Gå til innhold

BMW e91 2009 forsterker


Anbefalte innlegg

Har en e91 320d 2009. Har skiftet høyttalere i dørene og begge subwoofer'ne under sete med Bimmertech sitt alpha-one sett. Merka at subwooferne og høyttalerne ikke hadde mye futt i sæ, Så tenkte æ å skifte forsterker. Begynte først med å finne ut hvor den befant seg. Deretter åpna æ bagasje luken,  åpna deksla- men nei, Der var det ingen forsterker. Ble djævelsk nysgjerrig med tanke på at bilen kommer originalt med subwoofere undersete. Så sjekka opp understellnummeret og fant ut æ har det helt basic'e audiosystemet til bilen RadioBmwProfessional. Har den ingen forsterker i det hele tatt? Så på noen tråder at det befinner seg en ''cd changer'' i bagasjen, men hadde ikke det heller. Noen som kan fortelle mæ kordan æ kan koble en forsterker til subwooferne under sete? befinnes det kanskje en liten forsterker bak spillern?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden du har basic stereo, så har du forsterker i hovedenheten. Skal du ha ekstra forsterker, så må du nok koble endel, og sikkert flytte forsterker til bagasjerommet. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nye høyttalere uten forsterker er nesten bortkastet, som du har erfart. De fleste vil greie seg med originale høyttalere, bare man får satt inn en ordentlig forsterker.

Forsterker kun til subwoofer er ikke hensiktsmessig, du trenger å montere en ekstern forsterker til alle høyttalere. I basic-anlegget er subwoofere koblet sammen med høyttalere i dørpanelet, det anbefales å trekke nye kabler til subwoofere for separering av frekvensene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...