Jump to content

Stianvv

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stianvv

 1. hva trenger man for å bruke ISTA/INPA? Og hva vil det eventuelt koste?
 2. Det er ingen feilkoder på obd2, fikk skaffet meg en vgate2 som leser dette. Men ingenting dukker opp?
 3. Har en E46 316i 2004. Den kjører veldig fint men når den står på tomgang varierer den veldig og står å hakker, av og til rister det inni bilen. Men dette kan variere, av og til en det bra mens etter 2 min begynner den plutselig å hakke igjen. Når jeg starter bilen hakker den i ca 3-4 min så dør den ut. Har renset forgasseren. Dette skjer både med varm og kald motor. Noen som vet hva det kan være?PS: Tok med en video av problemet! Rett etter videoen døde bilen ut IMG_0934.mp4
 4. så det gjør ikkeno at jeg hører litt "ulyd"? er sikker på at alt er montert riktig. Litt slakk når jeg vrir skiva rundt etter å ha strammet justeringsskuren så stramt som mulig også 10 hakk tilbake.
 5. Bytter håndbrekk sko på en 316i 2004 og etter jeg hadde montert nye bremesko var det litt slakke. Altså når jeg skulle justere tok jeg på skiva og stramma håndbrekket med justerinskuren til skiva satt. Men det er litt slakke så når jeg beveger på skiva ser jeg bremseskoa flytter seg litt frem og tilbake. Er litt lyd også men vet ikke om det er vanlig. Takk for hjelp på forhånd.
 6. Tips til hvordan jeg kan fjerne de 2 tynne skruene ved vaieren? de er helt støkk
 7. Skulle bytte bremsesko på min bmw 316i 2004, så merket jeg at bremseskjoldet var for rusta til å montere nye bremsesko. Fikk at de små skruene men klarte ikke å få de 2store veldig tynne skruene rett ved waieren av? Og hvordan bytter man bremseskjold?
 8. Hei, motorlampa lyser og på tomgang sliter motoren. Den går veldig lavt på turtall og sliter med å holde seg oppe. Får opp feilmelding P1159 «Fuel trim additive bank 1 high». Har hørt mange sier det kan være lambdasensoren, men hvilken? Takk for svar.
×
×
 • Create New...