Jump to content

Eivind320x

Members
 • Content Count

  648
 • Joined

 • Last visited

About Eivind320x

 • Rank
  Oberstløytnant
 • Birthday 09/16/1982

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tromsø
 • Kjøretøy
  BMW 320xdat 2016

Recent Profile Visitors

2558 profile views
 1. Jeg prøver og hjelpe en kar, som har problemer med radioen i en MINI Countryman R60. Er det mulig og benytte en brukt uten koding, eller hvordan er dette? Bilen har ikke navi, bare vanlig radio boost.
 2. Skal en ha de ferskeste dekkene hos dekkonline, må en nok betale den høyeste prisen. Ser at de har flere like dekk med forskjellig pris, det tar jeg som et tegn på at de har dekk med eldre produksjonsdato.
 3. Jeg hadde ikke noe store planer om å drive med noe koding. Ble dyrt nok i sommer da noen "bare" skulle fikse start/stopp og det endte med at han kræsjet hele kombi instrumentet slik at bilen måtte inn på komplett programmering🙊. Derfor tenker jeg kun diagnose😁 Hadde i utgangspunktet kun tenkt og nøye meg med 256GB, men får se om jeg finner en billig SSD.
 4. Kjøpte en Acer Aspire E5-532 før jul, men så endret planene seg, samtidig som hardisken var fucked. Vurderer derfor om jeg skal kjøpe ny SSD også benytte den kun til diagnose, men hvor stor disk trenger jeg da? https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/ACNXMYWED005/acer-aspire-e5-532-15-6-barbar-pc-sort-hvit
 5. Det er ingenting som tilsier at registerkjede begynner og rasle på en gitt km. Bestill deg heller en time å få det sjekket. Mye billigere enn og bruke 25000kr på noe som kan komme senere. Du bør derimot kjenne til lyden. På min gamle E91 begynte registeret å raske på 118000km. Hyppigere oljeskift har jeg hørt er nøkkelen. For ca. 2 år siden var jeg innom en Circle K å skulle fylle diesel. En unggutt sto på tomgang ved hovedinngangen med en 318d, jeg hørte raslinga fra kjede fra der jeg sto. Måtte gå bort til han å spørre om han viste om det. Noe han ikke gjorde. Sparte han noen 10 tusen
 6. Har du mix dimensjon på sommerhjul og lik på vinter, så kan du bytte, for å se om bilen blir fornøyd.
 7. B47 motoren kom ikke før på 2016 modellen. Har hørt snakk om at lange intervaller på olja, kan ha en medvirkende årsak til at kjede strekker seg. Derfor er det ei billig løsning og bytte olje på 10-15000km istedet for 30 000km. Det siste jeg har hørt fra folk som har fått byttet kjede er ca. 25000kr hos mekonomen.
 8. Kjøp et dekk med lavest mulig dB. Funka fint på min gamle E91 som fikk Good year eagle F1 Asymetric 3. I min dimensjon hadde den 69dB.
 9. @lagunilla vet nok med sikkerhet, hva som bør gjøres . Tror jeg har iD4 i min og at forskjellen er større mellom iD4 og iD5. Har ikke brukt så mye energi på å finne ut av det, selv om iD5 ser bedre ut enn iD4 ramla forresten over denne
 10. Fikk høre av en BMW forhandler at hele enheten måtte byttes, var vist ikke bare ei software oppdatering. Kanskje noen andre har noen lure knep
 11. Jeg vurderer rett og slett å gi fan. Dra en tur på apoteket, og kjøpe ei sprøyte med kanyle også bare fikse det i fullfart. Også kan jeg fikse ny foring senere. Foringa koster svimlende 300kr fra Lemførder å verktøyet ligger i boden etter at "hele" understellet ble byttet på E91 min i 2017. Hvorfor skal jeg da plages med et BMW verksted som ikke vil gjøre ting etter boka?
 12. Det høres ikke verre ut. Har du tilgang på noe dokumentasjon internt hos BMW som sier dette @quandt1960 Jeg har akkurat hatt kontroll, og da mener jeg ny kontroll skal bli dekket av BMW siden det er en garantijobb.
×
×
 • Create New...