bmwi8

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bmwi8 last won the day on January 11

bmwi8 had the most liked content!

About bmwi8

 • Rank
  Fenrik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bmwi8

  Brann BMW i8

  Hei! Takk for engasjementet ditt! Jeg er faktisk ved godt mot. Hadde trodd at jeg skulle bli sliten, lei , få lyst til å gi opp osv som mange beskriver, men det har ikke skjedd for min del. Saken skal opp for tingretten i minsten av oktober. Jeg er glad det bare er 4 med til. forhåpentligvis kommer saken til en ende der med mindre det blir anke til lagmannsretten da. pr nå er det definitivt vi som har overtaket i denne saken. DnB har engasjert en ekstern advokat til å føre saken for dem. Han fremstår, i alle fall så langt mer profesjonell og kompetent enn disse utrederne/jurist som har vært på saken frem til nå fra DNB. I følge min advokat er dette en person som har sunn fornuft og er redelig i motsetning til hva vi har set fra DNB. Så det er jeg glad for. spent på om den tekniske rapporten fra BMW blir frigitt, den har ikke blitt det til nå.. Det har blitt skrevet at det sannsynligvis kommer nye sakkyndige fra forsikringsselskapet. Som alle vet har forsikringsselskapene tilgang til sakkyndige som får mange oppdrag av dem og derfor er forsikringsvennlige, altså at de drar de konklusjoner som gagner forsikringsselskapet. Min taktikk blir derfor å hente inn dobbelt så mange sakkyndige som dem. henter de inn 2 så henter jeg inn 4 til, selv omveg allerede har 3. Det er ikke et tema å tape i retten og det er de som har bevisbyrden, som pr nå ikke er oppfylt. Det er som sagt vi som har overtaket når det kommer til bevisene. jeg har to sakkyndige som har sagt seg villige til å hoppe inn om det skulle bli behov for det. Jeg tar allikevel gjerne imot tips og råd på PM om aktuelle kandidater med omfattende kompetanse og erfaring når det kommer til bil/motor. En fordel om de har vært sakkyndige tidligere, men ikke at krav. Håper noen av dere kjenner til noen Som nevt tidligere om jeg skulle tape i tingretten blir det gått til innkjøp/leie av tilsvarende i8 for å bevise at DNB sine udokumenterte påstander ikke er plausible en gang. Vi har gjentatte ganger bedt om at de dokumenterer en del av de svært tekniske påstandene de har kommet med. Så tekniske at de kun kan komme fra en manual eller en uttalelse fra tekniske avdeling hos BMW, men det eneste vi har fått er den bløffen med en manual som ikke inneholdt noe av det som har blitt hevdet. Dette sier meg at de tilbakeholder informasjon som ville styrket min sak.
 2. bmwi8

  Brann BMW i8

  Det er absolutt viktig at forbrukerne informeres om hva de risikerer å oppleve som kunder av DNB om uhellet skulle være ute. Det er jo i slike traumatiske situasjoner man trenger hjelp.
 3. bmwi8

  Brann BMW i8

  ja, det er akkurat det som er! helt håpløst. Bare der i seg selv burde DNB være såpass profesjonelle at de sa "her har vi gjort en feil, slikt skal ikke skje, på bakgrunn av dette skal vi selvsagt utbetale forsikringsoppgjør". i stede bruker de det som et argument for å dekreditere mine sakkyndige... "de sakkyndige for sikrede var ikke en gang til stede under undersøkelsen av bilen" er f. eks et av argumentene som blir benyttet. Det er faktisk helt utrolig!
 4. bmwi8

  Brann BMW i8

  Nå er saken berammet til midten av oktober i tingretten. Men ja, for FinKN car saken for kompleks, samt at det er behov for direkte bevisførsel av vitner for å sjekke at de er troverdige osv. Det er ikke noe problem med media, jeg bare sitter litt på gjerdet av strategiske årsaker. Det vil komme, tro meg
 5. bmwi8

  Brann BMW i8

  nei hold deg langt unna! sjokkerende at de holder på som de gjør. har faktisk sendt en formell klage til DNB vedrørende hvordan de har håndtert denne saken og metodene som har blitt benyttet. Det ble henvist til deres egne retningslinjer for behandling av klage og jeg fikk beskjed om at jeg skulle informeres innen en uke om videre behandling av denne. jeg har purret på gjentatte ganger over flere med uten å få svar. For meg blir det da tydelig at dette ikke bare er et par utredere som er desperate etter å fremstå flinke og gjør hva som helst for å vinne, det er på systemnivå.
 6. bmwi8

