Jump to content

ChAL

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

About ChAL

 • Rank
  Sersjant

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hmm ja rart, girolje evt da? Kan den oppføre seg sånn da?
 2. Det har aldri vært byttet girolje på den, kan det ha innvirkning??
 3. Hmm da er desverre issuesene tilbake den gikk 100% noen dager, og da hadde den stått veldig lenge stille i tillegg, men nå har jeg kjørt litt småturer daglig og da jukser den og girer feil høyt forbruk,tung startet osv, men går noe bedre med Maf plugget ut, det jeg vet fra da jeg byttet tennpluggene ifjor er at det var olje på pluggene, er det noe som kan forårsake disse problemene??, tenker da på at evt toppdeksel pakning lekker, siden det er olje på tuppene, men burde ikke sånt brent fort bort etter påbegynt kjøring?
 4. Absolutt,så tusen takk for innspill😃
 5. Oppdatering, da er det løst, fikk svogeren min som er mekaniker til og se på det her og det visste seg at der hvor eksos rørene går opp i bilen, der hvor disse o2 sensorene sitter så var det ikke tett i skjøtene, og det var pga at de 4 mutterene , to på hver side manglet, så nå går det jo helt anderledes for og si det sånn
 6. Lurer på og gå for de selv og
 7. Ikke fått fikset det ennå, tenkte og ta det neste mnd men har fått tilbud fra Actronics via Meca verksted og de skulle ha 4000kr for det, litt usikker på om det var med at de skrudde ut og inn, også hørt med pixelfeil og de skulle ja 2000kr pluss returfrakt
 8. Godt tips det skal jeg sjekke ut
 9. Da tenker jeg går for en av de som du sier, ser Skruvat har SKF med ABS senorring,regner med alt følger med da,GS også har litt forskjellig så har sendt mail til begge og hørt om alt følger med
 10. Aha ok takk for tips, det skal jeg absolutt sjekke ut ja, det hørtes kjipt ut ja
 11. Liten update, vært på diagnose idag på Meca og det er hjullager høyre bak som er problemet, så bare lurer på det med den ringen, følger det med f.eks dette settet fra skruvat? (Se bilde)
 12. Ja stemmer, tenker jeg begynner med de o2 sensorene. Takk for hjelpen så langt
 13. Det er olje på pluggene, har tenkt og få byttet toppdeksel pakning etterhvert men kan dette ha noe med saken og gjøre?
 14. Tok den mafen inn igjen og da virka det som det retta seg, syntes det er veldig rart, men som du sier evt sensorfeil, kan det være en sted og begynne da og evt bytte disse??
 15. Når jeg kjørte hjem fra jobb nå så prøvde jeg og koble ut MAF'EN og da forsvant de symptomene starta lett og gikk rett til 500 omdreininger, men så kjørte jeg i 40kmt og da var den oppe i 2000 omdreininger, så virker som den gira veldig rart , så virker som det er noe som ikke kommuniserer riktig med noe her??
×
×
 • Create New...