Jump to content
 • F30/F31 3-serie facelift presentert!


  awt
   Share

  Tiden flyr, og for mange er F30/F31 3-serie fortsatt en ny bilmodell (ihvertfall for undertegnede). Derfor er det litt merkelig når vi nå blir presentert for facelift-utgaven, men når man tenker tilbake på at de første utgavene rullet på veien i 2012 følger dette BMWs vanlige modell-syklus.

  Facelift-versjonen som kommer som 2016-modell har flere endringer, og det mest oppsiktsvekkende er ny design på frontlyktene og mulighetene for LED-hovedlykter. I tillegg er det ny design på lysmønsteret i baklyktene, men utover dette er det kun mindre synlige endringer.

  Andre ting som er verdt å nevne er nydesignet styring (noe denne bilen har fått litt kritikk for tidligere), litt endring på demperene bak, oppdatert stabilitetskontroll og litt andre småting.

  335i blir erstattet av 340i og får den nye B58-motoren på 320hk. Resten av modellene får nye motorer til neste år.

  Se forøvrig denne forumtråden for mer informasjon, bilder og diskusjon.

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  Når jeg ser på den tyske nettsiden er det flere nye motorer som jeg går utifra kommer ved lansering. 318i 116hk , 330i 252hk, 318d 150hk og 320d 190hk er vel alle nye motorer for F30.

  Link to comment
  Share on other sites

  Utrolig flott facelift. Akkurat passe. En bra bruksbil dette, der selv 316i er en kurrant og bra motor med sin turbo-teknologi. En må jo opp til 335 for å  få seks sylnder nå så da kan en heller ha en klassisk. Men gjerne en F30 til bykjøring og til/fra jobb.  

  Link to comment
  Share on other sites  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...