Gå til innhold

Sub i e46 2002 mod.


 Share

Anbefalte innlegg

Hei. Har tenkt å sette inn en sub i bilen. Må jeg bytte ut cd spilleren eller kan jeg koble ut ett signal på den som allerede er der? Jeg har en sub, men mangler forsterker. Suben er en 12" Bose på 300w. Takk på forhånd for svar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Originalspilleren trenger du IKKE å bytte. Du trenger en høynivåadapter. Denne "burken" koples inn på to av høyttalerutgangene bak på spilleren eller på høyttalerene i bagasjen. Denne konverterer signalet fra høyt til lavt nivå. Og du vil ha en linjeutgang fra denne boksen.

http://www.acb.no/Details.asp?ProductID=1797

Denne er grei. Da får du stryrespenning til forsterkeren og (remote)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har prøvd med høynivåadapter i min gamle e46. blei utrolig dårlig signal. annlegget spillte mye bedre med uorg spiller med linjeutgang. det var et høynivåadapter som skulle være bra.

http://www.bassbrothers.no/display.aspx ... prodid=419

hvilken motor har du? alle 6syl biler har batteriet bak. om batteriet ditt er forran må du trekke strøm derifra. ingen orginalkurser på bilen som leverer nok strøm til å dra en forsterker med sub.

om det er 4syl bil så, under batteriet er det en gummi gjennomføring i torpedoveggen. du må ut med hanskerommet men ellers er det grei skuring. husk å finne et godt gods(jording) punkt å bruk lik kvadrat på jordkabel som + kabel. og bruk sikring

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...