NA

Members
 • Content Count

  1977
 • Joined

 • Last visited

About NA

 • Rank
  Generalmajor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nydelig bil. Hade jo gleden av å se denne bilen samt slå av noen prater med deg på landstreffet i år. Så takk for sist 😊
 2. Ja, se der. Blir ikke tema for meg. Da er ombygging til m3 mer interessant 😊
 3. Ja, redd for at alt det må til. Montering utføres selv ja. Mye av morroa det😊🏎
 4. Først og fremst så har jeg søkt på emnet, men bare funnet gamle tråder uten gode svar. Er det samme regler som ved turbobygg? Eller er det mulig å godkjenne en 99mod e46 med kompressor uten hele tuvregla og syklustest? Mtp effekt er det null problem da hk/nm er under 330d f.eks.
 5. NA

  Daniels Estoril E46 M3

  Så bra, knallfin bil. 👍opp for manuell konvertering 🏎
 6. NA

  NilsP`s never ending E30 M3 story.

  Dette var meget interessant å se. Mye forskjel på små endringer. Takk for oppdatering på "nerdenivå" 😄👍håper å se bilen in action en dag.
 7. NA

  E30 M3 "CSL" 2.66L N/A S14

  Helt fantastisk 🇳🇴😎👍 liker bilen meget godt.
 8. Vaskehallen på Storhamar i bygget til hamjern bil? Fin bil og nydelig farge 👍
 9. Så bra at du nå opplever bilen bedre. Dette har slått meg mange ganger ved kjøring av andres biler, neimen så rar den var. Sjekka luft og tatt dekkvask, helt ny opplevelse.
 10. NA

  Den store finn.no tråden.

  Du får også sete betraktelig lavere med manuelle seter. Bedre plass med hjelm på blant annet 😊
 11. NA

  Den store finn.no tråden.

  Enig her, nydelig bil😊 skulle absolutt hatt noe sånt merker jeg, i mine øyne den siste ordentlig M3😎
 12. NA

  "Restraint system faulty" 2008 E61

  Hei. Om batteriet ditt ligger på 12,7v etter en natt med lading er det nok modent for utskifting. Bør ligge på 13-14 v på et bra batteri som er nyladet. Husk koding av nytt batteri så bilen er klar over spesifikasjoner på det nye. Har du målt spenning da bilen går? Bør ligge på 14,7v. Sett vifta på fullt og mål på nytt, detter spenninga voldsomt er det evnt litt ladetrøbbel.
 13. Hei.Jeg kjørte litt E61 i jula nå og kan ikke helt kjenne meg igjen. Den med 225/55-16 pigg. Har du sjekket lufttrykket i forskjellig temperaturer? Synker meget mye til tider om det er kaldt og erfart at dekkene ikke synker like mye. Så om man har fylt luft i mildvær vil trykket alltid synke i kulda. Bare et forslag, mulig du har sjekket det. Vask av dekkene gjennom vinteren er også uhyre viktig, saltet legger seg som en hard hinne på dekkene. Mine biler er alltid helt annerledes etter å ha spylt dekkene ordentlig ved vask.
 14. Tenk å få hatt ferien sin der, bare der, hele ferien.... sier ikke mer😊