Jump to content

Forslag ny "bane felg" GS skal vi lage eller ikke ?


Morgan GS
 Share

Recommended Posts

Hva tror du ?

Vi har en god stund jobbet med tegninger til nye felger , dette er en av dem , mange kjenner nok denne igjen fra OZ , men alikevel så er den ganske så anderledes, OZ har 18 eiker vi mener 12 er bedre :) hvis vi skal lage denn...e GS Performance felgen så vil den leveres i 8*17 og 9*17 4/5 bolt og 8*18 og 10*18 i 5 bolt til BMW .

felgens senter bygger litt utenfor slik at rillene bak på felgen kan presse luften ut av felgen lettere, og logo på felg GSP R36 står for (GS Performance BMW E36) så på en E-30 så vil det står GSP R30 ...osv ..

skal den lages så kommer den i hvit , bronze og muligens sølv.

se også FB siden våres , der skrives det mye også :)

ls63robvw6wf3kv2duq7.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sikkert bra dette, men med banefelger så er det jo ganske viktig med lav vekt. Silvertrack og de andre felgene deres veier egentlig ganske mye, og kvaliteten er så som så. Hvordan vil denne felgen bli? Og ikke minst pris?

Link to comment
Share on other sites

tror nok de fleste som kjøper slike felger for bruk på bane kan takle at de er litt tyngre en en superlett og svindyr racingfelg , de fleste av oss er vel på bane mest for gøy og liker at ting ser riktig ut der også . Så de som virkelig skal hevde seg der ute vil nok uansett ikke kjøpe slike felger pgs av at de er litt tyngre.

prisen vil være gunstig slik som andre felgpakker hos oss , jobber også med Sonar tire , de har laget et semislick gummi blanding så da kan vi i framtiden lage rimelige trackday pakker også :)

Link to comment
Share on other sites

Om disse holder den samme vekten og "kvaliteten" som de andre felgene dere selger, vil dem så absolutt ikke passe som banefelger. Det er min mening, uansett kule kopi felger :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...