Jump to content

Start problemer etter turbobytte 320d 02mod


M-tech02
 Share

Recommended Posts

Hei fikk turbohavari på bilen i sommer, og fikk endelig tid til å bytte turbo i helga. skulle ta ett oljeskift ikveld før jeg hadde oppstart på bilen. først så klikket det bare i startmotoren, så på med startkabler for å prøve på nytt. bilen startet og gikk i ca 5-10sek før den stoppet igjen. prøvde på nytt startet og stoppet med engang. ventet litt og prøvde på nytt å da startet den og gikk i 5-10sek. dette gjentok seg ett par ganger til. noen som vet hva som er feil? er det muligens bare det at det er for lite strøm? at den ikke klarer å dra nok strøm gjennom startkablene?(er noen gamle tynne startkabler)

Link to comment
Share on other sites

Det kan jo være feil med mye rart, kanskje det er trøbbel med diesel tilførsel?

Men om batteriet er helt flatt så kan det vel være et problem. Dog så starter jo bilen, og det er jo i start øyeblikket det trengs mest strøm... Så jeg vet ikke.

Link to comment
Share on other sites

nei var ikke heeelt flatt...mn er jo snodig da bilen startet og gikk fint da jeg kjørte den inn i garasjen.og når den starter nå høres den helt fin ut ikke noe motorlampe eller noe ulyd, men går bare 5-10sek før den stopper helt.

Link to comment
Share on other sites

har nå hatt av alle luftslanger på nytt å sjekket om det lå noen filler/papir igjen. har også dobbelt sjekket når jeg monterte de at de er skikkelig på osv. men ingen forskjell.. viss det ligger noen feil koder inne som jeg kan plages med vil da bilen starte i det heletatt?

Link to comment
Share on other sites

Både ja å nei. Det utsagnet gjelder biler som før i tiden hadde 100% mekaniske pumper.

Mens dagens biler har for mye sensorer og elektriske pumper så de vil da stoppe når batteriet blir koblet av.

Link to comment
Share on other sites

inkompetent mekaniker(meg selv) var årsaken til startvanskene. kom på at jeg hadde hatt av innsuget, så plokket det av på nytt for å sjekke om jeg hadde gjort noen feil der. visste seg at jeg hadde koblet feil på to vakumslanger som gav meg problemene:S

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...