Jump to content

bluezoot

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bluezoot

 1. Her er informasjonen jeg får opp på M47 motoren hos www.newtis.info, og der ligger den på venstre av motoren og under starter, høyre om man står fremfor bilen.. https://www.newtis.info/tisv2/a/en/e46-320d-tou/components-connectors/components/b-sensors-electrical-transducers/b6203-crankshaft-sensor/RmNDaDI Defekt kamsensor kan vel også gjøre at motoren ikke vil starte om jeg ikke husker feil..
 2. Etter det hva jeg skjønner av denne om man ser bort fra all reklame, så ligger sensoren under starteren, og den må ut for å komme til..? Etter ny diagnose nå så kommer det også opp: - Innsprøytningspumpe kommunikasjons feil - - Veivsensor Motoren starter når "silikonspray" blir brukt..
 3. Så da mener du at det evt. kan være feil på injektor? Er det så og forstå? Men tilbake til spørsmål, hvor sitter veivsensoren på denne motoren? Må begynne en plass.
 4. Stoppet plutselig og vil ikke starte, får feilmelding på veivsensoren og ikke noe annet. Kommer diesel til injektorene. Dette er en m47d20 motor, men finner ikke sensoren, vet ikke om denne ligger under starteren og evt om starter må ut for å komme til?
 5. E46 320D - 2000mod, noen som vet hvor veivsensoren sitter? Under starter?
 6. AAAA...Trodde det var en mangnetventil som satt der..en forran og en bak..
 7. Det er plasseringen av turtallsgiver jeg prøver å finne ut av, nummer 4 på bildet her..kan ikke finne dem på girkassen. https://www.koed.no/no-no/catalog/diagram/24_1907/1/47559?steering=L&transmission=A&productiondate=20021100
 8. Har feilmelding "CAN wheel speeds/evaluation speeds (more than one signal)"
 9. Alle ABS sensorer er byttet.. finnes det sensorer på girkassen?.. fant denne men vet ikke hvor denne skal stå. https://www.carid.com/1998-bmw-5-series-transmission-parts/standard-intermotor-automatic-transmission-speed-sensor-1140909972.html?parentsubmodel[]=TRANSMISSION|Automatic
 10. E39 530d Automat - Har feilmelding "CAN wheel speeds/evaluation speeds (more than one signal)" Noen som vet om de er noen sensorer på girkassen på denne? og hvor sitter evt. Automatic Transmission Speed Sensoren på denne girkassen? Girkassen vil ikke alltid gire..
 11. Her er det snakk om å bytte ut facelift xenon med facelift halogen, halogenpæra sitter som vanlig i sokkel og burde ikke være problem?.. Det mottsatte med å sette xenon i halogen..etter det jeg har lest rundt forbi må man da bytte pæreholder som går ann å få kjøpt og fungerer. Men om dette er bra eller ikke bra vet ikke jeg.. 😑 Har lest meg frem til at en del har kjøpt xenonkit og satt dette i halogenlyktene og er fornøy med dette, men om det er bra i lengden for reflektor og eller lovlig..men som sagt, prøver å finne svar. 😑
 12. Det var det svaret jeg var ute etter Er det bare å ta kabel fra balast og putte inn i pæren på nærlysene så er det gjort mener du?
 13. Xenon lyktene jeg har nå er av den nye typen (2003) hvor det er store problem med å bytte glass etter det jeg har forstått. Fikk forsåvidt ikke svar på spørsmålet mitt her.
 14. Hei, Har en E39 med orginale facelift xenon lykter, men med dårlige reflektorer/glass. Har også et par Hella facelift halogen lykter til E39 liggende som er nesten helt strøkne. Kan jeg bygge disse om til xenon sånn at jeg kan bytte disse med de orginale som står på bilen uten problem? Eventuelt hva trenger jeg for å gjøre dette? Og eller kan jeg bytte ut de orginale facelift xenon lyktene med halogenlyktene uten problem når det gjelder kabler? Hva er best?
 15. bluezoot

  Nivåregulering

  Så er det i orden, viste seg å være feil på ny sensor fra koed!
 16. bluezoot

  Nivåregulering

  Ja jeg ser ser 0v i INPA , men tenker også evt ledningbrudd og eller feil på ny sensor. Om jeg evt tar sensor fra venstre side og bytter til høyre og får samme feil..må jo feilen ligge i ledningsnettet, og eller defekt kontoller regner jeg med..eller er tanken feil?
 17. bluezoot

  Nivåregulering

  Stemmer det med type bil. Har målt live med innkoblet sensor, viser litt over 2V på venstre sensor, og OV på høyre sensor..
 18. bluezoot

  Nivåregulering

  Hvor sitter boksen som styrer sensoren?
 19. bluezoot

  Nivåregulering

  Hei, Har byttet nivåreguleringssensor høyre side på en 530d. Når jeg ser på livedata viser det litt over 2V på sensoren på venstre side, men 0V på høyre side. Før jeg byttet fikk jeg feilmelding på høyre sensor og derfor ble denne byttet. Får fremdeles feilmelding på høyre sensor. Hva er feil?
 20. Hvilken side sitter tankpumpen? Ser at det er mannlokk på begge sider..hvem skal åpnes`..
 21. Nå har jeg testet tankpumpen ved å ta av slangen ved matepumpen. Det kommer diesel, men ikke mye.. en liten pulstrerende stråle med mellomrom..litt diesel og litt stopp. Vet ikke hvor mye trykk det kommer fra tankpumpen, men kanskje på tide å bytte? Har de pumpe på biltema til denne bilen som fungerer? Link til den?
 22. Så da kan det også være denne som som teoretisk ikke gir nok diesel til matepumpen under føreresete?
 23. Bosch pumpa betalte jeg kr.1945,- for på eurodel. Har nå best. trykkreguleringsvetilen fra koed, håper det hjelper med denne. Kan det være at tankpumpen er dårlig, har jo stått der noen år? Vet ikke om denne mater diesel frem til matepumpen og derfra til høytrykkpumpen, eller om matepumpen klarer å suge diesel fra tanken..
 24. Har testet en MAGNETI MARELLI og en BOSCH pumpe med samme resultat, 1,5 bar. Problemet oppsto med orginalpumpen og testet derfor disse.
 25. Hei, Har problem med at bilen går i nødmodus og stopper over 1500/2000 omdreininger. Kan virke som at bilen ikke får nok diesel, går fint på tomgang. Diagnose viser feil på dieseltilførsel, lavtrykksiden gir topp 1,5 bar, her skal det vel være 4 bar ? Gjelder en 530d 2003 modell. Har byttet fødepumpe under førersete 2 ganger, men begge pumpene gir 1,5 bar, dieselfilter. Pumpen i tanken går og gir diesel til fødepumpen, har ca 40 liter med diesel på tank. - Har ca 1,5 bar dieseltrykk på lavtrykkside - Har 348 bar fra høytrykkspumpe - Kan ikke se noe lekkasje noe plass - Kan ikke se luftbobler i dieseltilførsel høytrykkpumpe - Kan til tider høre bobling i tanken når jeg setter på tenningen Noen tips hvor jeg skal begynne?
×
×
 • Create New...