Jump to content

Øyvind.J

Members
 • Content Count

  278
 • Joined

 • Last visited

About Øyvind.J

 • Rank
  Kaptein
 • Birthday 10/23/1984

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Borras
 • Interesser:
  Bilteknikk, jam sessions, fotball og livet generelt :)
 • Kjøretøy
  E39, E34, W124,

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette gjelder også TRF. En stor takk for entusiasmen og at du deler din viten. !
 2. En episode som jeg aldri glemmer var en tur fra Tromsø-Alta i e90. Fartsblind, trøtt og lei. 100km/t og en gravemaskin på tvers av veien.. Spontant dro jeg bilen oppi grøfta og landet merkelig nok på veien igjen på venstre fremhjul, hele bilen var i lufta. Det haglet plast og grøftelyset ble dratt rett av festene sine uten å knuse. Et hjullager begynte å lage lyd noen mil senere. Føreren i gravemaskinen virka like skremt som meg, han mente at han hadde satt ut et skilt, men det missa jeg. Etter dette så kan jeg love dere at jeg stopper opp og hviler/går en tur hver gang jeg begynner å bli trøtt under lengre bilturer. God jul!
 3. Ja, en hyllest er på sin plass. Otis hjalp meg ved flere anledninger da jeg forsøkte (og lyktes) med installasjon av ISTA D! Han har en ganske så bra kompetanse og han deler det. "Ta bare kontakt om det er noe mer du lurer på" Slike Ildsjeler behøver vi, tenker at jeg tar kontakt for en kopp kaffe og litt BMW-prat når jeg igjen flytter til Trondheim i løpet av 2020.! Takk for hjelp og takk for dine bidrag her inne.
 4. Damer fra Venstre får jo våte drømmer av disse matcho mennene som graver ned sine døtre og steiner dem til døde for å ha blitt voldtatt utenom ekteskapet.. Heldigvis kun Venstre-damer uten hijab som tillater seg denne fasinasjonen av disse analfabetene. Resten av de MED hijab, ønsker seg nok laaaangt bort fra sine påtvungne ektfeller. Som de har blitt voldtatt av siden de var 9 år eller hva enn den seksuelle lavalder fra Islam er. Visstnok blitt hipt å bare følge Soros og alle de andre grense-nedleggerne. Synd Erna og de er for nettopp dette, kun for å skaffe seg selv en fet jobb.. På bekostning av millioner av nordmenn. For et kjipt ettermæle. Vi prater jo enda om de gamle: Petter Dass, Olav den hellige osv. Så kommer quislingene i hopetall. Venstre har flest av de. " jeg ofrer lett mine nærmeste for multikulti" herregud for en gjeng idioter. Og det værste: IDIOTENE SOM STEMMER PÅ DISSE. Heldigvis ikke majoriteten. Jeg har bodd, jobbet og møtt folk i mange fylker i hele Norge og jeg kan si at de fleste er oppegående. Så hvorfor trumfer Islam Krisendommen? Hvorfor tapte Svenskene mot Eu? Svaret er vanskelig, men dog så opplagt: valgfusk.
 5. Enten bør vi bytte hovedstad, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim eller gud forby Tromsø bør få tittelen. Så bør vi kutte ALL bistand fra Fisk og olje til Oslo. Så kan de leke kule og hippe foran operaen uten hjelp fra oss. At det er blitt "inn" å stemme MDG er det ingen tvil over. Mamma og pappa har skjemt dem bort så noen virkelighetsoppfatning skal man ikke kreve av MDG og velgerne. Det blir litt for urettferdig. - Vi avvikler Oljeindustrien.. JA! roper de, helt til et klokt hode blant dem krester frem et betydelig, men akk så kjipt spørsmål: Hva skal vi leve av da?? - Svaret venter vi fortsatt på. Hele landet kan ikke klippe hår og skjenke kaffe i kopper. Egentlig skulle vi dratt disse treklemmerne helt opp til øst-finnmark. Så kunne de klemme på buskene sine og forøkt å nekte lokalbefolkningen å kjøre dieselbil. Det ville vært et meget interessant skue. Ellers vil jeg nevne at det marsjerer en masse skjeggete menn i Oslo i dag. De har ramponert en bodyshop i sin iver etter å kaste lys over en sak som egentlig ikke har noe med Norge å gjøre? - Så, ikke dra til Oslo. Dra heller til sør/vest/nord! God helg og lenge leve BMW.
 6. Måtte ta bilde av en litt småfet bil i butikken. Supra med BMW motor! Relativt lite HK, 340 tror jeg det var. Har sikkert med avgifter å gjøre. Litt for sotete og mørk for min smak, men hver sin stil. Kult at BMW og Toyota har et lite samarbeid for tiden, er BMW motor i Avensis og. Har fått installert ISTA D også nå på jobb. Kule tider
 7. Bytta flexirøret på min, kjøpte fra biltema og fikk det sveist. Kosta 200,- og litt modifiseringer. Husker ikke diameter. Flexirøret går inni en boks så Kapp vekk og sett i vanlig flexirør.
 8. Ja, gratulerer så meget. Mektig motor i flott bil er aldri feil:) Har vært borti en del impulskjøp selv siste tiden. Artig å kjøpe bil, det kommer vi ikke utenom!
 9. best bak på bakhjulstrekk og best frem ved fremhjulstrekk.
 10. Spørs om man kanskje bør/må kjøpe spesialverktøy også for å låse av sulamitten. Har du gjort dette før kimhas?
 11. Det var noen fine trange gater du fant på å kjøre inn i:) Jeg må nesten igjen få sagt at du har en sinnsykt rå bil.!
 12. På min gamle 116i bensin tok jeg et lite skrujærn (type biltema el.skrujærn) og bøyde tuppen litt. Åpna oljelokk og forsøkte å vippe kjede av drev, dette SKAL sitte tight, det var ikke veldig tight på min, men ikke nok til at motorlampe og vibrasjoner i bil oppsto. En BMW mekaniker lærte meg trikset, slik sjekket de kjapt om kjeden var slapp. I mitt tilfelle var det nok å bare bytte strammer. Drei motor litt for hver gang du sjekker kjeden, for da bygger du opp nytt oljetrykk i strammer. Om du har motorlampe og vibrasjoner i bil så er det nok en større jobb i vente. Da har kjeden strekt seg og du må ha ny. Samtidig bytter du kjedeføringen (den delen som kjedestrammer presser ut for å stramme kjeden. https://koed.no/no-no/catalog/diagram/491/0/48922?steering=L&transmission=N Her ser du hva du kan kjøpe og hvordan dette henger sammen:)
 13. Kjedestrammer er samme prosedyre på din, veldig enkelt:) Bare skru rett inn.
×
×
 • Create New...