stig.

Medlem
 • Innholdsteller

  2936
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

stig. vant dagen sist Januar 20 2015

stig. hadde mest likt innhold!

1 følger

Om stig.

 • Rang
  Generalløytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Akershus

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har 1stk 9” throwing star felg liggende , hel å grei med tanke på kantkjøring osv . Dog lakken er ikke som ny lengre. Dette er felger som er relativt vanskelig å få tak i , vertfall løst , så her har man muligheten til å skaffe seg en løs 9” throwing star felg. Selges mot vettuge bud. Evnt byttes mot 3 stk 8” throwing star felger. 
 2. Har 1stk 9” throwing star felg liggende , hel å grei med tanke på kantkjøring osv . Dog lakken er ikke som ny lengre. Dette er felger som er relativt vanskelig å få tak i , vertfall løst , så her har man muligheten til å skaffe seg en løs 9” throwing star felg. Selges mot vettuge bud. Evnt byttes mot 3 stk 8” throwing star felger.
 3. Ønsker å kjøpe 18” med 8.5 å 10 bredde . , men rondell 58 er ikke interisant da det er det jeg har i dag , ikke no hartge greier eller bbs rs heller. Må være lavt/5serie inpress) alpina er int , å rondell 0021 , men som sagt er åpen for forslag. Til nød kan jeg kansje vurdere 17” med samme bredde. (Bilen er godkjent med 18” med 8.5 å 10 så vil helst holde meg til de dimmensjonene)
 4. stig.

  E28 518 Ombygging M30B30/35

  Egentlig så er jo kontrolløren litt sånn halv vrang men helgarderer seg jo selv. Du har jo nevnt komplett understell å drivlinje , dvs det han da mener du skal fremlegge dok på er om råkarosseriet på 518 å 525 er likt ( det er sånn jeg tolker det )
 5. stig.

  E28 518 Ombygging M30B30/35

  Hørtes ut som du har fått en litt vrang fyr på bt 😛 , men nå aner jeg ikke hva det sto i søknaden din da.
 6. Frontleppe av merket Pfeba , å sideskjørt bakdel fra zender , passer på e28 , div småskader såklart , alt er plast/gummiplastskum greier 😛 samlet pris kr dela er ved Jessheim i Akershus.
 7. Hele å greie felger noe småtteri å klarlakk som vanlig , dekk kun kjørt på ei ukes tid , så de er vel mildt sagt å anse som nye . Solgt kr kan muligens ordne frakt til vettug penge. Har bare et bilde nå , kan sende flere ved interesse
 8. Servo opplegg fra e28 med m10 selges , er ink snekke. Selges kr befinner seg ved Jessheim i Akershus.
 9. 520d har egen , tds har egen , 525d-530d er like men der er det forskjell på facelift å preface
 10. Stort sett alltid brukt castrol , men har prøvd mye annet å som har funka greit , men tror biltema oljen er eneste jeg ikke anbefaler til noen .
 11. stig.

  1985 BMW 635CSI E24

  Hør med bmwmaxi inne på forumet her , han har en del til disse bilene vet jeg
 12. Jeg har dårlig erfaring med biltema olje , både på m30 og m50 , virker som olja til biltema blir "sådær” når den blir skikkelig driftstemp , m10 er ikke noe problem å få lydløs i forhold til tikking , men om du har injection så er jo de dysene kjent for å tikke ganske mye.
 13. stig.

  NYE framdempere til E28 .

  Bømp