Gå til innhold

Diesel lukt inne i bilen. E39 525 tds


Uniqum
 Share

Anbefalte innlegg

Du kan også sjekke "røra" som går fra kupefilter boksen og inn på torpedoveggen, vis disse ikke sitter skikkelig blir der klippe rett bak toppen på motoren, så da kommer både eksos og for eksempel olje/diesel lukt veldig lett inn. :)

Du har selvsagt lekk, så du må jo sjekke det og! Men om det er glippe på røra så kommer lukt veldig lett inn i kupeen. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 months later...

Hei, bare sånn av nyskjerringet, min bimmer stinker også, men hvordan kobler dere død hund badet i diesel lukt i kupeen til en dyse, og faktisk en bestemt dyse nummer 4 på motoren!

Alpe, har byttet det ene røret i torpedoveggen da et feste var brukket, men så nå i dag at på førersiden var også et av de 3 festene brukket. Idiotmekanikere. Så får vel fixe litt på det eller bytte det og. så sjekke mellom røret og filterhus, så sjekke de 1000 andre mulighetene luft fra motorrom kan komme seg til friskluftsystemet.

Har også fikset diesel lekkasje inn til dieselpumpa, byttet cat, renset ac med profesjonelt, og med biltema skum. Hatt på litt tjærestoff der det går kabler mellom motoorom og friskluftdel. Blir det ikke ordnings snart blir det wonderbaum og finn.no

Lukten er sånn som motorrommet lukter plus noe søtlig og litt diesel. Kanskje det er jeg som stinker?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...