FredrikE24

Members
 • Content Count

  5221
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

FredrikE24 last won the day on January 14 2017

FredrikE24 had the most liked content!

About FredrikE24

 • Rank
  BMW Flying Brick
 • Birthday May 13

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  Follo, Akershus

Recent Profile Visitors

1937 profile views
 1. FredrikE24

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Kobbernikkel går fint i originale fester og vel så det. Husker jeg til og med hadde kobbernikkel på hydraulikken på Mercedesen jeg hadde. Røra sprakk ikke tiltross for mye tung last..
 2. Gratulerer med X5! Når det gjelder lyktene har jeg selv hatt veldig godt hell med matte lykter og rupes. Bare kjørt groveste pute med groveste middel og kjørt det blankt på ganske kort tid..
 3. Ser liksom for meg at det er den nye 8-serien du venter på jeg da!
 4. FredrikE24

  1978 BMW 730 E23

  Jeg har buksert M30 med 4-trinns manuell ut av E23 noen ganger med giret sittende på. Det går ikke glatt.
 5. Style32 er en av mine favorittfelger fra BMW! Hadde slike, men virker som mange av de sliter med lakkslipp. Mine var ikke et unntak..
 6. FredrikE24

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  To kamerater har hver sin Audi. Den ene en A4 Avant med 2.0TDI, han andre en A6 Avant 1.8T. Begge quattro selvfølgelig. A4en har vært i eiers navn i snart 8mnd. A6en rett over et år. Begge har kostet på de over 100 lapper. Jeg blir helt sjokkert når de forteller meg om hva som feiler bilene og hva ting koster. Fikk en Golf 4 1.6 av naboen i 2016. Mao. For vrakpant. Verkstedet fant ikke feilen og byttet deler i øst og vest. Motoren rista voldsomt og gul motorlampe og EPC-lampe etc. tar komptest og finner ut st det er to brente eksosventiler. Fikser toppen og setter sammen med ny vannpumpe og regreim. Alt dette ved 160 000km. Bilen var ellers fri for rust og var hel og fin. Highline og greier.. Siden da har den bare ruslet og gått. Bytta bremselysbryter, skiver rundbaut, to calippere bak(det korroderte hull i den ene og tømte systemet for væske, en fjær bak. Bilen går for lut og kaldt vann og er utrolig bensingjerrig. Har vel runda 210 nå tenker jeg. Allikevel en billig bil spør du meg. Det slår imidlertid ikke min mors gamle E36 316i 1997. Kjøpt i 2001, levert hos hugger i 2016. Påkostet/kostnader under 20000kr på 15 år utover bensin.. Var rusta som tok knekken på den. Bilen gikk som en klokke helt inn på huggertomta..
 7. FredrikE24

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Og derfor har man sånt som champagne-krig på Solli-plass på 17. Mai, og fylla blir så en vane(kjedelig) at Oslos vestkant røyker gress og det som verre er for å få tiden til å gå. ungdom nå tildags kan være vel så lite dannede som en generasjon tidligere er mitt inntrykk.
 8. FredrikE24

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Har hatt gleden av å kjøre K100RS siste uka. Jeg har kjørt en lengre tur hver kveld og har klart å putte på den rett over 100 mil. Fantastisk og bare kjøre!
 9. FredrikE24

  Audi e-tron

  Ser flere og flere E-trond rundtom og den virker fin, men bilen er stor og likevel virker bagasjerommet litt så som så.
 10. FredrikE24

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Charles Bradley har jeg spillt mye siste årene. Musikken er brukt mye i serien Suits. Et møbel jeg har blitt svært glad i er min Bolia Opus2 Hifi-benk. Den svelger uante mengder utstyr og har plass til å legge kabler integrert og systematisk istedefor at det ligger som en haug bak veggen. Høyttalerne har jeg hatt i en 10-års tid og gjør en god jobb. Det er foretatt filter-mod og en horn-mod, og det låter flott, åpent og tilbakelent. Filter-moden blir nok fjernet, men bitumen som jeg har dempet hornenes bakside med er jeg tilfreds med. Klipsch RF7 MK1 er ikke viden kjent for å være det enkleste å ha med å gjøre. Nå står det dobbel gips rundt dem, og det har gjort underverker. Elektronikk er for tiden Parasound. Tilfreds med det i dette rommet, jeg var ikke tilfreds med det, der det sto før. TV har jeg ikke brydd meg stort om, men da Samsung slapp sin The Frame-serie bestemte jeg meg for å gå for en sånn i 55 tommer. Jeg er imponert over hva Samsung har fått til. Det vises til enhver tid et bilde på skjermen når den er standby, som tilpasser seg lys i rommet. Fungerer helt ypperlig.
 11. FredrikE24

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Jobber en del med HMI og Scada-Systemer på jobb. For 6-7 år siden var liksom touch-skjermer fremtiden, og noe alle kunder skulle ha(iPad var bla. Kult å fly rundt i prosessene med). Nå har det snudd helt også på skjermer plassert ute i prosessanlegg. Det skal være fysisk mus og tastatur. Det har litt med utforming og brukervennlighet å gjøre. Kan godt være det snur helt om på biler med tiden også, selvom store skjermer og touch virker som veien å gå akkurat nå.
 12. Kan gjerne sjekke ventilklaringene også med bladsøker når du først er under der. Kan godt være flere er utenfor spec.
 13. FredrikE24

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Har selv også en C352 i boden. Kjøpte den som 12-13 åring. Den låter ganske bra, men egner seg best på stativ- og mindre gulvhøyttalere. Kobler man på noe med litt størrelse mister den kontrollen fort. Kjørte den i A-B testing med en gammal Tandberg TR2045(rett før konkursen) og den lå jevnt med NADen mtp. Ytelse, og låt nok hakket saftigere. Litt mer punch, tyder på litt mer kontroll. Har brukt den mest som ren preamp siste årene ved noen anledninger, og er først når man tester den mot andre preamper fra bla. Electrocompaniet og Parasound at den har noen mangler lydmessig. Ikke så rart kanskje mtp. Prisen! Det er mye for penga når man snakker om en integrert forsterker.
 14. FredrikE24

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Jeg bruker Spotify, jeg skulle ønske Tidal hadde hatt bedre utviklere og fått litt mer funksjonalitet som Spotify har. På sikt blir det nok å teste en Sonos Connect som moddes og kjøres gjennom min egen DAC. Sonos sin app er enklere i bruk enn det Tidal selv er, og det synes jeg er litt synd. CD-avspilling la jeg på hylla for flere år siden, til tross for at jeg kjøpte en relativt flott og anerkjent Phillips CD-spiller. LP-plater har jeg også spillt litt på, en direktedrevet Dual 1228 med Shure M95 pickup. Litt for omstendelig å holde på med i det daglige. En kamerat er imidlertid ganske ivrig på LP, ultralydvasker og ikke måte på. Veldig hyggelig å komme på besøk, med en tynn en i glasset og spille gjennom noen nyvaskede plater!
 15. FredrikE24

  NilsP`s never ending E30 M3 story

  Bøyer meg i hatten som Heidi Weng en gang sa! Dette er et skikkelig prosjekt! Sugetrimming jeg er også veldig tilfreds med at det er S14-motoren som er basisen her!