Jump to content

Stein60

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. På grunn av feil hjulstilling (er justert nå) så er mine gamle sommerdekk 245/50RF18 helt utslitte. Noen som har forslag til nye gode sommerdekk (veigrep, komfort) og hvor man kan få tak i de billigst (østlandsområdet)? Hvilke andre dimensjoner går på mine felger?
 2. Har forskjellige seteinnstillinger på minne på sete på de to nøklene så jeg er rimelig sikker på at begge har aktiv memory
 3. Begge nøklene har memory funksjon. Tror jeg har vært innom alle valg i menyene uten å finne løsningen. Hvis jeg kjører Split screen, så kan jeg få opp et kart i dagmodus (venstre) mens det andre følger settingen på Day/Night/Auto.
 4. Har en 2012, X3 med 2 nøkler. Når jeg bruker konas nøkkel, så skifter NAV skjerm til nattmodus når det blir mørkt nok (skjerminnstilling på auto). Når jeg bruker min nøkkel, så skifter ikke NAV skjerm til nattmodus. Og ja, jeg har vært inne og prøvd å sette den fast til nattmodus (eller auto) og den skifter fortsatt ikke. Hva gjør jeg feil?
 5. Hei, Har en 2012 F25 som ved førstegangsregistrering ble trimmet ned fra 184HK til 163HK. Nå som effektavgiften vel er fjernet, vil det koste meg noe ekstra i avgifter å få justert den opp til 184HK igjen? Burde man chippet den opp til noe mer? Bilen har gått 100k. Mvh Stein
×
×
 • Create New...