Øyvind.J

Medlem
 • Innholdsteller

  222
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Øyvind.J

 • Rang
  Kaptein
 • Bursdag 10/23/1984

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Borras
 • Interesser:
  Bilteknikk, jam sessions, fotball og livet generelt :)
 • Kjøretøy
  E39, E34, W124,

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mulig det var Amerikansk ja. Her er bilde av en 320si med sprikk i blokk.
 2. Er ikke bare registerkjeden som er problemet. Veivaskling og skrøpelig kjede/skinner. Feilkonstruksjon hele greia. Leste et sted at tannhjulet sliter ut kjeden fortere, tannhjulet er visst ikke utbytbart på disse så veiva må byttes ut. Det finnes flere historier om motorhavari etter at BMW har renovert, var nok ikke alle som fikk ny veiv.
 3. Jeg missa på formuleringen, ser den. m47 ble feilaktig tatt med i kritikken.!
 4. Det du nevner er jo kostbare utbedringer, upålitelighet og frustrasjon. Riktignok er ikke n46 like dårlig som n45 og n47. Min M47(preface, men dog) har snart rundet 300.000, original motor. Glødeplugger ble bytta for noen år siden, tror injektorer og lmm er originale. Finner bare kvitteringer på servicer, dekk og glødeplugger samt understell. 18 år gammel.. n45 n46 og n47 har for lengst blitt klassifisert som høy-risk motorer. Eller søppel om du vil.
 5. For all del, råflott bil med kul farge.. Motor er søppel og har dårlig rykte. Det har i grunn alle BMW rekke 4 bensin og diesel av nyere dato enn 2004 Her er et par bilder av sylinderforinger som går i oppløsning på en n45 motor. (Kanskje ikke den vanligste feil, men det har skjedd nok ganger til at det kan kalles tilfeldigheter) Og dette er bare toppen av alt annet som havarer lenge før tiden. Kjeder som strekker og kjedestrammere som ikke holder mål (n45, n46).
 6. Øyvind.J

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Helt utrolig! Undrer hva folk byr for disse.
 7. Øyvind.J

  Nyreg. e39 Facelift 2.0d

  Hehe, ja vurderer det ja. Måtte bare teste denne farven:)
 8. Øyvind.J

  Nyreg. e39 Facelift 2.0d

  Skaffa et sett med 17" Style 32. Var dårlig lakk på de. Forsøkte med denne farven på spray og det ble jo litt kult! PS! Fruen skal gjøre skikkelig grunnarbeid og lakke de med sprøyte mot våren!
 9. Øyvind.J

  senk 520d e39 sedan

  Vi fant ut at vi ville prøve ut brun/bronse farge på felgene. Jeg matta ned og testa ut en fargeprøve på sprayboks. Fruen skal fikse sår og lakke de med sprøyte senere. Gidda bare ikke å kjøre rundt med dårlig utført matt svarte felger:) 17" Style 32. Krenger på Hakka 8 piggdekk i kveld:)
 10. Øyvind.J

  senk 520d e39 sedan

  Jeg droppet de. Kjøpte Monroe (ikke de billigste) og 40/20. Nye tårnlager osv. inklusive 17" Style 32 felger jeg setter hakka 8 Piggdekk på. Artige tider i møte:) Svidde av 12-13.000,- nå i helgen på greier til den gamle bilen.
 11. Øyvind.J

  senk 520d e39 sedan

  Takk for innspill! Denne bilen er lavbudsjett, så det blir rimelige deler. Eibach/Metzger kvalitet. Kanskje Bilstein dempere. Har funnet noen 30mm fjærer jeg vurderer. Tror 40/20 kanskje blir litt drøyt, men det ser jo kult ut:)
 12. Øyvind.J

  senk 520d e39 sedan

  Hei venner! Tenkte å slippe ned bilen noen millimeter. Tanken var ca 20-30mm fram og litt mindre bak (vil jo ha bittelitt stuk;) Finner 30/15 til større motorer (sekser og åtter) men ikke til min rekke4. Noen som har tips om hvor jeg finner og om noen vil sette inn noen bilder av hvordan dere har senket bilene deres så blir jeg så glad:) Jeg er ikke ute etter 60/40 eller 40/40, 30/30 osv. BIlen skal være bruksbil og jeg vil ha den bittelitt lavere bare. 20-30mm.
 13. Øyvind.J

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Jeg skjønner at at jeg stagnert totalt. Jeg leser og nå at jeg har formulert meg en smule korka.! Beklager det. En gang i tiden (da bensin kosta 11,50) spilte jeg CS, det varte en liten stund før jeg ble lei og ville gjøre andre ting. Så all forståelse for at spill er artig:) Det jeg har noe i mot er at dataspill skal overstyre hverdagen og folk blir til slappfisker bare. Men, jeg skjønner at verden går videre og jeg må nok bare få det inn i knollen! Synes bare det har gått så fort. Verden i dag går utrolig fort. Undrer på hvordan ting er om 10 år. Blir spennende å se. Kanskje bilene flyver?
 14. Øyvind.J

