Jump to content

Maxmek

Members
 • Content Count

  503
 • Joined

 • Last visited

About Maxmek

 • Rank
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Arendal
 • Kjøretøy
  F10 530 xd M-Sport, MPPK

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mener du får Michelin Hp Primacy i den dimensjonen stjernemerket.
 2. Ja det er ikke mange dekk å velge i med mix dimensjonen 245/275. Derfor endte jeg opp med 245 på alle hjul, jeg målte omkretsen også, og det skilt mer enn de 0,5% husker ikke helt, men har skrevet om det tidligere i annen tråd.
 3. Du kan vel få HP primacy som stjernemerket i de dimesjonene, men tror ikke du får PS4 som stjernemerket. Men følg med om du får symptomer, og reager raskt hvis du merker lugging i lav hastighet og sving. Etter jeg opplevde det skiftet jeg olje på gearkasse og diff.
 4. Jeg kjøpte samme dekk og dim, og ble lovet at de skulle være stjernemerkede, men etter ca 1000km fikk jeg nugging i bilen, og studerte dekka de hadde ikke noe stjernemerking. Det hele endte med at jeg måtte bruke 245 på alle fire hjul. bakfelgene er noe bredere men det funker fint. så sjekk dekka du har kjøpt om de virkelig er stjernemerkede, hvis ikke tror jeg du fort opplever lugging i spesielt i lav hastighet og sving.
 5. Hei, jeg kjøpte og fikk montert min Kufatec hos Bavaria. De selger dette som ettermontering. Har funket fint, etter at de måtte flytte antennen fra frontrute til bakrute pga klimarute forand. Selve Kufatec boksen ble montert på venstre side i bagasjerom. Min bil er sedan.
 6. tror du holder inne max avstand noen sekunder, så slår den av adaptiv mener jeg.
 7. Godt poeng @Evopower har der, dyrt hvis dempere må byttes. Jeg har hatt noen Bmw 5'ere med M-Sport understell, og for min del synes jeg de ble for stumpete og stive på dårlig vei. Bilen oppfører seg jo fint med standarsunderstell også. Hadde det på forrige bil og jeg var fornøyd med det, skulle jeg velge mellom sportsunderstell og standard, ville JEG valgt standard da jeg kjører en del på litt dårlig vei. EDC er fine greier det, men ville ikke latt vær å kjøpe uten hvis du har funnet en grei bil.
 8. Trodde ikke man hadde de innstillingen uten EDC, men kanskje jeg tar feil.
 9. Stor forskjell på å kjøre med sport+ og comfort+. det er vel fire forskjellige innstillinger for demperene med Adaptivt understell (EDC). Comfort+ så er det som å kjøre amerikaner sport+ =stiv.
 10. Du får ikke sportsundersell på X-drive. Men med adaptivt understell EDC kan du justere fjæringen fra myk til hard.
 11. Jo jeg har MPPK. Det tenkte jeg ikke på, er nok det ja. takk.
 12. Hei, fikk opp "KDD2 Retrofit Diesel Blue performance package" hva er det?? Bilen har vært inne å byttet noe i forbindelse med tilbakekalling vedrørende EGR, kan det ha noe med det å gjøre?? Retrofitted 03AC Trailer coupling KDD2 Retrofit Diesel BluePerformance package Close
 13. Det finnes en lignende tråd fra tidligere, mye info der også. https://bimmers.no/forums/topic/793472-fxx-serie-koding/
 14. Hei, oppdaget at dørhåndtak til venstre bakdør fusket litt vedrørende comfortaccess, og byttet det. Viola da holder batteriet på strømmen Takk for tips @Kjennern Målte strømtrekk etterpå og fikk 0,06A når bilen var i dvale, det tenker jeg er normalt.
 15. Har dere måtte vise kvittering på hvor det er montert for å få det godkjent?
×
×
 • Create New...