vi skal gå ut, når, med hva. Jeg vil ikke gjøre noe impulsivt.
 4. bmwi8

  Brann BMW i8

  Hei! Du har noen gode poenger og jeg tror at i mange tilfeller så har du helt rett. Derimot er det, etter min oppfatning, tydelig at dette er mer systematisk og strategisk enn uheldig mangel på kommunikasjon. å destruere det eneste beviset, nekte å gi ut bilder av alle deler som kunne styrket vår sak, falske påstander, misvisende fremstilling av fakta, trenering ......... ja, og alt er i favør DNB. Dette fremstår for meg som en uredelig kultur heller en dårlig kommunikasjon. Jeg hadde blitt svært overrasket om noen kom objektivt inn og så på dokumentasjonen og konkluderte med noe annet enn at DNB er kriminelle, uærlige og uredelige. i følge min advokat, som har jobbet med slike saker i over 20 år, handler dette om prestisje for utredere som skal "forsvare" lønnen sin. I jakten på å ha rett, og vise at de gjør en viktig jobb forsvinner etikk og moral. Det er jo slik at om du er en hammer så ser alt ut som en spiker, og subjektive tolkninger blir gjort fremfor objektive. For meg fremstår DNB fastlåst og rigide uten evne til å legge til side egne meninger og manglende forutsetninger for å være objektive. Det er som om du er sykelig sjalu og mistenker at dama de hele tiden er utro, leter du lenge nok så finner du et eller annet som kan tolkes som om hun er det. "hun svarte ikke på 10 minutter, hun er hos en annen", istede for å tenke at hun kanskje kjører bil, er på trening osv... Du finner jo det du leter etter, enkelt å greit Jeg må bare beklage utblåsing av frustrasjon og håper på forståelse for en fortvilende situasjon.
 5. bmwi8

  Brann BMW i8

  Bavaria påstår naturlig nok det for å dekke seg selv. Har sendt mail dit til daglig leder og skrevet at vi har 3 uavhengige sakkyndige som har konkludert med indre lekkasje. spurte så om hvorfor jeg ikke har fått ny bil på garanti eller på reklamasjon. spurte så om han kunne tenke seg å gå inn i dialog for å prøve å kome til en løsning. Får ikke svar en gang... spesielt syns jeg når bilen var levert derfra og på verksted 5 dager før brann..
 6. bmwi8

  Brann BMW i8

  Jeg håper også det, men vi har jo det med "resurs hensyn". Tror det skal godt gjøres at politiet prioriterer den. Det er nok dessverre slik at også politiet har mer tillit til et stort forsikringsselskap en et enkeltmenneske. Men vi tar det helt til riksadvokaten om vi må. Jeg sliter med å skjønne at de tørr å holde på sånn. De bruker ulovlige og uredelige metoder for å få gjennom at de kan spare noen kr, helt kalt og kynisk uten en tanke på at de mer eller mindre ødelegge livet til noen. Jeg håper dette skal gå veien og prøver å holde motet oppe og være voksen, det bare bygger seg opp så mye frustrasjon og sinne på grunn av metodene de bruker. Det fremstår helt klart for meg at dette er et tilfelle av tunellsyn og manglende evne til å erkjenne feil og forholde seg profesjonelle. Det skal bare vinnes, koste hva det koste vil.
 7. bmwi8

  Brann BMW i8

  Takk for ditt inspill! Det at DNB destruerte bilen dagen etter at de hadde undersøkt bilen er jo påfallende. Dette var omlag 1 mnd etter brannen. Noe av det som provoserer meg mest er at de bruker dette som et argument til sin fordel. "Deres sakkyndige har ikke en gang sett bilen og dere vurderinger blir derfor kun teorier uten tekniske funne"
 8. bmwi8

  Brann BMW i8

  Takk for godt tips! Jeg skal ta kontakt med han og høre hva han sier. God helg!
 9. bmwi8

