Jump to content

BmwJohan89

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjøretøy
  Bmw 318d e90 facelift

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BmwJohan89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Hei, E90 2010 318DA. Startet med at antispinnen slo inn på tørr asfalt. Ingen grunn til at det er glatt eller at den glipper. Slo av antispinn helt. Så etter en par turer Så kom det opp feil på ABS. Så nå er ABS deaktivert. Hva har skjedd her? Hva kan være galt?
 2. Har testet det nå men skjer ikke noe.
 3. 😊 bilen har vært på BMW og de har funnet feil på kompressor etter feilsøking. Har gitt tilbud på bytte. Men har byttet selv. Det må nevnes at Dette er min fars bil og han har byttet den selv. Prøver å hjelpe han her så vi finner ut hva som må gjøres. 😄
 4. Problemet er at kompressoren ikke vil heise bilen. Med andre ord den starter ikke kompressoren. Har ikke feilsøket har ikke utstyr til det 😬
 5. Hei, BMW 520da 2013 F11 byttet kompressor bak. Men den vil ikke starte. kompressoren som løfter er ny, byttet rele. Sjekket at sikringer er i orden. Hva kan være galt?
 6. Takk info. Da har bavaria Stavanger Godkjent Hartge-eksos tidligere. Det er som du sier ikke mer støy.
 7. Enig er det innenfor avgass og støy så burde der ikke være noe problem. På mangellappen står det «bakre lyddemper mangler» Det er det ikke i dag. Sånn ser der ut i dag.
 8. Har faktisk hatt den på mekonomen på etterkontroll. Men de sier de ikke kan gjøre noe med det da det allerede er registrert som en mangel. Med andre ord hadde jeg tatt EU kontrollen på mekonomen hadde de godkjent den. Men kan det ikke på etterkontroll er hva jeg har forstått. Mulig det er mulig et annet sted ?? Skal høre med et annet verksted...
 9. Hei, e90 med Hartge eksos. Har nettopp vært på EU-kontroll Hvor alt var i orden bortsett fra at jeg fikk feil på Eksosen mangler lyddemper bak. Bilen er fra 2010. Sist eier monterte dette på rett etter at den var ny. Den har vært på EU kontroll på BMW verksted alle gangene og aldri fått noe feil på dette. Flyttet til Stavanger og har derfor byttet BMW verksted. Her fikk jeg beskjed om at det er en «skjønnsvurdering« har på pekt at dette aldri har vært sett på som feil tidligere. Så syns det er noe rart. Siden dette nå er feil. Må ha vært veldig uheldig med kontrollør. Har snakket med vegvesenet hvor de sier at man trenger TUV dokumentasjon. har forsøkt å finne TUV dokumentasjon. Men Hartge er lagt ned. Mekonomen og andre verksted jeg har snakket med har sagt de hadde godkjent anlegget. Er det fortsatt håp for Hartge eksosanlegg? Håper noen har en løsning her. 😞
 10. Nå har jeg fått et grundig svar på mitt spørsmål😅 5w-40 LL-04. Setter veldig pris på det. Lært mye om olje nå. Tusen Takk.
 11. 😊 ingen olje lekkasje sjekket termostat og den er i orden. Tror det er DPF. Takk går for en 5W-40 😊
 12. Supert takk. Kommer til å gå for en 5w-40 😊
 13. Takk for beskrivelse. Har nå testet tempen og den er helt fin. 😊 sjekket også om det er noe oljelekkasje. Det er det heller ikke. Tørt og fint. Så tenker at det er DPF.
 14. Ja den motoren kakler mye. Bilen er bra på alle andre områder. Men den motoren blir jeg ikke fornøyd med. Hadde et håp om at olje kunne gjøre gangen noe bedre men.
 15. Det høres veldig riktig ut. Det er nok regenerering av DPF som starter. For det brommer noen ganger mer og lukter svidd etter noen kjøre turer. Jeg kjører mye korte turer dessverre. Bilen var nettopp på verksted og fikset eksosen og da ble det byttet partikkelfilter også.
×
×
 • Create New...