Jump to content

oebirke

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About oebirke

 • Rank
  Korporal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. oebirke

  BMW 550IX, 2011

  Hardykoblingen er også skiftet!
 2. oebirke

  BMW 550IX, 2011

  Kjører nå på vinterdekk som er identiske på alle 4 hjul. Problemet er akkurat likt som på sommerdekkene der jeg har ulik dimensjon, men lik rullediameter går jeg ut fra.
 3. oebirke

  BMW 550IX, 2011

  Tidligere var dette et problem kun rundt 1200-1400 omdreininger. Ved nedgiring så forsvant ristingen. Nå, etter å ha skiftet ut det jeg beskriver i innlegget mitt så merker jeg litt risting i andre turtallsområdet også, men fremdeles er det værst ved lave turtall. Merker dette best i 50 og 60 km/t sonene.
 4. oebirke

  BMW 550IX, 2011

  Hei! Håper noen har innspill i denne saken. Bilen min er bra på all måter. Under aksellerasjon og bremsing på gir så er alt OK, men når jeg cruiser i f.eks. 60 km/t så kan den begynne å nykke litt. Om jeg sakte øker farten til 65 km/t så kjennes det en risting i hele bilen. Selv passasjerer merker dette. Jeg har skiftet tennplugger, coiler, dyser, fordelerkasse og drivaksler fremme, men det er ingen bedring. Den er også oppdatert med siste versjon software. Motoren er original og ikke chip-tunet. Bilverkstedet står fast og vet ikke hvor feilen ligger. De har målt mis-fire på to sylindre (5 og 7), men det legges ingen feilkoder slik at alt ser ut til å være perfekt, men det er det altså ikke. Har noen her inne en ide om hva dette kan skyldes? Når nykkingen/ristingen er der så girer jeg enkelt ned med rattspakene og den oppfører seg (nesten) perfekt igjen. Bilen er nå gått 120.000 km, men har faktisk vært slik siden jeg kjøpte den for 3 år siden og da var den gått litt over 80.000 km.
×
×
 • Create New...