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Å se andre spille dataspill i timesvis er jo helt hjernedødt.. Jeg skjønner jo at det kan være artig å spille selv, men å se andre spille? I min verden kan man jo ikke sammenligne gatebilvideoer med f.eks1000hk m5 og dataspill. Det er jo dataspill for gudskyld, det er ikke ekte, det er ikke engang en selv som spiller, men en annen luring som tyller i seg frossen pizza og cola.. Generaliserende? OK, men What is the world coming to?? Ja, Fortnite er visst stort, en av ungene fikk både klesplagg og andre "ting" med logoen på. Jeg for min del hadde vel hørt om Minecraft, men jeg vet ikke hva det går utpå. Det er jo helt ok at folk spiller, jeg synes bare at det så sykt at folk bruker 24/7 på det.. Visstnok finnes det landslag i dataspill? Jeg skjønner ikke hvorfor folk ikke heller vil bli bedre på ekte ting. Ting som er konkrete, bygging av ulike ting. Mekanikk, tre eller leire.. Eller lese og få kunnskap om uansett hva. Dataspill?? helt sykt. Jeg pleier å se videoer av f.eks Parkour, så har man noe å strekke seg etter. Det er ekte og det er sykt vanskelig. Gir god helse (Om man ikke forsøker seg på hustak-hopp og backflip, det kan jo gi dårlig helse:p Beklager om jeg tråkket på tærne dine, all respekt til deg om du faktisk liker å se andre spille, eller spille selv.
 15. Øyvind.J

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Det har vært en herlig julefeiring hittil! Go mat med tilhørende go drikke og alt hva det medfølger av diskusjoner og latter. Det man kan reagere på er hvordan ungene er i dag. 4 unger (6-13 år) satt rundt med hver sin mobil inklusive min datter, 3 av barna var søsken som møtte min datter for første gang, jeg var spent på hvordan det ville gå. De hilste såvidt på hverandre før de linka seg i hop med telefonene sine, Minecraft er visstnok det store i dag. For å bevare husfred og inventar så lot man de være i fred med sine kjempesmarte telefoner. Inntil nok var nok. Jeg tok ansvar og nappet alle telefoner i fra alle barna og ble jo selvsagt "dagens dust" hver eneste dag.. Ja, man prøvde fortvilet å få i gang sirkulasjonen på de, svigerfar kasta han ene ut i ved-stabling. De andre fikk hver sine oppgaver de utførte med sure miner. Telefonene fikk de tilbake og de sonet tilbake til kjente vaner. Herrefred for noen slappfisker barn er i dag. Vi spilte litt "fattigmanns biljard" Kurrong! Det var bare gøy i 10 minutter. MER MINECRAFT!! Vi stakk til Pirbadet i Trondheim i dag, for røre litt på oss. Det er alltid gøy å være i badeland!. Alle barna, svigerbror, min sambo og meg. Midt uti kalde bassenget finnes en stor oppblåsbar sak man kan klatre opp på. Stigbøyler man tar taki og løfter seg opp fra vannet og videre oppover. Man ble stor i øynene når man så hvordan visse slet, vel pytt jeg heppser de opp til første "nivå" så klarer de vel resten. Neida, ingen dynamikk eller krefter til å løfte sin egen vekt (30-35kg?) de så mest ut som fulle edderkopper som kavet rundt og falt i vannet igjen 😛 Dette gjaldt ikke bare våre barn. Samt visse unger var spreke nok til å klare bragden, majoriteten ikke.. Mobilalderen tror jeg den tidsepoken blir kalt i framtiden. Skal sies at vi koste oss også da. Det var et bra badeland med bølger og sklier. Skikkelig fint opplegg. Da jeg og min generasjon var 10 år gamle så klatra man jo omtrent opp husvegger. Klatre i trær gjorde man jo til frokost! Vi ble alle enige (inklusive barna) at vi må klare å bli bedre på fysiske aktiviteter. Fotball/ridning/you name it.. Bare man får brukt seg! Noe jeg heller ikke klarte å se logikken i var at samtlige 4 satt å stirra på youtube-videoer av andre folk som spiller.. Noe så trist. Og samtidig har de flere spørsmål om f.eks hvordan lager man glass eller plast. Så hvorfor bruker dere ikke nettet til det da? Søk opp og få kunnskap! Nei, huff nok negativitet, bare måtte få det ut! Videre go jul alle sammen!