Jump to content

Skiltholdere og klistremerker snart tilbake! Designbidrag?


Gunnar
 Share

Recommended Posts

Det er veldig mange som har forespurt klistremerker og skiltholdere de siste månedene. Den gledelige nyheten nå er at det snart dukker opp igjen! :D

100 sett skiltholdere og et par hundre foliemerker er snart klare for levering, 12 og 25 cm lange, i chrome og sølv, og det jobbes med ny nettbutikk, slik at en kan få vist hvor en hører hjemme igjen. 8)

Håper også å få lagt ut andre typer varer etterhvert, klær, gadgets, så hvis noen har noen gode tips og/eller kontakter, så er det bare å gi lyd. Er også veldig interessert i å få bidrag til design/logoer, gjerne tilpasset hettegenser/t-skjorter og lignende. Nettbutikken har aldri vært noe overskuddsbusiness, så jeg kan ikke betale i dyre dommer for det, men en kan jo iallfall få litt heder og ære, en referanse til CVen og noen gratis gadgets..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja, lignende som Cafepress det der, oppretta butikk der for mange år siden, og har den vel enda, men har ikke brukt den aktivt, egentlig kun i mangelen på noen gode design, så her er det jo gode forslag til trykkere, men hva med design? :)

Link to comment
Share on other sites

Hettegensere med nick på ryggen i bmw-font...Sorte gensere med bmw-logosølv-farge? Samt ett lite bimmers.no merke på enten hetta eller foran ved brystet?

Bmw font? eksempel?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...