E60523i

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. E60523i

  E60 523i haster !!

  jeg synes ratte stå litt skeivt så tenkte om det er noe galt med forstillinger også. ! skal få det sjekka først kanskje :p Tusen takk for svaret !
 2. E60523i

  E60 523i haster !!

  Tok en feilkode søk på bilen og fikk bare feil på temperatur måler . Det virker som bilen ikke får nok bensin ved kaldmotor .
 3. E60523i

  E60 523i haster !!

  Har ikke målt skivene ,men det rister kun ved bremsing så vil nok tro at det er enten dårlige skiver eller problemer i kaliperen ??
 4. E60523i

  E60 523i haster !!

  Hei sann ! Jeg har kjøpt meg min første BMW e60 523 ikke så lenge siden . Bilen kjøpte jeg med ett problem og det var noe med bremsene. Forrige eieren hadde byttet bremseskiver begge F og par dager etter på fikk kast i bremseskivene F. Jeg har vært bort i Subaru med samme problemer og det var at jeg trodde det var bare dårlig skiver men problemet var vist på kalipere de . Byttet ut kalipperene F så var ristinga borte under bremsing. Tror dere at det er samme problem på den? Har aldri personlig skrudd på BMW så må kon spørre til noen eksperter her 😋 jeg har også lagt merke til at når jeg da svinger og gir gass, så kjennes ut som bilen dør litt ? Slipper gassen og gir gass igjen og da fungere det som det skal . ( virker som kun ved kjøring med kald motor.) + til morgen i dag var det litt tungt å starte bilen. kan dette ha noe med tennplugger å gjøre eller noe annet ?? Noen tips ??