Jump to content

Maverick2002

Members
 • Posts

  124
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjøretøy
  540xD G31

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Maverick2002's Achievements

 1. Legger merke til at turtallet går rett til "normalt" turtall på videoen etter bruk av webasto. Uten bruk er turtallet åpenbart høyere rett etter start, noe som er normalt ved kaldstart. Dette er jo i grunn litt merkelig om webasto ikke har forvarmet motor i det hele tatt, noe vi allerede har konkludert med at den ikke gjør.. 🤔
 2. Kan være greit å forsikre seg om at batteriet er bra. Spesielt om dette har vært et problem tidligere. Når du har forsikret det om at batteriet er ok, kan det være greit å slette alle feilkoder for å se hvilke som eventuelt kommer tilbake. Ganske vanlig at dårlig batteri lager mye krøll mtp feilkoder.
 3. Takk for mange oppklaringer. Da konkluderer vi med at original montert webasto kun varmer opp kupé. En kompis kjører Volvo og påstår dieselvarmeren forhåndsvarmer både motor og kupé. Fant en artikkel på nett som støttet dette. Dette er åpenbart ulikt fra merke til merke. En med Touareg påstår det samme.
 4. Skjønner. Vet man hvorfor de har denne ventilen? Forstår det slik at det stort sett kun er BMW hvor webasto ikke varmer kjølevannet eller blokka til motor. Ser ikke helt grunnen til at man ikke ønsker dette?
 5. Forvarmer webasto motor også eller bare kupé på BMW? Har prøvd å Google dette uten å blir veldig klok. Noen artikler påstår at webasto kun varmer kupé på "E" modellene. Finner ingen info om F og/eller G serien feks. Noen som faktisk kan bekrefte hvordan webasto fungerer på dagens BMWer?
 6. Da kan det fort være dårlig filter. Prøv å skift, koster ikke allverden.
 7. Kaldt der du er? Lenge siden diesel filter ble skiftet?
 8. Kanskje dårlig dieselfilter? Lenge siden det var skiftet?
 9. Er mulig, må ned med girkassen istedet da.
 10. Dette hjalp sikkert trådstarter kjempemasse..... Kanskje dere skal fortsette diskusjonen om "piratvarer" i egen tråd slik at eventuelt andre kan svare og hjelpe trådstarter med hans spørsmål?
 11. Om det ser ut til at det lekker fra en slange bør du jo sjekke dette før du starter med toppen/toppakninga. Sjekk alle kjøleslanger og koblinger først for å eliminere at dette er problemet.
 12. Mener den startet på 5 grader eller kaldere på min E61, men det er mange år siden så kan huske feil..🤔
 13. Den der ser snasen ut, har du peiling på hva prisen er ferdig montert?
 14. Webasto er definitivt en komfort sak og det er virkelig behagelig å sette seg inn i oppvarmet bil når gradestokken viser -10 og under. Har ikke hatt Webasto på de siste 2 bilene mine, heller ikke 2018 modellen jeg nettopp kjøpte. Jeg starter alltid bilen og lar den gå noen minutter før jeg kjører uansett når det er kaldt.
×
×
 • Create New...