NA

Medlem
 • Innholdsteller

  1969
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om NA

 • Rang
  Generalmajor

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vaskehallen på Storhamar i bygget til hamjern bil? Fin bil og nydelig farge 👍
 2. Så bra at du nå opplever bilen bedre. Dette har slått meg mange ganger ved kjøring av andres biler, neimen så rar den var. Sjekka luft og tatt dekkvask, helt ny opplevelse.
 3. Du får også sete betraktelig lavere med manuelle seter. Bedre plass med hjelm på blant annet 😊
 4. Enig her, nydelig bil😊 skulle absolutt hatt noe sånt merker jeg, i mine øyne den siste ordentlig M3😎
 5. NA

  "Restraint system faulty" 2008 E61

  Hei. Om batteriet ditt ligger på 12,7v etter en natt med lading er det nok modent for utskifting. Bør ligge på 13-14 v på et bra batteri som er nyladet. Husk koding av nytt batteri så bilen er klar over spesifikasjoner på det nye. Har du målt spenning da bilen går? Bør ligge på 14,7v. Sett vifta på fullt og mål på nytt, detter spenninga voldsomt er det evnt litt ladetrøbbel.
 6. Hei.Jeg kjørte litt E61 i jula nå og kan ikke helt kjenne meg igjen. Den med 225/55-16 pigg. Har du sjekket lufttrykket i forskjellig temperaturer? Synker meget mye til tider om det er kaldt og erfart at dekkene ikke synker like mye. Så om man har fylt luft i mildvær vil trykket alltid synke i kulda. Bare et forslag, mulig du har sjekket det. Vask av dekkene gjennom vinteren er også uhyre viktig, saltet legger seg som en hard hinne på dekkene. Mine biler er alltid helt annerledes etter å ha spylt dekkene ordentlig ved vask.
 7. Tenk å få hatt ferien sin der, bare der, hele ferien.... sier ikke mer😊
 8. NA

  F01 750i Xdrive

  Herlig bil og fornuftig bilhold mtp det du har gjort her. Har selv hatt gleden av mange mil bak rattet og som pasasjer i F01 og dette er herlige biler, denne også med perfekt motorisering. Vil tro du får valuta for antall liter bensin ja😊 det er somregel minste problem med rett bil.
 9. NA

  Elektriske feil 90-modell e34

  Sedan dette sikkert? Sjekk ledningsnett i f.eks bakluke for skader der det er bevegelse ifbm åpning/ lukking
 10. NA

  Elektriske feil 90-modell e34

  Ser ikke likt ut som min. Den var 94 modell med m40 motor. Kan være noe med den fukta da ja.
 11. NA

  Elektriske feil 90-modell e34

  Bare hyggelig. Håper du finner feilen der⚡👍
 12. NA

  Elektriske feil 90-modell e34

  Hei. På en 518 jeg hadde satt det en sikringsholder like ved batteriet i en sort kapsling på selve ledningen fra batteriet. Var to ledninger fra plusspol på denne og den tynneste hadde denne sikringen. Den var defekt, byttet og allt ok.
 13. Anbefaler deg M240i om du ikke har behov for de to ekstra dørene som 1serien har. 2serien er betraktelig mer sportslig preget og en morsommere bil i svinger osv. Har prøvd begge å syntes forskjellen er stor. Men missforstå meg rett, 1serien er hysterisk morsom liten bil også 😊
 14. Å dette er en herlig tråd. Bra du tar vare på denne flotte bilen, men samtidig veldig tøft at den brukes der den alltid har vært tiltenkt. S14 på steroider er musikk for ørene, jeg følger med, stå på videre. Dette er tøft 😎🏎
 15. Ble akkurat solgt en 10 mod E90 325xi manuell med ca 78k på telleren . Ellers nokså lik denne. Lå ute til 199. Er jeg helt på jordet om jeg sier 180 for denne? For realiteten er at det begynner å bli en gammel bil . Hadde den vært rett priset ville den vært borte for lengst.