Jump to content

bluezoot

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About bluezoot

 • Rank
  Sersjant

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her er informasjonen jeg får opp på M47 motoren hos www.newtis.info, og der ligger den på venstre av motoren og under starter, høyre om man står fremfor bilen.. https://www.newtis.info/tisv2/a/en/e46-320d-tou/components-connectors/components/b-sensors-electrical-transducers/b6203-crankshaft-sensor/RmNDaDI Defekt kamsensor kan vel også gjøre at motoren ikke vil starte om jeg ikke husker feil..
 2. Etter det hva jeg skjønner av denne om man ser bort fra all reklame, så ligger sensoren under starteren, og den må ut for å komme til..? Etter ny diagnose nå så kommer det også opp: - Innsprøytningspumpe kommunikasjons feil - - Veivsensor Motoren starter når "silikonspray" blir brukt..
 3. Så da mener du at det evt. kan være feil på injektor? Er det så og forstå? Men tilbake til spørsmål, hvor sitter veivsensoren på denne motoren? Må begynne en plass.
 4. Stoppet plutselig og vil ikke starte, får feilmelding på veivsensoren og ikke noe annet. Kommer diesel til injektorene. Dette er en m47d20 motor, men finner ikke sensoren, vet ikke om denne ligger under starteren og evt om starter må ut for å komme til?
 5. E46 320D - 2000mod, noen som vet hvor veivsensoren sitter? Under starter?
 6. AAAA...Trodde det var en mangnetventil som satt der..en forran og en bak..
 7. Det er plasseringen av turtallsgiver jeg prøver å finne ut av, nummer 4 på bildet her..kan ikke finne dem på girkassen. https://www.koed.no/no-no/catalog/diagram/24_1907/1/47559?steering=L&transmission=A&productiondate=20021100
 8. Har feilmelding "CAN wheel speeds/evaluation speeds (more than one signal)"
 9. Alle ABS sensorer er byttet.. finnes det sensorer på girkassen?.. fant denne men vet ikke hvor denne skal stå. https://www.carid.com/1998-bmw-5-series-transmission-parts/standard-intermotor-automatic-transmission-speed-sensor-1140909972.html?parentsubmodel[]=TRANSMISSION|Automatic
 10. E39 530d Automat - Har feilmelding "CAN wheel speeds/evaluation speeds (more than one signal)" Noen som vet om de er noen sensorer på girkassen på denne? og hvor sitter evt. Automatic Transmission Speed Sensoren på denne girkassen? Girkassen vil ikke alltid gire..
 11. Her er det snakk om å bytte ut facelift xenon med facelift halogen, halogenpæra sitter som vanlig i sokkel og burde ikke være problem?.. Det mottsatte med å sette xenon i halogen..etter det jeg har lest rundt forbi må man da bytte pæreholder som går ann å få kjøpt og fungerer. Men om dette er bra eller ikke bra vet ikke jeg.. 😑 Har lest meg frem til at en del har kjøpt xenonkit og satt dette i halogenlyktene og er fornøy med dette, men om det er bra i lengden for reflektor og eller lovlig..men som sagt, prøver å finne svar. 😑
 12. Det var det svaret jeg var ute etter Er det bare å ta kabel fra balast og putte inn i pæren på nærlysene så er det gjort mener du?
 13. Xenon lyktene jeg har nå er av den nye typen (2003) hvor det er store problem med å bytte glass etter det jeg har forstått. Fikk forsåvidt ikke svar på spørsmålet mitt her.
 14. Hei, Har en E39 med orginale facelift xenon lykter, men med dårlige reflektorer/glass. Har også et par Hella facelift halogen lykter til E39 liggende som er nesten helt strøkne. Kan jeg bygge disse om til xenon sånn at jeg kan bytte disse med de orginale som står på bilen uten problem? Eventuelt hva trenger jeg for å gjøre dette? Og eller kan jeg bytte ut de orginale facelift xenon lyktene med halogenlyktene uten problem når det gjelder kabler? Hva er best?
 15. bluezoot

  Nivåregulering

  Så er det i orden, viste seg å være feil på ny sensor fra koed!
×
×
 • Create New...