Jump to content

GEBE Kompressor


svart
 Share

Recommended Posts

Jeg hadde kjøpt noe mye større om den skal brukes til sandblåsing og lakering, da det krever endel trøkk...

Det viktigste er hvor mye den leverer i trykk. ihvertfall til sandblåsing. Er ekstremt frustrerende å måtte vente på trykket hele tiden...

Link to comment
Share on other sites

ja, var d jeg fryktet. var og såg på den og storebroren til 2000,-m 3hk. Skal surfe litt på tilbud, 50lliter må det bli,24l har jeg ikke tålmodighet til...meen har jo noen kompiser med 50litere, kan jo bare koble de sammen når det er behov for mer guff:-) l/min er det jeg sammenligner med, har dere gode kompressor alternativer til den prisen?

Link to comment
Share on other sites

S. Arnesen mener hvor mye den leverer i liter, ikke trykk.

Bla bla :tongue: Hadde for meg at Slagvolum var hvor mye trykk den leverte?

Men ja, det det er antall liter jeg mente, men også slagvolum :)

De fleste garasjekompressorer er 8 bar, en del industrianlegg eller litt dyrere kompressorer er ofte 10 bar. Men makstrykket er som oftest av mindre betydning, det viktigste er å levere nok luft i mengde, for å klare å opprettholde trykket. Men hva mener du med slagvolum? Kompressorer oppgis normalt i tankstørrelse, luftmengde, hestekrefter og makstrykk.

Link to comment
Share on other sites

Se på bildet av kompressoren, så ser du at det står slagvolum. Trodde de fleste garasje kompressorer var på 6 bar jeg? :oops: Er det vi har på den ubrukelige 60l vi har hjemme.. hehe Den kompressoren vi har i verksted er på 6 til 12 bar, justerbart :) Men den er vel på 380l eller noe, så blir en litt annen liga...

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil ikke anbefale denne.

Grunnen er så enkel at denne modellen har det med å knekke oppe ved der hvor slangen er koblet til. Av og til er det bare koblingen men ofte også på selve kompressoren. Har vært borti tilfeller hvor alt det over tanken bare knektes rett av. Noen er selvfølgelig heldige og får en som fungerer meget bra og er da fornøyde med denne.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...