Gå til innhold

Seriøse Selgere/brukere


MeSs
 Share

Anbefalte innlegg

kun negativt og si om wikki124.

http://bimmers.no/profile.php?mode=viewprofile&u=4421 driver og lurer seg unna med aetat og annet dritt. har ventet 4 mnd på penger.. kjøpte 318 cab av meg og skulle overføre dagen etter men dette har aldri skjedd.fikk noe men ikke alt og fik daglig regninger pga bommstasjoner.. fikk sms der han sa bil var skeiv?

men igjen, tok en eu godjent 735 i bytte. denne hadde spraysotet baklykter og for over 11 tusen i gåene foringer og kuler.. dette kunne ikke han skjønne?

og skulle få 2x 12tommere og en forsterker. fikk nesten det dvs 2 x10 tommere og en ødlagt forsterker...

ikke noe greit og si om mannen. ..

vel..da var den gjelden ordnet opp i. beklager at det tok så lang tid, men ja, nav suger highclass!

det med slitne foringer kan jeg heller ikke forstå nå. bilen ble eugodkjent rett før du overtok den. du sjekket heller ikke stereo ved overtagelse. jeg ANTOK at det var 12tommere. du prøvekjørte heller ikke bilen før kontraktskriving. Spraysota baklys kunne man fint se uten å grave no mer. bilen gikk som sagt rett igjennom eu-kontroll med småfeil på lys, politiet har stoppet bilen i teknisk kontroll i oslo, men aldri bemerket det. Du fikk også link til min tråd her på forumet der det står at jeg spraysota blinklysene bak så den biten der kan du ikke klandre meg for :)

Anyway, har satt over resterende sum for bilen, inkludert eventuelle bompasseringer så håper nå at denne saken er ute av verden:)

DRITER i dette nå, BLANKE ark og NYTT år!

dvs kr betalt samt kr på bommstasjon..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bestilte ///M belteputer av TOMMENKE, å der var det rask levering å alt gikk smertefritt :) Så han fortjener et + i margen :)

+! :D

:D:D:D Kjemperask og trivelig fyr å handle med! :D:beer:

Og de putene var kjempefine, TOMMENKE! :D

MVH

Ronny

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anbefaler alle å holde seg langt unna kjetillu! Forhåndsbetalte en Sebring bakpotte til E30 325 som han skulle sende, dette var vel i begynnelsen av november. Ukene gikk og han hadde fortsatt ikke sendt den, og skyldte på at han jobbet så mye. Når jeg purret på han i midten av desember, påsto han at potta hadde blitt stjelt på vei til postkontoret, og at han skulle overføre tilbake pengene med en gang. Pengene fikk jeg ikke, og nå for en uke siden fikk jeg melding om at han hadde overført pengene igjen. Har enda ikke fått pengene, så dette er bare noe han sier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anbefaler MotorViagra for svært raskt oppgjør da jeg solgte et gullnummer til han. Ris på baken til meg for å være litt treg med å sende det, men det er iallefall på vei:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Solgt lykter + diverse til MR:BMW idag.

Kom å hentet som avtalt, bare å handle med han ;)

Hei Wagon.

Beklager utrolig sent svar på denne linken, men er vel bedre sent enn aldrig.

Lyktene + div jeg kjøpte av Wagon fikk jeg både billig, og var av god kvalitet. Han også møtte til avtalt tid, så denne karen er det bare og handle av.

Mvh MR:BMW

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan på ingen måte anbefale å handle med kimeide ! :evil:

Dum som jeg var forhåndsbetalte jeg uten å få annet enn telefonnummer. Han påstår å ha sendt delen 2 fanger, men hva skal man tro når jeg ikke har fått verken sporingsnummer eller hentelapp fra posten...

Vi er nok flere som har gjort det ja.

Jeg kjøpte to OMP stoler av han i november 2008 eller noe. Lovet at han skulle på posten å sende da han hadde mottatt pengene. Har ikke sett noen stoler enda. Men hvis det ikke kommer penger eller stoler snart så er det vel egentlig ikke for sent å anmelde. Har jo alt av meldinger han har sendt ennå. :twisted:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...