  Brann BMW i8

  Hei du! Jeg er delvis egentlig enig med deg, og i følge bekjente som jobber for andre bilmerker ville de mest sannsynlig i en slik situasjon tilby meg ny bil. BMW har ikke vært noe okei de heller, nekter å svare på objektive tekniske spørsmål, henviser til jurister som liksom skal svare på forbruk av kjølevæske, men svar kommer aldri. Har gjentatte ganger forsøkt å gå inn i dialog både med BMW Norge og Bavaria, men bli ganske arrogant avfeid. Det ser ut som dette er en strategi BMW jevnt over bruker https://www.autoblog.com/2018/12/24/south-korea-bmw-fine-criminal-complaint-fires/?guccounter=1 Hadde vi hatt tilgang til bilen, i det minste hatt bilder av toppakning, topp og det hadde vært gjort en oljeanalyse, kunne vi sannsynligvis vunnet frem med et garantikrav mot BMW. Da DnB har destruert bilen min og ikke har bilder av deler som med sikkerhet kunne bevist at det var noe galt med bilen, blir det vanskelig å vinne frem. Jeg har veldig liten bilteknisk forståelse, men slik jeg har forstått det etter å ha snakket med utallige bilkyndige det siste året er at litt kjøleveske kan forsvinne, men generelt sett blir alt over en halv liter ansett som lekkasje. Det sentrale i min sak er at det måtte etterfylles nærmere 1 liter 7 uker og ca 180 mil etter service. som er en sterk indikasjon på at noe er galt. Jeg skal til media, og føler tidspunktet begynner å nærme seg nå. Håper bare at det blir tatt ut tiltale for underslag og grovt tyveri som DNB er anmeldt for, med tanke på nyhetsinteresse.
 10. bmwi8

  Brann BMW i8

  Takk for det! God helg
 11. bmwi8

  Brann BMW i8

  Hei! Jeg er helt enig med deg, en sak har alltid to sider og jeg forventer at DnB vil fremstille saken på en annen måte. Derimot står jeg inne for det jeg legger frem her, som forøvrig bare er en liten del, og kan dokumentere det. I motsetning til DnB så driver ikke jeg med falske påstander. Jeg er glad jeg kan advare flest mulig, unner ikke dette for noen. Merker at jeg selv var ganske naiv med tanke på hvordan jeg trodd slike aktører opererer. Takk for lykkeønskning Taper jeg så kan jeg leve med det, men jeg gir meg ikke før alle metoder er utprøvd.
 12. bmwi8

