Maverick2002

Members
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

About Maverick2002

 • Rank
  Fenrik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maverick2002

  EU kontroll og forklaring! Hjelp

  1.aksel er vel foran, 2.aksel bak. Slik jeg leser det må du skifte skiver og klosser bak, samt fjær begge sider. En defekt støtdemper framme.
 2. Maverick2002

  Motorvibrasjon ved venstresving og gasspådrag

  Hei. Dette mener jeg er symptom på dårlig motorfeste.
 3. Maverick2002

  E60 525d vil ikke gløde. Byttet glødeplugger og rele.

  Hei. Hadde nøyaktig samme problem på min gamle E61 525D. Skiftet plugger og glødeenhet uten at dette hjalp. Feilen ble etterhvert oppdaget på mitt lokale verksted. Det var brudd i en kort rød kabel som jeg mener går til glødeenheten (releet). Skiftet denne og alt var ok. Hadde da kjørt 2 år uten gløding, i Nord Norge..... 😂
 4. Maverick2002

  Dekk BMW f11 525xd

  Hei. Run flat eller ikke? Vist ikke kan jeg anbefale Toyo Proxes T1. Skiftet til disse nettopp og er veldig fornøyd. Har ikke xDrive så vet ikke om forskjellen vil være stor.
 5. Maverick2002

  F10, vibrasjoner under kjøring

  Heisann. Nei har ikke xDrive. Har ikke fått tid til å se på dette ennå. Nevnte tidligere at vibrasjonen startet ved ca 70 km/t. Nå synes jeg den kjennes ved langt lavere hastighet også, men det kan selvfølgelig ha noe med at jeg vet problemet er der og sitter å kjenner etter.. Irriterende er det uansett, og skuffende for en slik bil egentlig. Er svært fornøyd med alt annet!
 6. Fant du ut hvs vibrasjonen kom fra? 

 7. Maverick2002

  Feil på alle Glødeplugger BMW X3

  Hei. Hadde akkurat samme problem på en E61 som jeg hadde tidligere. Skiftet både plugger og rele uten at det hjalp. Viste seg da at kabelen (rød) som går til releet var brent. Skiftet denne så var alt i orden.
 8. Maverick2002

  Felg- og dekkbredde

  Hei. Avviksgrensen er 5%. Og som Hawkon88 sier, er det ingen problem å ha samme dekkdimensjon på felger med ulik bredde.
 9. Maverick2002

  F10, vibrasjoner under kjøring

  Hei. Ingen forskjell i vibrasjonen ved annet turtall. Nå durer jo disse firerne en del i utgangspunktet, men er nåkk ikke dette som forårsaker vibrasjonen. Det som er ekstra rart er at den ikke alltid er merkbar når man starter å kjøre. Virker som om dette varierer. Noen som vet om godt brukte runflat dekk kan gi en viss vibrasjon? Har som sagt skiftet bakdekkene som var utslitt til nye dekk om ikke er runflat, men tror ikke dette gjorde noen forskjell. Hadde ikke så lyst å skifte framdekkene bare for å se om dette hjelper da disse er fullt brukbar en sesong til. Men om andre har merket merkbar forskjell ved å bytte fra runflat til "vanlige" dekk, gjør jeg dette med glede!
 10. Maverick2002

  F10, vibrasjoner under kjøring

  Hei. Da det ikke vibrerer ved pådrag, tror jeg ikke problemet ligger i drivverk. Bremseskivene har jeg tenkt på. Skal finne et verksted som kan måle kast i skivene. Har dog hatt biler med antydning til kast i skiver som medfører noe vibrasjon under bremsing, men ikke under normal kjøring. Dette kan selvfølgelig være ulikt fra bil til bil, så utelukker ikke dette. Satt å tenkte på dette med vinterdekkene. Har helt nye Hakka 8 piggdekk, og klarer ikke helt å huske om vibrasjonen var der. Er jo litt annerledes med pigg på asfalt da det lager litt "vibrasjoner" uansett? Mener jeg leste noe om casterstag og foringer som kan gi en liten vibrasjon også? Kanskje få sjekke dette også.
 11. Maverick2002

  F10, vibrasjoner under kjøring

  Hei. Har et problem som jeg begynner å bli smågal av.. Jeg kjenner en svak vibrasjon i hele bilen under kjøring. Dette starter fra ca 70 km/t og oppover. Det blir verken bedre eller verre under pådrag, og endrer seg ikke ved forskjellige hastigheter. Man kjenner vibrasjonen best i føttene, altså i dørken. Kjenner ingen vibrasjon i rattet. Har skiftet begge bakdekkene (Toyo Proxes). Disse er ikke runflat. Har ikke skiftet framdekkene da disse holder minst en sesong til. Disse er runflat (Michelin). Tror ikke det er ubalanse i dekkene da bakdekkene nettopp er balanser, og med ingen vibrasjon i rattet, antar jeg at framdekkene er balansert. Rattet er en bitteliten tanke skeiv. Skeiv hjulstilling? Kan dette ha noe med problemet å gjøre? Aner ikke helt hvor jeg skal begynne.....men kanskje noen har vært borti lignende problem på lignende bil? -Øistein-
 12. Maverick2002

  Tuningservice Mobil-Team AS

  Ok, takk.
 13. Maverick2002

  Tuningservice Mobil-Team AS

  Hei. Vurderer å tune min F10 520d, 184 hk. Kontaktet Tuningservice og de kunne levere en økning til 225 hk og 460 Nm. I mine ører høres dette fornuftig ut. Lurer egentlig på om noen har erfaring med disse gutta? -Øistein-
 14. Maverick2002

  Nye 2016 Europa kart tilgjengelig

  Ok takk. Hva er egentlig forskjellen på East og West? Det står "full coverage" for Norway på både East og West alle plasser jeg kan finne info om dette.
 15. Maverick2002

  Nye 2016 Europa kart tilgjengelig

  Ah, var det jeg regnet med... Antar jeg kan bruke samme FSC kode om jeg oppdaterer på nytt til West?