Jump to content

Kjell F

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Kjell F

 • Rank
  Korporal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er det noen som har liggende en luftmengde måler til min M6 1985 model. Har hatt bien på BMW verksted men de fant ikke ut hva årsaken til at jeg har en CO på 5,5! Der vhvor bilen står nå tror de at det er luftmengdemåleren. Er det noen som kan hjelpe meg?
 2. Hei Er veldig spent på hvordan det går med restaureringen. Kan du legge ut noen flere bilder? Mvh Kjell F
 3. Fint at spørsmålet kom opp siden jeg kjøpte meg en M6 1985 i sommer. Kom over den helt tilfeldig. Har funnet ut at det er 13 stk som eier M6 i Norge og jeg fikk tak den ene av 2 som er solgt ny i Norge i 85. Men ser at det er en jobb å gjøre for å få den i 100% bra stand. Men etter å ha lest innleggene er det muligens verdt det! Men i Tyskland må det være et marked og det er totalt laget ca 5855 stk og 1800 gikk til Far East og Amerika. 4000 stk er solgt i Europa. Selv om du må betale noe mer enn en 635 er det nok en bra investering over tid. En annen ting - det koster å restaurere en M6!
 4. Må bytte luftmengdemåler på min nyinnkjøpte M6. Er det tips hvor den kan skaffes utenom BMW, Wallothnesch eller GS bilder?
 5. takk for svar om motorolje
 6. Har kjøpt en 85 mod M635. Har prøvd å finne ut hvilket olje som passer best for denne bilen. Brukes ikke om vinteren eller på bane!
×
×
 • Create New...