jokkeeng

Members
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

About jokkeeng

 • Rank
  Løytnant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 520D 2003

Recent Profile Visitors

878 profile views
 1. Hærlig! Denne bilen er jo bare lekker!:D Så gratulere så mye med ny bil! Blir gøy å følge med på denne også:)
 2. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Da har jeg lagt om til vinterhjul, like trist hver gang..Sommerdekkene har ikke blitt noe mer slitt i sommer så har de nok minst 2 sesonger til, så blir vel lenge til disse felgene blir vinterhjul. Syns de er nitriste disse uorginale felgene 😂 Sjekket bremsene, kom på at jeg ikke hadde byttet på venstre side bak da disse var ok på Eu-kontrollen, men måtte jo bytte høyre den gang. Venstre side var helt kaputte, så var godt å få gjort dette Sommerhjulene vasket å klar for lagring.
 3. jokkeeng

  Mini Sveigis sin e34 525tdsA.Veien tilbake.

  Går nok bare godt det med BT #kjørekåt xD
 4. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Da var endelig pakken fra koed kommet:) Så var det bare å hive seg rundt. Masse rustløser å teflonspray så løsnet demperen uten for mye spetakkel. (Ikke lenge siden denne er byttet) En time senere: 2stk av. Disse jævlene som fester hjullageret satt altså så inni granskauen, å jeg hadde kun handverktøy..de to siste fikk jeg av litt kappere siden jeg tok de som var værst å komme til først. Ikke helt identisk hjullager, men jeg byttet da jeg hadde ett nytt liggende. Selvom mitt ikke var noe slakk i, var det litt svak lyd i det. Finn 1 feil xD var så glad når jeg fikk av det gamle lageret at det gikk litt fort i svingene. Nesten like ille som å kjøre uten hjul.. Fint med nye deler da. Glemte å ta bilde av lager montert. Godt å være ferdig med denne jobben. Andre siden gjenstår, men den tar jeg kombinert senere med lager å støtdemperbytte.
 5. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Washking er bra og løser opp godt, men skummer eller henger ikke like godt som polar blast, men igjen den "tar" mindre enn wash king. Jeg har da og mixet litt av begge som regel bare for å prøve meg fram:)
 6. jokkeeng

  Mini Sveigis sin e34 525tdsA.Veien tilbake.

  Hærlig! Fin update:D
 7. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Måtte ta en litn puss av eksosstussen:)
 8. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Da var man igang. Ca 5min senere, godt vedheng på skummet. Renspylt. Vasket og tørket - Delvis(måtte ta bilde før regnet kom:D) 5min etter siste bilde, øser det ned igjen. Uavhengig av været var dette godt å få gjort:)
 9. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Idag tenker jeg den må få en god vask, har styrtregnet nå i over en uke, såg det var meldt oppholdsvær etter 12 så da satser jeg på å få gjort litt. Er ikke varmt akkurat heller, lå på 3gr nå 😨 Litt div produkter. Blir skumkanon og berøringsvask.
 10. jokkeeng

  Evopowers tråd. E61 eu ok

  Jøss du vart rask å sette skrutrekkeren i den 😂 Kjekt å få fikset HUD'en da. Kjempefin bil, med ett hærlig interiør. Artig med slike detaljer som adaptive lys👍
 11. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Da var det bestilt litt snacks:)
 12. jokkeeng

  Mini Sveigis sin e34 525tdsA.Veien tilbake.

  Hærlig! Go'følels ja, hva var det med bremsene?
 13. jokkeeng

  Mini Sveigis sin e34 525tdsA.Veien tilbake.

  Fantastisk! Dette likte jeg:D Skummel start på innlegget!😱den alvorlige sorten!
 14. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Hehe, her blir det å lære fra tidlig stadie å være forsiktig med det en har 😅 Har beskyttelse på setet der barnestolen står!
 15. jokkeeng

  Min BMW 520d E39

  Takker! Ja syns km standen er veldig kjekk, har vel kjørt litt over 20k ila 1,5år. Komplett servicehistorikk har den også, ikke så mange sider som er stemplet😅 Fikk jo bilen i en tid i livet hvor jeg stiftet familie så har ikke blitt så mange langturene i norge/utland på denne tiden med lite barn. Har jo ingen plan om å selge denne, skal brukes å holdes vedlike. Sikler litt på E61 som familiebil samt veteranbil, men får se, denne funker veldig bra og stoler på den så blir nok å ha denne ei stund. Blitt veldig glad i bilen også:)