Jump to content

Maverick2002

Members
 • Posts

  114
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maverick2002

 1. Dette hjalp sikkert trådstarter kjempemasse..... Kanskje dere skal fortsette diskusjonen om "piratvarer" i egen tråd slik at eventuelt andre kan svare og hjelpe trådstarter med hans spørsmål?
 2. Om det ser ut til at det lekker fra en slange bør du jo sjekke dette før du starter med toppen/toppakninga. Sjekk alle kjøleslanger og koblinger først for å eliminere at dette er problemet.
 3. Mener den startet på 5 grader eller kaldere på min E61, men det er mange år siden så kan huske feil..🤔
 4. Den der ser snasen ut, har du peiling på hva prisen er ferdig montert?
 5. Webasto er definitivt en komfort sak og det er virkelig behagelig å sette seg inn i oppvarmet bil når gradestokken viser -10 og under. Har ikke hatt Webasto på de siste 2 bilene mine, heller ikke 2018 modellen jeg nettopp kjøpte. Jeg starter alltid bilen og lar den gå noen minutter før jeg kjører uansett når det er kaldt.
 6. Bor i nord norge og har aldri opplevd at kupeen ikke blir varm nåkk uten webasto. Det tar naturligvis lengere tid uten, men etter 4-5 minutter blåser den varmt. Eberspächer og Websto er 2 leverandører av dieselvarmere. Mener BMW bruker webasto originalt og så vidt meg bekjent varmer ikke Webasto kjølesystemet eller blokka, kun kupeen.
 7. Helt vanlig problem bluetooth problem på CIC Idrive. Hadde samme på min 2012 mod. Viste sang, av og til. Kunne bytte sang med knapp på rattet, av og til. Fungerte som oftest best rett etter man paret telfon til bilen på nytt. Også helt vanlig at man måtte bytte "mode" om BT sluttet å fungere for så å bytte tilbake til BT igjen.
 8. Du har rett, jeg formulerte meg nåkk feil. Kan ikke ha flere kontoer med samme bil.
 9. Maverick2002

  Kjørestil

  Jepp, så hva du skrev i første innlegg, men i det siste snakker du om problemer med pen kjøring og automatkasse med 8 trinn og det var i grunn dette jeg svarte på. Jeg ser ingen grunn til å kjøre manuell for å dra på girene, men dette er min mening. Jeg er ingen mekaniker. Har hatt ganske mange BMW`er, både manuell og automat (5,6 og 8 gir) og har aldri selv opplevd denne problemstillingen. Ganske sikker på at kassa din tåler ditt kjøremønster også om du vil fortsette med det 🙂
 10. Dere kan ikke være flere som har app med samme bil tilknyttet. Dette fungerer kun på 1 telefon. EDIT: Kan ha flere telefoner, men samme konto.
 11. Maverick2002

  Kjørestil

  Aldri hørt om at det er problematisk for girkassen at det ikke kjøres på høyt turtall innimellom. Hvorfor kan det bli et problem om det ikke kjøres over 2000o/min? Det er jo en grunn til at girkassen girer som den gjør og holder seg på lavt turtall. Om dette ikke hadde vært "bra" for kassen, hadde ZF neppe produsert og satt de opp slik. Om dette skulle vært et problem for noe, må det eventuelt være DPF og/eller motor i mitt hode. DPF trenger vel en viss temperatur for å brenne "rent" og forhindre at det går tett. Derfor kan mye småkjøring uten lengre turer innimellom være et problem for DPF. Dette gjelder selvfølgelig bare dieselbiler.
 12. Takk, da lærte jeg noe nytt. Fikk endret dato selv, så da blir ikke dette et problem framover😁
 13. "Periodisk eksoskontroll" om et par måneder i følge iDrive. Gjelder G31. Hva er dette? Finner ingenting om jeg googler, hverken på norsk eller engelsk.. Kan dette vente noen måneder til jeg f.eks skal inn til oljeskift?
 14. Maverick2002

  Kjørestil

  Og ikke minst få skikkelig temperatur i DPF innimellom om man har det..
 15. Spør her kjapt istedet for å lage ny tråd. På importbiler hvor det står bla German Version og German language Version, vil alle disse også ha helnorske menyer?
 16. Ja var litt merkelig opplegg med de lyktene der. Har egentlig slått begge litt fra meg. Får fortsette å lete litt, men er ikke enkelt å finne en kombinasjon av utstyr man ønsker 😄
 17. Nei, men den selges med 17 måneders bruktbilgaranti som hjelper på. Motor og drivverk dekker en god del ja.
 18. Mye enig. Så litt på den 540'en, men er litt skeptisk til importbil uten garanti når ikke selger heller ikke har bruktbilgaranti.
 19. Vurderer denne https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=229576356. Har egentlig det meste av utstyret jeg vil ha, men mangler fjernlys assistent (av en eller annen grunn). Hva tenker dere i forhold til pris/utstyr? Også sett litt på denne https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=221450448, men den mangler Webasto igjen, noe som i grunn er viktigere for meg enn f.eks fjernlys assistent.
 20. Synes ikke den var veldig dyr mtp km og utstyr. Ikke veldig billig heller, men sånn akkurat passe synes jeg 🙂
 21. Vurderte IX3 jeg også, men fant ut at maks tilhengervekt er 750 kg? Skjønner ikke helt hvorfor, men det gjør hvertfall at dette ikke blir et alternativ for meg dessverre.☹️
 22. Ok, takk for svar. Må si det er litt merkelig at de ikke har festet denne med klemmer eller andre løsninger når delen selges separat. Tydelig at den må byttes i ny og ned.
×
×
 • Create New...