Jump to content

Maxmek

Members
 • Posts

  535
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Arendal
 • Kjøretøy
  F10 530 xd M-Sport, MPPK

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg hadde også problemer med at batteriet tappet seg. Har bilen original Bmw lakk så tror jeg ikke du skal tenke på fargeforskjell.
 2. Jeg har byttet to håndtak på min bil med samme symptomer. Da var det håndtaket jeg måtte ta to ganger i som var defekt. Har byttet på begge dørene på venstre side, og det er de dørene som åpnes mest på min bil. Bestilte nytt håndtak på Bavaria og monterte sjøl, enkelt å bytte som @Otissier med en lang t15. Tror håndtaket kostet ca 3.500,-, og da er de ferdig lakkert i bilens farge.
 3. I boka til min bil står det at usb skal setts inn i stikk i hanskerom. Har aldri hatt problem med oppdatering, Jeg har formatert usb minnepenn iht standar innstilling i windows. Sjekket min minnepenn med kart som jeg brukte sist, og den er formatert med Fat32. så tror ikke det er avgjørende. MEN minnepennen MÅ settes i usb stikk i handskerom ifølge boka. Bilen leser minnepenn om det er fat32 elller ntfs filsystem.
 4. Se i denne tråden fra @TRF https://bimmers.no/forums/topic/683719-bmw-dieselmotorer/#commentstuning og tuning@quickfix.no Han leverer downpipes og omprogrammering, som er regnet for noe av det beste til BMW.
 5. Du MÅ bruke stikk i hanskerom. usb stikk i hanskerom ligger i høyre sidevegg på min bil F10 ikke så lett å se i første øyekast.
 6. Hvis du har mottatt en fil som du har lastet ned må den lagres på en usb minnepenn minimun 32Gb. så setter du usb minnepenn usb stikk i hanskerommet. oppdatering starter da automatisk. Du må ha på tenning eller motoren kan gå. du får beskjed om å slå inn kode etterhvert. Oppdatering tar ca 45 minutter, så vær tålmodig.
 7. Jeg lurer på hvor mange har egentlig bestilt en i4? Leveringstiden har jo blitt vesentlig forlenget på kort tid, så det tyder vel på en god mengde bestillinger.
 8. Jeg er ganske sikker på at man får feilmelding uten omprogrammering. Det er vel en sensor eller to som ikke kobles til, eller vil få feil signaler som fører til feilmelding.
 9. Ser det står ATF only på lokket.
 10. Maxmek

  Mangler DAB

  En Kufatek koster ca 6.000,- ferdig montert. Tidligere hadde BMW pant på gammel enhet hvis du kjøpte ny med innebygd DAB, men vet ikke om det er tilfelle lengre.
 11. Du trenger ikke å ha på navigasjonen. bare sett minnepennen i usb stikk i hanskerom og la tenninga stå på så starter oppdateringen av seg selv. du vil bli bedt om å legge inn koden etterhvert. Du kan også la motoren gå om du ønsker det. Oppdateringen tar ca 45 minutter.
 12. Mener jeg hadde samme problem på en E60, da måtte jeg re-initialisere nøkkelen til bilen etter batteriskifte. Husker ikke helt prosedyren, men søk så vil du finne
 13. Må bare nevne at en kollega av meg hadde bil med carbondetaljer, bla rundt grillen (ikke bmw) den ble faktisk stjelt, kostet 19.000,- for ny, og han måtte ut med 5.000,- i egenandel.
 14. Denne M440i er jo helt rå.... Skjønner at @Fredrik 90 sjesker på den
 15. Hei, du har helt rett, blingset på linjene, det var faktisk M seatbelts som kostet 2.700,-, beklager. Samme pris for shadowline lykter. Jeg så på portimaoblå bil idag på Bavaria, og synes den var fin, men har ikke sett denne tanzaniteblu fargen live. Følte den ble litt mørk, da jeg har bestilt Carbonpakke synes jeg litt lysere farge ble ok, men kanskje jeg må tygge litt på det. hehe
×
×
 • Create New...