Jump to content

Skiltbelysning lyser svakt selv om tenninga er skrudd av.


Bjorni92
 Share

Recommended Posts

Mulig at e46 har lyssjekker på skiltlyset, da e39 har det. Isåfall kan det være det som gjør det. Vet at min e39 blinker på skiltlyset når den sjekker pærene.

Link to comment
Share on other sites

også bruker led minimalt med strøm for å tenne. Og det vil alltid være litt strøm i kretsene sålenge batteriet er koblet til. Jeg har også pærer fra biltema i skiltlysa og 7 pærer i intereørlys. Har også 4 pærer i dørene. En i hvert håndtak ute. Disse er ikke fra blitema. Men alle disse 13 pærene lyser svakt når de ikke er på. Bilen min sto over en mnd uten å bli startet. Var ikke noe problem å starte igjen. Virket ikke som noe strøm var tappet ut.

Link to comment
Share on other sites

Okei, så jeg trenger ikke sette på en motstand? Isåfall, hvor må jeg sette på motstand? Hvor kan jeg få kjøpt det?

Du må nok ikke ha det, men du slipper jo konstant lys om du har det. Motstanden settes på ledningen til pæra. Tror man får tak i slike på clas ohlson...

Link to comment
Share on other sites

Tror ikke du trenger å bekymre deg så veldig mye for at batteriet skal tappes for strøm pga dioder. En diode bruker vel ca 0.2w og det er når den lyser for fult. Så i teorien vil det ta ca 550 timer for en diode å tømme et batteri på 110VAh. Hvis ikke jeg tar feil nå?

Link to comment
Share on other sites

nei. er de som er nermest riktig motstand i forhold til pærene. og de er litt sterkere enn hva som skulle vøre. men var den som var nermest på oversiden av det som trenktes. så tok den.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...