Rizna

Medlem
 • Innholdsteller

  144
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rizna

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tromsø
 • Kjøretøy
  BMW E46 320D Touring

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Rizna

  Alternative dempere til coilovers?

  Takker for svar, kjøpte settet fra finn, var uåpnet da, men hadde ligget uåpnet i over 1 år tror jeg. Så vet ikke ang garantien, har sendt mail til firmaet som selgte disse. Takker for svar
 2. Rizna

  Erfaringer med coilovers

  Fra Mai - September, ca 7000 KM
 3. Hei, kjøpte et sett med Supersport Black Evolution i April i år, monterte de på i starten av mai og har kjørt ca 6000 med de. Forrige måned så merket jeg at bilen humpet mye mere bake, og nå er det helt gåen. Lurte litt på hva årsaken til dette kan være? alt skal være montert riktig, eneste jeg har gjort annerledes er og sette justeringen til fjæren på nersiden, og ikke på øversiden. Lurte også på om man kan kjøpe noen andre type dempere og montere på bake, som kanskje er beregnet til coilovers? fant ingen reservedeler til dette settet, bare komplett sett.
 4. Rizna

  Erfaringer med coilovers

  Kjøpte et sett med Supersport Black Evolution Coilovers til min E46 Touring, Begge bakdempene er defekte nå, men når det fungerte så virket det tight og bra.
 5. Rizna

  Spørsmål ang LMM E46 320D M47D20

  Ja skjønner heller ikke hvorfor man behøver hele dingsen? ganske lett å rengjøre den beholderen som elektronikken ligger i, men byttet til ny LMM idag, gikk mye bedre enn den gjorde før. Men merker enda at den putrer litt hvis jeg står på tomgang og gir den 3-4k rpm. Men er vel vanlig med elektriske komponenter at man må kjøre det litt inn før det treer ordentlig i kraft?
 6. Rizna

  Spørsmål ang LMM E46 320D M47D20

  Har nå testkjørt en stund, når den står på tomgang og jeg gir gass til 4000 rpm, så hoster bilen litt mellom 2-3000 rpm, Plugget ut LMM og da hostet den såvidt. Regner med den er dårlig / defekt da? Så at det sto en bosch i fra før av, og ser at det har en på koed til rimelig pris. Blir denne delen riktig da: https://koed.no/no-no/product/13627787076A Klarer ikke se at noen av "nr" som står på den jeg har samsvarer med den jeg fant på koed?
 7. Rizna

  Spørsmål ang LMM E46 320D M47D20

  Har nylig rengjort den og satt den tilbake på plass igjen, merket at bilen dro bedre, men ikke helt som den gjorde før, den går ganske godt nå igjen. Tipper at jeg bare burde bestille en helt ny?
 8. Rizna

  Spørsmål ang LMM E46 320D M47D20

  Ja, venter på riktig kabel så jeg får brukt ista. Men med tanke på at når jeg tar ut kontakten til LMM så merker jeg ikke noen forskjell, så mistenker jeg den mye siden det skal være en svakhet på disse bilene? Har den liggende på tørk akuratt nå, vet du om det må kodes noe hvis jeg bytter den? Den som sto i bilen er av Bosch, med et nummer: F 00C 2G2 062. takker for svar
 9. Hei, for 2-3 dager siden ca så merket jeg at bilen min startet å gå mye dårligere enn den har gjort. Idag så nappet jeg ut kontakten til LMM,en og prøvekjørte en tur, merket ingen forskjell, så tipper den er defekt? Bilen dro veldig dårlig på lavt turtall, såvidt noe motorkraft på 2-3000 rpm, kom jeg over det dro den greit. Bilen er i tillegg chippet til 165HK av Tuningservice, ble gjort for ca 1 mnd siden. når jeg sjekka prisen på en luftmassemåler på GS bildeler kostet dette over 4000kr. Fant noen billigere varianter på koed som skulle ha god kvalitet, men har hørt man virkelig burde ha original LMM? Er det også mulig og prøve den sprayen som "CRC" produserer og prøve å gjøre den ren? Bilen er en 2001 E46 320D M47D20 med automatkasse. Gått ca 284k og den har aldri vært byttet som jeg vet om.
 10. Rizna

  E61 INPA ingen kontakt

  https://www.ebay.com/itm/For-BMW-INPA-K-DCAN-K-CAN-Ediabas-SSS-NCS-OBD2-USB-Diagnostic-Interface-Cable-CD/192582918284?hash=item2cd6d6208c:g:8DYAAOSw8P9bNPcK Tror du denne ville funket da?
 11. Rizna

  E61 INPA ingen kontakt

  @Otis Kunne du linket den kabelen her :)?
 12. Rizna

  Swirl flaps

  Har en e46 320d M47-D20 136hp. mener jeg leste at det ikke er swirl flaps på den motoren? Har automat btw. Stemmer det?
 13. Rizna

  Bytte vinduer e46

  Ta gjerne noen bilder når du flytter hele låsekassen over har enda ikke giddet og gjort det på min.
 14. Rizna

  Bytte vinduer e46

  Litt usikker på det, null erfaring. Men å bytte ledningsnett er veldig lett og greit.