Jump to content

SB68

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About SB68

 • Rank
  Visekorporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  330e

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Enig, det ser veldig rart ut. Har fjernet i den forstand at jeg i flere runder har gått på med høytrykksvask men enkelte flekker sitter dønn fast. Får prøve å skure det bort ved anledning og se om det kommer tilbake. Skulle nesten tro denne bilen har vært utsatt for en spesiell episode hvor dette brant seg skikkelig fast. Motoren oppleves riktignok helt fantastisk! Må si BMW motormessig er en fantastisk overgang fra andre biler gjennom livet så langt! Motor og denne Steptronic girkassa er et mesterverk av ingeniørkunst. Dekkstøy kan riktignok diskuteres, dvs det trekker kraftig ned på totalinntrykket. Leser sistnevnte er kraftig forbedret på 2020 modellen.
 2. Noen som har erfaring med hvorfor rørene bak misfarges på denne måten, dvs fulle av sot på utsiden, på en 330e av forrige modell?
 3. Hei, er det flere som ser at utformingen bak forhjulene på 3 serie generelt eller spesielt for 330e er sånn at forhjulene ligger og spruter opp partikler som ødelegger lakken langs spesielt nedre del av fordørene? Bilen min er forbimot ødelagt i lakken pga fullt av små lakkhull pga dette og oppdaget det idag da jeg skulle ut og polere i finværet på Østlandet. Kjøpte bilen brukt av merkeforhandler i desember og kjente fort at lakken kjentes veldig ut som sandpapir og idag skjønte jeg hvorfor. Neppe reklamasjon? Bare dårlig utformet karosseri, tenker jeg. Kjører på 225 dekk, som bilen sikkert ble levert med, men tror neppe det hadde blitt noe mindre lakkskade med standard 205 iflg vognkortet.
×
×
 • Create New...