Gå til innhold

Exon lykter dugger


318 cab
 Share

Anbefalte innlegg

HEI

Har gått til anskafelse  av en e46 318i cab  og ting som må rettes er blant annet dugg i front lys og pære som ikke lyser . Er exon lamper likt på cab og di andre modelene i e46 serien ? Motar gjerne tips til løsninger  MED VENNLIG HILSEN FRODE

Lenke til kommentar
Del på andre sider

BMW E46 Cabriolet deler mye av delene med BMW E46 Coupe. Jeg måtte inn på realoem.com selv nå for å sammenligne. Hovedlysene til BMW E46 Cabriolet er lik Coupe, også Xenon-lysene. Siden dette er pre-facelift(det jeg kom fram til på tidlig 2002-modeller via realoem ihvertfall på Cabriolet og Coupe) kan du bruke alle Xenon-lysene på Cab/Coupe tilbake til E46s oppstandelse. Sedan og Touring(stasjonsvogn) deler ikke samme deler og derfor kan du ikke bruke disse. :) Anbefaler deg å sjekke ut realoem.com, da kan du enkelt sjekke deler og sammenligne :) 

Dugg i lykt er kjipt, men kan løses med å bore et lite hull under på lykten. Da blir det luftig og fukten kan fordampe ut. Det er litt ghetto løsning, men det har vært gjort i noen tiår. Iallefall verdt et forsøk om resten er fungerende og alternativet er å bytte lykt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...