Jump to content

Diesel lukt inne i bilen. E39 525 tds


Uniqum
 Share

Recommended Posts

Du kan også sjekke "røra" som går fra kupefilter boksen og inn på torpedoveggen, vis disse ikke sitter skikkelig blir der klippe rett bak toppen på motoren, så da kommer både eksos og for eksempel olje/diesel lukt veldig lett inn. :)

Du har selvsagt lekk, så du må jo sjekke det og! Men om det er glippe på røra så kommer lukt veldig lett inn i kupeen. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Hei, bare sånn av nyskjerringet, min bimmer stinker også, men hvordan kobler dere død hund badet i diesel lukt i kupeen til en dyse, og faktisk en bestemt dyse nummer 4 på motoren!

Alpe, har byttet det ene røret i torpedoveggen da et feste var brukket, men så nå i dag at på førersiden var også et av de 3 festene brukket. Idiotmekanikere. Så får vel fixe litt på det eller bytte det og. så sjekke mellom røret og filterhus, så sjekke de 1000 andre mulighetene luft fra motorrom kan komme seg til friskluftsystemet.

Har også fikset diesel lekkasje inn til dieselpumpa, byttet cat, renset ac med profesjonelt, og med biltema skum. Hatt på litt tjærestoff der det går kabler mellom motoorom og friskluftdel. Blir det ikke ordnings snart blir det wonderbaum og finn.no

Lukten er sånn som motorrommet lukter plus noe søtlig og litt diesel. Kanskje det er jeg som stinker?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...