bluezoot

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About bluezoot

 • Rank
  Korporal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bluezoot

  Nivåregulering

  Så er det i orden, viste seg å være feil på ny sensor fra koed!
 2. bluezoot

  Nivåregulering

  Ja jeg ser ser 0v i INPA , men tenker også evt ledningbrudd og eller feil på ny sensor. Om jeg evt tar sensor fra venstre side og bytter til høyre og får samme feil..må jo feilen ligge i ledningsnettet, og eller defekt kontoller regner jeg med..eller er tanken feil?
 3. bluezoot

  Nivåregulering

  Stemmer det med type bil. Har målt live med innkoblet sensor, viser litt over 2V på venstre sensor, og OV på høyre sensor..
 4. bluezoot

  Nivåregulering

  Hvor sitter boksen som styrer sensoren?
 5. bluezoot

  Nivåregulering

  Hei, Har byttet nivåreguleringssensor høyre side på en 530d. Når jeg ser på livedata viser det litt over 2V på sensoren på venstre side, men 0V på høyre side. Før jeg byttet fikk jeg feilmelding på høyre sensor og derfor ble denne byttet. Får fremdeles feilmelding på høyre sensor. Hva er feil?
 6. bluezoot

  530d går i nødmodus

  Hvilken side sitter tankpumpen? Ser at det er mannlokk på begge sider..hvem skal åpnes`..
 7. bluezoot

  530d går i nødmodus

  Nå har jeg testet tankpumpen ved å ta av slangen ved matepumpen. Det kommer diesel, men ikke mye.. en liten pulstrerende stråle med mellomrom..litt diesel og litt stopp. Vet ikke hvor mye trykk det kommer fra tankpumpen, men kanskje på tide å bytte? Har de pumpe på biltema til denne bilen som fungerer? Link til den?
 8. bluezoot

  530d går i nødmodus

  Så da kan det også være denne som som teoretisk ikke gir nok diesel til matepumpen under føreresete?
 9. bluezoot

  530d går i nødmodus

  Bosch pumpa betalte jeg kr.1945,- for på eurodel. Har nå best. trykkreguleringsvetilen fra koed, håper det hjelper med denne. Kan det være at tankpumpen er dårlig, har jo stått der noen år? Vet ikke om denne mater diesel frem til matepumpen og derfra til høytrykkpumpen, eller om matepumpen klarer å suge diesel fra tanken..
 10. bluezoot

  530d går i nødmodus

  Har testet en MAGNETI MARELLI og en BOSCH pumpe med samme resultat, 1,5 bar. Problemet oppsto med orginalpumpen og testet derfor disse.
 11. bluezoot

  530d går i nødmodus

  Hei, Har problem med at bilen går i nødmodus og stopper over 1500/2000 omdreininger. Kan virke som at bilen ikke får nok diesel, går fint på tomgang. Diagnose viser feil på dieseltilførsel, lavtrykksiden gir topp 1,5 bar, her skal det vel være 4 bar ? Gjelder en 530d 2003 modell. Har byttet fødepumpe under førersete 2 ganger, men begge pumpene gir 1,5 bar, dieselfilter. Pumpen i tanken går og gir diesel til fødepumpen, har ca 40 liter med diesel på tank. - Har ca 1,5 bar dieseltrykk på lavtrykkside - Har 348 bar fra høytrykkspumpe - Kan ikke se noe lekkasje noe plass - Kan ikke se luftbobler i dieseltilførsel høytrykkpumpe - Kan til tider høre bobling i tanken når jeg setter på tenningen Noen tips hvor jeg skal begynne?
 12. bluezoot

  Mk4 Navi restarter

  Den jeg har heter MKIV Computer (Mk 4 oversatt regner jeg med) Den sitter i en e39 2003 modell Denne restarter seg selv med gjevn og trutt som det passer den.
 13. Hei, Har hatt ett problem en stund at min MK4-navi restarter seg selv rett som det er når jeg kjører, er det noen som kjenner til dette og hva som evt kan være feil? Eneste som er tilkoblet er en Cd-veksler orginalt.
 14. bluezoot

  Bakluke

  Hei, Har en 530 2003 facelift stasjonsvogn med rust på bakluken (innvendig) og har tenkt å bytte denne. Er det noe som vet om det er forskjell på bakluka på disse modellene, og eller er det bare å sette på en bakluke fra en eldre modelle og dette passer. Takker for svar :)