Jump to content

Interiør reparasjon?


NorwegianE90
 Share

Recommended Posts

Heisann bimmers! 

Venter på en ny Leather/Alcantara Wrap til rattet. Men nå når jeg bytter ut og fikser de slitte delene i bilen er det en ting som stikker ut som en sår tommel... Venstre side bolster på fører setet har revnet. 
Er ett ganske kjent problem med Alcantara setene, Har sett BMW solgte re upholstry kits før. Men dem er utav produksjon per dags dato i følge bavaria (De er nokk bare late og gidder ikke lete) 

Har desverre ikke funnet noen butikker/verksted som fikser dette. Feks i usa er det jo "re-upholstry" shops på hvert eneste gate hjørne...   Så lurer da på om noen her inne vet om noen som driver privat evnt profft.  Leter etter noen som kan reparere det til en OEM finish.    

 

 

Har også sett litt på alcantara stoff på nett og vurdert og "lære meg å sy"😂🤣 Men noe sier meg att det ikke er såpass fort gjort..

 

Noe tilbakemelding hadde blitt satt stor pris på

Link to comment
Share on other sites

Siden du holder til i Stavanger; Sidsels Tapetsérverksted holder til på Sand i Ryfylke, det er ikke så lange veien (tipper du kunne sendt setet inn med hurtigbåten, hun holder til rett ovenfor kaien) https://www.sidsels.no/

Svigers fikk en hel sofagruppe trekt om i nytt stoff der. Det er verdt å sjekke ut :) Ellers fant eg et par i Stavangerområdet når eg søkte på møbeltapetserer i Stavanger på google.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...