Øyvind.J

Members
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

About Øyvind.J

 • Rank
  Kaptein
 • Birthday 10/23/1984

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Borras
 • Interesser:
  Bilteknikk, jam sessions, fotball og livet generelt :)
 • Kjøretøy
  E39, E34, W124,

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er nok ikke så mange som har det:) Vi har en bit av skipsgulvet hjemme faktisk.
 2. Øyvind.J

  Ødelagt fjør foran på e39

  Har ikke bytta på m-sport nei. Gikk ut i fra at det var samme prosedyre som på vanlige fjærer. Og nå kommer du vel med tidenes tirade om hvor komplette idioter vi er?
 3. Tirpitz hadde base i Kåfjord i Altafjorden store deler av krigen. En liten mil fra bygda jeg er oppvokst i. Under Krigen ble det gjort flere forsøk og attentater mot skipet, Engelske fly, ubåter og båter fikk gjennomgå. Tirpitz forlot Altafjorden skadet og ble senket i Tromsø. På fjellet i bakgrunnen (sakkobadne) finnes et engelsk fly, skutt ned av Tirpitz. Og når det er like klart hav som på bildet så synes en båt på havbunnen fra krigen som låg inntil Tirpitz. Liker man utforske eget land og historie så vil jeg anbefale Tirpitz museet i Kåfjord i sommerferien, entusiastene Even Blomkvist og min far Kurt Johansen (bildet) har MYE kunnskap om krigen og ikke minst masse krigsmateriell og bilder å vise til. Harry Pettersen gjorde og sitt for Norge under krigen, han var motstandsmann fra Kåfjord, og ble tatt til fange av tyskerne etter at Tirpitz ble skadet av de allierte. Harry ble torturert i 2 døgn som følge av attentatet mot Tirpitz, han anklages for Spionvirksomhet. Negler dratt ut av fingre og det som værre er. Han kjørte skolebussen og jeg husker ham godt, hans sønn overtok driften og kjører den dag i dag. Harry P. møtte opp på skolen (Kåfjord barneskole) og fortalte historier fra krigen, det var sterke inntrykk og det var vel fortent da han ble hedret med navnet sitt på haleroret til et Norwegian fly.
 4. Øyvind.J

  Ødelagt fjør foran på e39

  Ja, anbefaler sterkt den som quandt linker til. De billig klemmene særlig de øverste i tidligere link har jeg og fått et psykisk arr av. Kunne vært fysisk og, men hadde flaxen ved min side:) - Stabstag - Fjærgummi øvre/nedre - Fjærbeins Lager (bolter bruker å følge med) - Mansjett kit til demper (kappe og skumplast) - Vær obs når toppmutter settes til, ikke dundre løs med muttermaskin på den. Og ja, du bytter på begge sider.
 5. Øyvind.J

  Brann BMW i8

  Er veldig spent på fortsettelsen i dennne saken. At både BMW og DNB har skutt hull i dekket midtfjords er jo helt åpenlyst. Folk googler jo for harde livet i dag før de kjøper seg produkter, smart. Hvor sterkt står så disse aktører da?
 6. Øyvind.J

  Justere camber på F31 LCI

  Virker som mange sliter med disse modellene, noen kjøper ettermarkeds foringer/plater osv. Tror og mange dropper vekter når de justerer, har selv fått opp instrukser om vekter på div bmw jeg har tatt 4 hjulskontroll på, men har ikke justert en slik som du har desverre. Her er en link til justerbar camber
 7. Øyvind.J

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Hehe, tenkte det samme.
 8. Monterte du en billig-ebay pumpe forrige gang?
 9. Øyvind.J

  e61 facelift deler til salgs.

  Avstands sensorer i frontfanger
 10. Hugger en e61 facelift. Små riper på den ene bakdøra. Selges komplett med vinduer og heis. Defekt speilramme på en dør, ny ulakkert medfølger. El-speil fungerer. Pris pr dør er ca 2000,- Samlet kr 6000,- Frontlykter med xenonballast selges kr 2500,- pr stk. Frontfanger med grøftelys. Selges kr 2800,- CCC skjerm selges kr 600,- Instrumenthus selges 600,- kmstand 190.000 Diverse småplukk i interiør: bud. motorcover n47b20a. selges 600,- Sideskjermer m hvite blinkere. selges samlet kr 2000,- Bil er sendt på skroten.
 11. Øyvind.J

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Mye juks og bedrag fra den kanten ja Først denne påstanden så "dieselgate" hehe.
 12. Gratulerer med innkjøpet! Dette er saker! Jeg var og 15 år gammel da denne var ny Onkelen min kjøpte en ny e39 da jeg sto som konfirmant og nå har jeg også endt opp med en (bare 520d, men dog) Det gjelder å fullføre drømmene man har. Din virker jo som et bra objekt med relativt lav kilometerstand. Hvordan felger blir det? Selv endte jeg med 17" Style 32 på vinterfelger. Får se hva slags sommerfelger det blir, bor i Finnmark så jeg har vel ennå noen måneder på meg. Hehe.
 13. Øyvind.J

  08 E61. Hugge/renovere/komplett delebil? Råd ønskes

  Okey! Undrer på om jeg demonterer det meste og legger ut for salg. Fronten er jo hel og pen samt dører osv. Takk for svar!
 14. Hei! Har en 08 facelift e61 stående. Motor er uten kompresjon og bakluke, fanger og lykter er ødelagt. Er usikker på hva som skjer med den videre, det er fint interiør og det er masse brukbare deler enda på den. Panoramatak osv. Er en n47d20a med Automat! Kmstand er ca 190.000km Stått ca 1 år. Hva kan denne være verdt som komplett delebil? Eller hva er f.eks interiør verdt? Bilen står i Alta.