NA

Medlem
 • Innholdsteller

  1957
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om NA

 • Rang
  Generalmajor

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Anbefaler deg M240i om du ikke har behov for de to ekstra dørene som 1serien har. 2serien er betraktelig mer sportslig preget og en morsommere bil i svinger osv. Har prøvd begge å syntes forskjellen er stor. Men missforstå meg rett, 1serien er hysterisk morsom liten bil også 😊
 2. Å dette er en herlig tråd. Bra du tar vare på denne flotte bilen, men samtidig veldig tøft at den brukes der den alltid har vært tiltenkt. S14 på steroider er musikk for ørene, jeg følger med, stå på videre. Dette er tøft 😎🏎
 3. Ble akkurat solgt en 10 mod E90 325xi manuell med ca 78k på telleren . Ellers nokså lik denne. Lå ute til 199. Er jeg helt på jordet om jeg sier 180 for denne? For realiteten er at det begynner å bli en gammel bil . Hadde den vært rett priset ville den vært borte for lengst.
 4. Hva mener folk er fornuftig pris på denne? Edit: ny pris ja.. akkurat satt opp fra 239 ett eller annet 😄
 5. Ja, de tåler årene godt de. 😊
 6. https://www.finn.no/125300845 Fulgt med på denne litt. Prisen går som en strikkball opp og ned mellom 230-280. Hva er formålet her tro? Lagt ut på Finn 3 ganger nå. For min del interessant bil, men høyt priset.
 7. NA

  Små biler er også biler

  SÅ gøy. Tenk hvor morsomt det er å få noe som er hjemmelaget. Dagens barn har bare bruk å kast leker maid in Taiwan. Her har du ting fra du selv var barn i like god bruksstand. Fantastisk 😊👏 morsomt å se.
 8. Hør her , så bra. Er jo mange skrekkhistorier på nett, men de positive tingene blir somregel glemt 😄
 9. Takk for inspill. Hadde det ikke vært for at r6 koster omtrent det dobbelte så hadde valget vært enkelt. Enig ang. dine synspunkter her. R4 er en motor med fæl gange og mye vibrasjoner ifht r6. Men synes man får mye bil for pengene i en f31 med noen år på seg. Derfor jeg er noe nysgjerrig ang bilholdet på disse r4 motorene om det bare er tull og kostnader, eller om det er akseptabelt. Er i utgangspunktet ikke så glad i disse r4 da BMW desverre har laget mye ymse der opp igjennom. https://www.finn.no/122395765 Denne har jeg litt sansen for. Gått mer enn mange andre, men madammen kjører maks 10k i året så det går nok bra. Bra utstyrt og xdrive.
 10. Som topic sier, noen erfaringer med F30/31 xdrive N20/B48 2.0l? Vurderer en sånn til madammen. Har ikke noe erfaringer med disse nyere turbo firerne. Vet jo det har vært mye krøll med tidligere modeller mtp dyser, coiler, register osv... Så håper dette er forbedret her. Har skikkelig sansen for disse bilene og selvfølgelig er jo bensinsekser ønskelig, men må se litt på pris her. Diesel er uaktuelt pga bruk og kjøremønster. Kom med innspill og erfaringer, sett på diverse biler med mye utstyr og disse har km mellom 90-150000. Ligger da fra kr 315-350000.
 11. Denne forden ser jeg stadig på Hamar. Absolutt et artig syn blant moderne doninger👍😊
 12. bilkontroll.no Fluidfilm er meget bra til ditt formål. Edit: ser at det var akkurat det forrige link var til også
 13. Update: Var å så på denne i dag. Kort sagt tror jeg det mangler en null på km stand. Tilstanden tilsa i alle fall det når man så på midtkonsollen, felger, bremser, karosseri osv. Så noe prydeksemplar og som ny er den langt ifra.
 14. Mulig det er pluss engangsavgift 🤔 da er den i alle fall dyr og meget forståelig at den ikke er solgt 😁
 15. Ja. Ser meg vel enig i alt som er nevnt her. Det meste av forskjellene på bilen jeg linker til er vel kurant å gjøre noe med. Men vil vel være tungsolgt neste gang uansett hvordan man vrir og vender på det vil jeg tro 😁