Basse Lusk

Medlem
 • Innholdsteller

  600
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Basse Lusk vant dagen sist September 24 2015

Basse Lusk hadde mest likt innhold!

Om Basse Lusk

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim

Nylige profilbesøk

1861 profilvisninger
 1. Basse Lusk

  BMW X1 E84 2012 trekant/utropstegn og tallet 926

  Vedr. utropstegnet, sjekk at serviceindikatoren ble resatt etter oljeskift. Uforståelig ofte blir dette glemt. Enten det, eller så kan det være en annen service som er nært forestående.
 2. Ingen fornuft i å bruke tid og penger på en antikvarisk løsning (med mindre du har en veteranbil). Det du trenger, er en Android-skjerm som kobles til din originale HU. Alt fungerer som før, i tillegg får du alt av moderne funksjoner.
 3. Min bil er bruktimportert ved 10 000 km, og første service er gjort ved 55 000. Dette var uten betydning ved innvilget rustgaranti. Det BMW var nøye på, var om Vehicle Inspection var utført i tide, og dersom dette var gjort på et uavhengig verksted, så måtte alle punkter dokumenteres. Så hvis du beholder bilen, vil jeg anbefale at du tar VI hos merkeverksted, og sørg for at dette gjøres før antydninger til rust dukker opp. På min bil gikk det bare seks måneder fra VI til rustbobler kunne lokaliseres ved baklukeviskeren. BMW dekket dette. En liten advarsel: Full servicehistorikk er åpen for tolkning. Strengt tatt betyr det bare at alle utførte servicer er dokumentert, ikke at serviceinervallene er fulgt. Heldigvis har du fått bekreftet dette også.
 4. Må ha vært spennende for deg siden du bare måtte lese alt. Saken oppsummert: 1. Leasing er ikke objektivt sett en mangel. 2. Kjøper opplyste som ett av sine kriterier at bilen ikke skulle ha vært leaset. Da kan det være en subjektiv mangel at selger likevel leverer en bil som ikke oppfyller kjøpers krav. Tenk deg at du har bestilt en rød bil, så får du levert en blå istedet. Da er det ikke noe galt med bilen, objektivt sett. Men det er noe galt med leveransen, den tilfredsstiller ikke dine subjektive kriterier.
 5. Basse Lusk

  Bmw E83 2008 mod våt ved passasjerer side?

  I tillegg til fuktsperren, så må også alle klipene være å plass og uskadet, spesielt de nederste, ellers kommer det vann gjennom der.
 6. Basse Lusk

  Knirking i bakdører F31 2013 mod

  Dørene kan begynne å knirke om du bruker tynn olje à la smørespray på dørstopper, fordi den løser opp det tykkere smørefettet (grease) som skal være der. Kan dog brukes på hengslene. Hvis du har brukt silikon på pakningene, så kan dette fjernes med ordinær silikonfjerner, du trenger ikke dyre "originalmidler". Tørre pakninger kan friskes opp med vanlig vegetabilsk matolje (rapsolje er bra).
 7. Din antagelse er herved bekreftet: NetCom utfaser 3G i løpet av 2019.
 8. Basse Lusk

  Kan dette kodes? (E92)

  Hvis du koder blink, så er det flere alternativer tilgjengelig, f.eks. 5x blink. Endringer via BC-menyen eller iDrive kan tilbakestille andre endringer i modulen gjort med koding.
 9. Du får høyttalere til bilen din hos en hugger for 150-200 kroner stykket. Let opp en passende delebil på finndel.no og send inn forespørsel.
 10. Basse Lusk

  Hvor er jordingskabel til motor på e60 525d?

  Vanlig å sette den på blokka. Poenget er at dette "erstatter" defekt jordingskabel.
 11. Basse Lusk

  Tolke feilkoder

  At startmotoren av og til må dra litt før det tenner er et kjent problem på E90 bensin. Er det den du har? Svakt batteri blir varslet i displayet, og det blir også lagret en feilkode da, så hvis du ikke har fått den på diagnosen, kan det tyde på at batteriet ikke var problemet. Du fikk sikkert koder med feilmeldingene? Lettere for andre å feilsøke om du oppgir dem her.
 12. Basse Lusk

  BMW 1 serie, E87 116d helt død, hjelp!?

  Kan fort bli en dyr affære. Kjøp Carly-adapteren og appen for diagnose, koster deg en 1000-lapp og er inntjent før du har kjørt inn porten til verkstedet. Eller fortell hvor du bor, så kanskje noen her kan hjelpe deg. Nytt batteri skal forresten helst lades opp før det tas i bruk. Det er ikke fulladet etter å ha stått i butikken i lang tid.
 13. Basse Lusk

  Bruktbilgaranti, slakke register

  Vel, da har bruktbilselgeren gått på en blemme om han ikke har lagt inn de samme vilkårene i garantien han gir til sine kunder, som han har i sin forsikring som er ment å dekke dette.
 14. Basse Lusk

  Bruktbilgaranti, slakke register

  Siden bruktbilgarantien ikke dekker dette etter vilkårene, er det ikke andre som har ansvaret, dermed går det på din forsikring.
 15. Basse Lusk

  danskiii's E21. Tester ytter ringer s.32

  Du brukte nok opp kvoten for i år i forrige post, tenker jeg. 🤣 Kule bilder av kule biler, men føler jeg får litt klaustrofobi. Blir det ikke lett "parkeringsmerker" når bilene står så tett? Sikkert ikke bare du som "bare skal" noe titt og ofte der inne.