Jump to content

BmwJohan89

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About BmwJohan89

 • Rank
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  Bmw 318d e90 facelift

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk info. Da har bavaria Stavanger Godkjent Hartge-eksos tidligere. Det er som du sier ikke mer støy.
 2. Enig er det innenfor avgass og støy så burde der ikke være noe problem. På mangellappen står det «bakre lyddemper mangler» Det er det ikke i dag. Sånn ser der ut i dag.
 3. Har faktisk hatt den på mekonomen på etterkontroll. Men de sier de ikke kan gjøre noe med det da det allerede er registrert som en mangel. Med andre ord hadde jeg tatt EU kontrollen på mekonomen hadde de godkjent den. Men kan det ikke på etterkontroll er hva jeg har forstått. Mulig det er mulig et annet sted ?? Skal høre med et annet verksted...
 4. Hei, e90 med Hartge eksos. Har nettopp vært på EU-kontroll Hvor alt var i orden bortsett fra at jeg fikk feil på Eksosen mangler lyddemper bak. Bilen er fra 2010. Sist eier monterte dette på rett etter at den var ny. Den har vært på EU kontroll på BMW verksted alle gangene og aldri fått noe feil på dette. Flyttet til Stavanger og har derfor byttet BMW verksted. Her fikk jeg beskjed om at det er en «skjønnsvurdering« har på pekt at dette aldri har vært sett på som feil tidligere. Så syns det er noe rart. Siden dette nå er feil. Må ha vært veldig uheldig med kontrollør. Har snakket med vegvesenet hvor de sier at man trenger TUV dokumentasjon. har forsøkt å finne TUV dokumentasjon. Men Hartge er lagt ned. Mekonomen og andre verksted jeg har snakket med har sagt de hadde godkjent anlegget. Er det fortsatt håp for Hartge eksosanlegg? Håper noen har en løsning her. 😞
 5. Nå har jeg fått et grundig svar på mitt spørsmål😅 5w-40 LL-04. Setter veldig pris på det. Lært mye om olje nå. Tusen Takk.
 6. 😊 ingen olje lekkasje sjekket termostat og den er i orden. Tror det er DPF. Takk går for en 5W-40 😊
 7. Supert takk. Kommer til å gå for en 5w-40 😊
 8. Takk for beskrivelse. Har nå testet tempen og den er helt fin. 😊 sjekket også om det er noe oljelekkasje. Det er det heller ikke. Tørt og fint. Så tenker at det er DPF.
 9. Ja den motoren kakler mye. Bilen er bra på alle andre områder. Men den motoren blir jeg ikke fornøyd med. Hadde et håp om at olje kunne gjøre gangen noe bedre men.
 10. Det høres veldig riktig ut. Det er nok regenerering av DPF som starter. For det brommer noen ganger mer og lukter svidd etter noen kjøre turer. Jeg kjører mye korte turer dessverre. Bilen var nettopp på verksted og fikset eksosen og da ble det byttet partikkelfilter også.
 11. Hei, Har en 318d e90 facelift 2010 med motor N47D20. Bytter olje hver vår. Nå er det tid for å bytte igjen. Lurer på hvilken olje som er best. Jeg har et problem med at bilen bruker lang tid før den blir varm. Kan nesten ikke røre gasspedalen før den er kjørt i 20 min. I hvert fall ikke presse den til mer enn 2500 omdreininger. Hvis jeg kjører den normalt som ikke er hardt lukter det fort svidd og motoren bråker noe mer. Så tenker jeg hvis jeg bruker tynnere olje vil det hjelpe? Bor i Stavanger og her er det så og si aldri minus grader. hvilken olje skal jeg velge?
×
×
 • Create New...