Eivind320x

Justere camber på F31 LCI

Recommended Posts

Hei folkens 

Hadde bilen inne på hjulstillingskontroll, men verkstedet sliter med og justere camber. Er det ikke bare rett frem og justere opp en bil, eller må BMW gjøre det? 

IMG_0548.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Virker som mange sliter med disse modellene, noen kjøper ettermarkeds foringer/plater osv. 

Tror og mange dropper vekter når de justerer, har selv fått opp instrukser om vekter på div bmw jeg har tatt 4 hjulskontroll på, men har ikke justert en slik som du har desverre. 

Her er en link til justerbar camber

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Camber kan i utgangspunktet ikke justeres på disse framme. Men det finnes to sett med forskjellige spindler, en med -30sek og en +30sek som muliggjør da en korreksjon på en halv grad. Høyre foran er spot on om du har adaptivt understell, for mye på venstre. Jeg ville først gått over foringene nøye på venstre side. Om det er brukt BMW sitt orginale kinematikksystem for hjulstilling trenger en ikke laste bilen fordi programmet selv klarer å kompensere men en bør ha full tank. Men jeg ser på utskriften det ikke er brukt det. Men selv om en ikke bruker BMW sitt orginal går det fint så lenge vinklene ift hverandre er rett. Ville justert inn camber venstre bak litt mindre og nærmere en grad, en liten skruing på venstre eksenterbolt så er det gjort. Men fullt innenfor toleransen likevel. Resten av vinklene dine ser fin ut. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er ikke adaptivt understell på bilen som kun er rulla 50 000km. Bmw kunne ta den inn, men har ikke så fryktelig lyst å bruke nye 2500kr for at noen andre skal prøve. Uten og garantere at ting blir rett. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.