  Brann BMW i8

  Hei! Saken er nå inne hos Finansklagenemda. Om de velger å behandle saken gjenstår å se. Vi vil egentlig ikke ha den behandlet der, men ettersom DnB ikke ga oss lengre frist for å fortsette våre undersøkelser måtte vi sende saken inn dit for å bryte fristen og ikke miste rettigheter til å klage/stevne for retten. Vi har pr nå 3 uavhengige sakkyndige (en som har jobbet 40 år som bilteknisk konsulent for NAF, en som har jobbet i mange år som daglig leder på Norges største motorverksted og et verksted som er knyttet opp mot BMW group i Tyskland), alle er enige om at bilen har hatt motorskader som har skjedd over tid, at det har vært indre lekkasje som burde vært oppdaget av Bavaria der bilen var 5 dager før brann. Bavaria og DnB påstår at forbruket var "normal fordamping" og at det bare var etterfylt et par dl, men våre sakkyndige har funnet ut at det var fylt nesten en liter og dette var 7 uker etter service. Dnb påstår hardnakket at det ikke har vært noen lekkasje av kjølevæske... DnB er anmeldt for grovt tyveri, underslag etc da de dagen etter at de hadde undersøkt bilen, forøvrig også dette uten mitt samtykke, destruerte den. Politiet henla saken, men statsadvokaten omgjorde dette så forhåpentligvis blir det tatt ut tiltale. DnB mener at det er det er gjort utrolig grundige tekniske undersøkelser og at dette er gjort av de beste som er, BMW teknisk Tyskland. og forsøker å fremstille det som at det er de som har kommet frem til at brannen er min feil. Vi har heldigvis en uttalelse fra BMW som sier at dette ikke stemmer. jeg vet også at BMW ikke har besvart DnB på sine henvendelser. Alle våre tre sakkyndige er svært kritisk til den tekniske undersøkelsen og vurderingen gjort av DNB, det er betenkelig nok ikke bilder av topp, topplokk, bunnpanne etc. Dette nevnes heller ikke i deres sak. Dette hadde jo kunne bevist at det har vært en indre lekkasje og, men kan jo undres hvorfor dette er skjult. De dummer seg jo også ut på å skrive blant annet "lagrene til kamaksling viser store skader, dette betyr at bilen har gått veldig varm over lengre tid", også viser det seg at kamaksel ikke har lagre som viser skade "I denne motoren er det ikke kamlager. Kammen ligger rett i aluminiums bukkene som holder kammen på plass, med opplagring, som ikke viser skader" Det fremstilles jo også mange falske påstander som er grunnlaget for å nekte utbetaling. som blant annet at jeg ikke skal ha svart på e-post. jeg har forklart at bilen hadde fult batteri osv. Det jeg ikke skjønner er at de gjør det når alle samtaler er på opptak, e-post er lett å dokumentere. det vil jo komme frem. Som du skjønner kunne jeg fortsatt i det uendelige. Neste steg nå er jo å se om FinKN vil behandle saken eller ikke. Snart gått et år nå allerede og ser jo hvordan forsikringsselskapet trenerer. Jeg tror det skal gå min vei, eneste utfordring er at jeg tror mange er naive, også i domstoler. At man tror liksom at store aktører som DnB spiller redelig og om de sier noe så stemmer det. det blir derfor motsatt bevisbyrde, ikke bare må jeg bevise at jeg er uskyldig, jeg må også bevise hva som faktisk har skjedd.
 13. bmwi8

  Brann BMW i8

  Jeg blir nok nødt til å selge bolig. Det å gi seg, spesielt med tanke på hvordan det kommer mer og mer frem hvor skittent forsikringsselskapet spiller, er ikke et tema. Med tanke på advokatutgifter (nesten 3000 kr timen), rente på billån, utgifter på transport da jeg ikke har bil lengre, 3-4 ulike eksperter og sakkyndige som tar seg klekkelig betalt, tapt inntekt pga påkjenning osv medfører jo dette voldsomme utgifter og får store økonomiske konsekvenser. Jeg går heller ned med flagget til topps rent prinsipielt mot et slikt selskap, enn å bøye meg å la dem vinne frem ved bruk av slike metoder. Det med media er ikke så enkelt og jeg personlig har ikke greia på slik strategi. Du har nok et godt poeng i at dette hadde vært lurt å hatt noen på lag som kan dette og kan bistå. Jeg setter pis på gode råd og støtte. Det blir tungt til tider og dette har vært tilnærmet en fulltidsjobb å styre med i snart 10 mnd. Som sagt så er det ikke et tema å gi seg, utfordringen ligger mer på å holde seg voksen og saklig, og ikke handle på følelsene dette medfører.
 14. bmwi8

  Brann BMW i8

  Kommer ikke til å gi meg, det er ikke et tema. Heldigvis er jeg av natur sta og seig så deres strategi med trenering er bortkastet da det bare medfører at jeg blir mer bestemt. Det med media er noe som kontinuerlig er under vurdering. Det kommer når vi anser det som mest hensiktsmessig og vi har mest mulig dokumentasjon som beviser hvor uredelig og i tillegg ulovlig DNB opererer. Håper politiet tar tak i dette, selv om det nok kan bli vanskelig å få dem til å prioritere det.