Jump to content

Slukkede "ringer" i frontlykt (E61)


mutriakis
 Share

Recommended Posts

Hei!

Halvveis til Trondheim i min nye 2009-modell 520d får jeg plutselig varsel om at "daylight" på høyre side ikke funker og at jeg må oppsøke BMW-verksted. Det skal jeg gjøre i morgen, men så lenge; noen som har vært borti det samme?

Det er altså begge ringene på høyre frontlykt som ikke lyser. Ellers funker det som det skal.

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes det var et helvete å bytte pærer på min 07 mod! Fikk ikke hånden nedimellom! Hvis du har store hender så kan det bli vanskelig uten å ta ut lykten. Når du først skal bytte pære så ville jeg byttet på begge sider så er du sikker på at den andre ikke ryker like etter du har byttet!

Link to comment
Share on other sites

Om man har normalt store hender er det håpløst. Jeg får knapt lirket to fingre ned til pæreholderen, langt mindre vridd den rundt. Har funnet det enklest å ta ut hele lykta for å komme til. Selv da synes jeg det er småknotete.

Link to comment
Share on other sites

Hei igjen. Ha omsider fått byttet pæra (selv) men det ble litt mer styr enn forventet. Strandveien Auto (jeg befinner meg for tiden i Trondheim) klarte å gi meg feil pære, med det resultat at jeg sleit livet av meg med å finne ut hvor denne mystiske pæra egentlig satt. Når jeg omsider fant ut at det var en vanlig (?) H8-pære jeg skulle ha, var den skiftet på få minutter og nå funker alt som det skal. Jeg vil si det var forholdsvis enkelt å skifte den, selv med ganske store hender. Takk igjen for hjelp og innspill. :-)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...