  Brann BMW i8

  Hei! faktisk helt enig. De har faktisk tatt fra meg muligheten til å vinne frem med et reklamasjonskrav eller garanti krav mot selger eller Bavaria ved å destruere selve beviset og bare gi meg et svært selektivt utvalg av bilder som kun inneholder de deler de ønsker skal vises. Dessverre tar ikke politiet tak i dette. Jeg har sendt et eget isolert krav hva angår den ulovlige destrueringen, men det ble svart at DNB ikke godtok kravet mitt. jeg kommer til å gå videre med dette kravet parallelt med kommende rettssak hva angår forsikringsutbetaling. Det kan ikke være slik at de kan benytte seg av slike metoder og at ingen holder dem ansvarlige.
 7. bmwi8

  Brann BMW i8

  DNB blir stevnet i løpet av de neste to ukene, det må bare utarbeides av advokat når han har tid. Nå må jeg dessverre selge huset og flytte inn i en liten hybel for kunne dekke advokatutgiftene, men jeg var forberedt på det. saken kommer nok ikke opp før til høsten så har heldigvis litt tid.
 8. bmwi8

  Brann BMW i8

  Nei dessverre ikke.. Men, har flere andre som vil dekke saken. skulle ut her for litt siden, men ombestemte meg i siste liten etter rådførsel. Skulle faktisk i intervju dagen etter. Har blitt ringt et par ganger av de to som vil dekke saken i ettertid hvor de utrykket ønske om at jeg skal gå ut med saken. Så, det kommer, bare ikke helt enda.
 9. bmwi8

  Brann BMW i8

  Liten oppdatering. FinKN har i dag besluttet å ikke behandle saken grunnet omfanget av bevisførsel, egentlig som ventet. Det som er veldig positivt er at FinKN skriver at de er veldig tvilende til om DNB leverer bevis på det de påstår. Advokaten min sier at FinKN er svært forsikrinysvennlige slik at når de vurderer saken sånn kan vi forvente at det blir enda tydeligere i tingretten.
 10. bmwi8

  Brann BMW i8

  Det er skremmende og de kan holde på slik de gjør og ikke må stå til ansvar for det! lurer på hvordan de rettferdiggjør å bruke så graverende metoder for seg selv, det er jo åpenbart at bra mennesker ikke kan holde på sånn og ha det bra med seg selv
 11. bmwi8

  Brann BMW i8

  Absolutt! uheldigvis ville ikke tv2 hjelper deg ta saken som nevnt har jeg blitt tilrådet å avvente litt med media, men om TV2 hjelper deg hadde tatt den hadde jeg nok ikke ventet...
 12. bmwi8

  Brann BMW i8

  Hei! Takk for at du engasjerer deg og ikke minst, takk for støtten. Det du sier er helt sant. Det at så mange ukjente mennesker helt uselvisk viser såpass med engasjement og omtanke syns jeg er fantastisk! sier mye om dem som medmennesker
 13. bmwi8

  Brann BMW i8

  Jeg hadde ikke lån hos DNB og de hadde derfor ikke noe eierskap til bilen. Selve undersøkelsen av bilen dagen før de destruerte den var også uten mitt samtykke. De hadde selvsagt fått det, til å undersøke den - ikke destruere den, om de hadde forespurt dette. Derimot har de ikke det, noe som underbygger alvorligheten av destruering av bilen. Vi har hatt flere runder med både politi og statsadvokat. Dessverre nekter de å ta tak i det, og saken er nå henlagt av statsadvokaten pga "kapasitets hensyn" Takk for at du sa det om bilen i Nederland, link til den saken er nå oversendt min advokat. Noe som viser at den utbedringen som hevdes å være gjort vedrørende brannfare ikke er tiltrekkende.
 14. bmwi8

  Brann BMW i8

  Det er ganske absurd! jeg ser selv at jeg har vært alt for naiv og godtroende. Det har pågått i omtrent 14 mnd nå og jeg tørr ikke en gang si kostander med advokat, sakkyndige, ekstra rente på billån, ekstra utgifter for å disponere bil osv. Det blir spennende å se hvordan de skal forsøke å vri seg unne alt dette når det blir mediedekning. Av strategiske årsaker vil jeg vente litt med det.
 15. bmwi8

  Brann BMW i8

  Jeg har dessverre forstått at i Norge kan man ikke forvente å få noe for "tort å svie", noe som antagelig medfører at forsikringsselskapene kan fortsette å operer slik. Dessverre svarer de jo heller ikke til noen og kan tillatte seg hva som helst. Det er jo slik at forsikringsselskapene har egne avdelinger med utredere og jurister, deres jobb er å spare firmaet for penger. Sparer de firmaet for mye penger gjør de en god jobb, bonuser, blir forfremmet osv. De har dermed inget insentiv til å være objektive og redelige, det er her det blir problematisk. I tillegg sende jeg en ganske tydelig mail til utreder jeg var i samtale med hvor jeg uttrykte hvordan det opplevdes å bli behandlet slik, hvordan jeg opplevde han som manipulerende og subjektiv. I ettertid har jeg tenkt på et ordtak som er: vær forsiktig med å legge deg ut med smålige folk med litt innflytelse. Her skal det vinnes, koste hva det koste vil er strategien de har