Jump to content

bilforume.net


rayol
 Share

Recommended Posts

nå er jeg temmelig lei bilforumet.net er jo nede nesten hver eneste kveld....noen med samme erfaring? de skyter seg selv i foten..... et sted med 26000 melemer skal da ikke behøve å være nede hele tiden...?

tror besøkstallet deres har gått kraftig ned iallefall..... det er snart så jeg ikke gidder å sjekke mer. er det noen som har erfaringer fra bilforumet.net ? eller lar jeg meg iritere over småting?

vel skryt til bimmers for lite nedtid........ forumet sitt det

Link to comment
Share on other sites

Har vel blitt til bilforumet.no nå. Hjelper kanskje ikke alverden å skrive det i steden. Tror det var sann at det lå på en server som tar backup/restarter om natten. Så derfor det har vært nede hver natt over lengre tid. Det har hvertfall vært sann. Jeg gidder heller ikke være der lengre. Må scrolle som en gal for å finne noe annet enn reklame å lese.

Link to comment
Share on other sites

Bilforumet.no (Håper dere har fått med dere at det har skiftet url) Grunnen til at det ble ".NO" nå er pga at DNS'en på net adressen ikke ville slippe IP, så da tar de like gjerne redirect på ".Net" når de får opp den

Sidene har hatt problemer pga oppgraderinger av sidene, og når det er mange besøkende der, tar dette på skikkelig. Men nå i den siste tiden har det vært ganske stabilt.

Link to comment
Share on other sites

Bilforumet.net og .no skal virke nå, men det har vært flytting av både server og noe problemer med DNS. Forhåpentligvis skal vi nå være kvitt nedetiden. Pga backup på natten er det også noe nedetid dessverre. Om forumet er fjortiss eller useriøst, henspeiler seg vel heller til brukerne. Husk også at vi har ALLE bilmerker representert, ikke bare BMW som her ;) Da blir fort litt mer baluba...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...