Jump to content

Tråd spesielt om produkter og generelle tekniske tips


Recommended Posts

Lurer på om det finnes en tråd her inne som man kan legge ut litt uskyldig info om ting man dumper borti som kan gjøre vedlikeholdshverdagen lettere og billigere for en BMW eier? Det gjelder både produkter og generelle tekniske tips.  Det er jo spørsmålet om kommersialisering av det som for enkelte kanskje ikke er akseptabelt. Jeg er selv bare interrressert i å vite at spesifikke produkter finnes. dvs hva det heter, hva som er bra med de etc, men trenger ikke opplyse om hvor de kan kjøpes. En slik tråd er til uvurderlig hjelp til de som driver å småfikser på bilene selv. Er det mulig for admin/Moderator å opprette en slik tråd uten for mange regler for hvordan man får fram hjelpen til brukerne?

Link to post
Share on other sites

Fint forslag, men i praksis umulig. Tips og triks om alle modeller, samt oppramsing av produkter vil ikke kunne gjennomføres uten massiv hjelp fra medlemsmassen, uten at det oppdateres kontinuerlig og at det vil bli et enormt administrasjonsarbeid. Vi har (hadde) tidligere en samletråd for DIY-tråder her, men slike tråder dør ofte ut da engasjementet avtar med tiden (fra trådstarter som kontinuerlig må oppdatere og medlemsmassen) og det kreves mye av de som oppretter en DIY-tråd. Har du noen forslag til hvordan dette skulle blitt gjort i praksis?

Link to post
Share on other sites

Kan jo prøve da :-) Tenker ikke på samme måte som du ang. dette. De tingene du nevner er jeg enig at vi må holde oss mest mulig unna. Målet må være at Trådene og inputs må kunne bli stående mest mulig i sin helhet, men et minimum må være at Poster'en skal kunne gjøre små justeringer på det han prøver å formidle. Dvs. kunne rette litt tekst og merke med dato for redigering. Det skal primært brukes som en "pekepinne" på hvordan man selv kan gå videre og samtidig lette på veien for å lære/finne ut detaljer om emnet. Man kan nevne produktnavn da de ofte ikke forandrer seg over tid, men ikke lage linker til disse...Ikke nødvendig i mange tilfeller. De som poster, bør så godt de kan evaluere hva de kan/bør ha med i Posten, slik at den kan bestå som et alternativ i en økende masse god informasjon. Det bør også postes kun ting man har bakgrunn/dokumentasjon for å informere om, men også praksis de selv har ervervet seg og mener er positivt å formidle videre. Det som er viktig er at man poster evt. tilbakemeldinger på en respektabel måte, da alle kan ha sin oppfattning om hva som er bra og ikke bra og hvis uenig, formidle en sakelig begrunnelse. Tror de fleste ser hva som sømmer seg og etterhvert vil de nok også se nytten i å ha et slikt oppslagsverk tilgjengelig. Det trenger ikke være en superdetaljert DIY, da dette krever mer innsats og tid for en potensiell Poster og kan gjøre at man trekker seg og dermed fører det videre til at man mister viktige momenter som ellers kunne kommet fram i lyset. Ting bør være så generell som mulig og hvis spesifikke detaljer må nevnes, bør det dokumenteres bare med generell henvisning slik at det kan bli stående i Posten som en "Pekepinne" for brukerne. Tråd kan i Subject feltet merkes enkelt med f.eks "E46-....osv." eller hvis gjelder flere modeller "E46-E39...osv". Medlemmene legger da inn det de mener er relevant for emnet og deres vinkling på emnet. Om det skal være lov å nevne spesifikke "Gode kjøp fra navngitte leverandører/forhandlere" synes jeg eier av Forum får ta seg av. Og det gjør han/hun sikkert også :-) Personlig mener jeg det ikke bør være lov. Tar fokus litt bort fra hva trådene skal formidle...kunnskap og lærdom. Viktig å nevne at ingenting er dumt å nevne, fordi det vil alltid/ofte være en som kommer til å rette det opp og da er målet nådd :wink: Skriv i vei hva du selv gjorde av dumme eller positive ting mens du gjorde jobben eller research på det :wink:. Bare gøy å lese det.

 

Edited by xracer
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...