Jump to content

BMW e91 2009 forsterker


Recommended Posts

Har en e91 320d 2009. Har skiftet høyttalere i dørene og begge subwoofer'ne under sete med Bimmertech sitt alpha-one sett. Merka at subwooferne og høyttalerne ikke hadde mye futt i sæ, Så tenkte æ å skifte forsterker. Begynte først med å finne ut hvor den befant seg. Deretter åpna æ bagasje luken,  åpna deksla- men nei, Der var det ingen forsterker. Ble djævelsk nysgjerrig med tanke på at bilen kommer originalt med subwoofere undersete. Så sjekka opp understellnummeret og fant ut æ har det helt basic'e audiosystemet til bilen RadioBmwProfessional. Har den ingen forsterker i det hele tatt? Så på noen tråder at det befinner seg en ''cd changer'' i bagasjen, men hadde ikke det heller. Noen som kan fortelle mæ kordan æ kan koble en forsterker til subwooferne under sete? befinnes det kanskje en liten forsterker bak spillern?

Link to comment
Share on other sites

Siden du har basic stereo, så har du forsterker i hovedenheten. Skal du ha ekstra forsterker, så må du nok koble endel, og sikkert flytte forsterker til bagasjerommet. 

Link to comment
Share on other sites

Nye høyttalere uten forsterker er nesten bortkastet, som du har erfart. De fleste vil greie seg med originale høyttalere, bare man får satt inn en ordentlig forsterker.

Forsterker kun til subwoofer er ikke hensiktsmessig, du trenger å montere en ekstern forsterker til alle høyttalere. I basic-anlegget er subwoofere koblet sammen med høyttalere i dørpanelet, det anbefales å trekke nye kabler til subwoofere for separering av frekvensene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...