Jump to content

Evenol

Members
 • Content Count

  3250
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Evenol

 • Rank
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E92 M3

Recent Profile Visitors

2506 profile views
 1. Knallfin 7'er, @johnja Har du flere bilder?
 2. Hadde akkurat samme problem på en 1-serie jeg hadde for et par år siden. Det sitter to dreneringspropper/deksler på hver side av motorrommet helt øverst mot torpedo/frontrute som skal fjernes(aksjon fra BMW) slik at vannet dreneres ned i forskjermene og ut. Selv om det har vært aksjon på disse bilene så har ikke alle vært inne for fiks(inkludert min). Du kan lese litt mer her om hvordan dekslene ser ut: https://f30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=941823 Ville ha sjekket disse, de blir fort tette...
 3. Trykk noen ganger på BC-knappen på venstre hendel, så kommer den opp i venstre hjørnet på den lille skjermen etterhvert. :)
 4. Ser av SVV at kjøretøyet ble vraket i november 19, så det er kanskje grunnen til at det er stille
 5. TS: Uten tvil E92 M3 av de du har listet opp. Hvis rådelager og gasspjeldaktuatorer er byttet så er resten ganske skuddsikkert. Utrolig grom bil med en fantastisk motorlyd! Ville gått for en med DKG, nydelig kasse. Ser ikke helt poenget med en 335i, man går lei dette etter to uker. Har du først M-bil i tankene så hadde jeg realisert drømmen. :)
 6. Skjønner ikke helt hva du mener. Har du bilde?
 7. Sjekket bildelsbasen.se? Er motoren umulig å reparere? Hva har skjedd?
 8. Høres helt vanlig ut i mine ører!
 9. Typisk feil ja. Er flere måter å fikse på visstnok... tok et kjapt søk på YT og denne kom opp først:
 10. Tittet på denne i går: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=126251355&fks=126251355 Bilen var svært slitt innvendig. Nedslitt ratt, slitt og møkkete fremseter samt en del andre riper/hakk ellers i interiøret. Den ser veldig strøken ut på bildene i annonsen, men selger innrømte etterhvert at disse bildene var fra da han kjøpte bilen(5 år siden).
 11. Det her høres helt sinnsykt ut! Ang. tredobling av rente, kan ikke banken sette dette kravet litt på vent? De må forstå at dette er en svært spesiell sak.
 12. Haha, har glist godt av denne tråden i lang tid uten å komme med en eneste kommentar før nå! Smekk! Uansett, fasitsvaret på E46 M3 right thurrrrrrr. Knallfin skute!
 13. Men dette er jo en "Neck Breaker" ! 😅😂
×
×
 • Create New...