Jump to content

Jan330

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Jan330

 • Rank
  Visekorporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 330i E90 (2006)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tusen takk for svar. Jeg mener at automatkassen oppfører seg eksemplarisk. Da skal jeg få ordnet et olje og filterskift på automatkassen. Og bytte olje en gang mellom de ordinære serviceintervallene. Det blir litt merkelig å fylle på olje på en motor uten peilepinne. Men det finnes vel informasjon om riktig oljemengde på nettet et sted
 2. Takk for svar. Jeg er ikke vandt til automatgir, men mener at den girer veldig fint og behagelig. Det virker ikke som oljebytte på denne er en del av BMWs serviceprogram (om jeg har lest riktig). Da må man kanskje spørre spesielt om det? Og motoroljeskift intervallene... De er veldig lange da, kan det være greit å kjøre 30000km mellom hvert oljeskift? Bilen kjører helt nydelig, jeg ville bare sjekke litt om det er noe jeg burde være oppmerksom på?
 3. Jeg har nylig kjøpt meg BMW igjen (2006 e90 330i aut) etter noen år med Volvo (har tidligere hatt e23 732i, e30 325i og e46 318d). Jeg må si at jeg er veldig fornøyd med e90n. Men det er så mye informasjon her på dette forumet, at jeg strever med å finne relevant informasjon. Er det noen som har tips om ting man bør gjøre eller passe på? (bilen har gått 140000km). Bilen har automat, og jeg blir ikke klok på om den skal ha oljeskift, eller flushes? N52 motoren, bortsett fra vannpumpe, er det noe man må være på vakt med? Alle tips eller linker ang e90 330i mottas med takk.
×
×
 • Create New...