Jump to content

Hvilken kasse til focal?


Recommended Posts

Heisann!:) skal bygge lukka kasse til mitt focal element som er lik på det bilde og elementet er 12", men mange liter skal den ha?:P og jeg vet ikke om jeg skal ha den åpen eller lukket helt enda :P kom med innspill :) takk på forhånd :)

Postet bilde

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Link to comment
Share on other sites

Min erfaring er ihvertfall at det er mye lettere å få en kasse med vent til å lyde bedre. Anbefalt volum burde stå på nettsidene til Focal. Om ikke kan du helt sikker gooogle deg fram til det :)

Link to comment
Share on other sites

Er ikke lettere å få portet kasse til å låte bedre, snarere tvert i mot. Er ikke bare å lage til et høl så er man ferdig, man må vite litt hva man driver med ;)

 

For enkelhetens skyld hadde jeg bygget en lukket kasse på kanskje 40-50 liter. Finnes ingenting som heter "perfekt kasse" for et element.

Link to comment
Share on other sites

http://www.focal-america.com/wp-content/uploads/2010/09/30A1DB.pdf

Det er det elementet mitt, Men hvis jeg vil ha noe som puncher skikkelig og holder takta? Skal jeg bygge 25L kasse da?
For jeg gidder ikke ha en bass som bare durer og rister og er upressis, Derfor har jeg bare Focal i hele bilen :D Driver og undersøker litt på Utopiaene og :P

Link to comment
Share on other sites

Som jeg opprinnelig prøvde å si før jeg ble nedstemt av en med myye mer peiling enn meg, jeg har hatt 12" access i flere biler og brukt resrvehjulsbrønnen som vanligvis tillater en firkantet kasse på mellom 25 og 40 liter. Min erfaring er at Focalen spiller overlegent best, i mine ører, i ca 35 liter.

Men minst like viktig er forsterker, det har nesten ikke noe å si hva du monterer elementet i hvis du ikke har en god forsterker til å drive det..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...