Maxmek

Members
 • Content Count

  456
 • Joined

 • Last visited

About Maxmek

 • Rank
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Arendal
 • Kjøretøy
  F10 530 xd M-Sport, MPPK

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er mulig å få kjøpt nytt lykteglass.
 2. Skal si du har fått fart på doningen Synes det er antydning til hvite knoker haha............ Når den ikke er tunet sperrer den vel ca der vil jeg tro. Broder sin 335d sperret rett under 260 før den ble tunet.
 3. Maxmek

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  Har du samme dekk dim foran og bak med lik dekkfabrikat og slitasje er ikke stjernemerkede dekk noe tema. Det gjelder kun ved forskjellig dim foran og bak (mix dimensjon) at det er nødvendig.
 4. Den var stilig. -Ser ut som det er 17300 biler i basen. Her er min bil. Den er også ganske stulessa av utstyr. https://www.bmwvincheck.com/vin/DW18875
 5. Tror du ryggstøet i stolen vil tåle det😎
 6. Det som er viktig er å unngå varmgang i kabelen, noe som medfører stor brannfare/kortslutning, isolasjonen i kabelen smelter. Hvis det er snakk om konstant strømtekk på 32A over tid bør du som jeg sier ha en 10mm2 kabel. En utstrekt kabel vil ha mindre fare for stor varmgang. Mulig du kan klare deg med 8mm2, men 6mm2 er for lite etter min vurdering, men det er forskjell på hvor mye temp en kabel tåler også. Jeg holdt på å brenne ned hele hytte en gang hvor jeg hadde koblet en 2000W (ca 8,6A) ovn på en Biltema kabelsnelle, når jeg oppdaget det hadde kabelen smeltet sammen, rett før det tok fyr.
 7. Når du øker kabellengden fra 5m til 10m holder det ikke med 6mm2 kabel, du bør nok opp i ca 10mm2.
 8. Maxmek

  Felger til F11 X-drive

  Ja @E.H.D Derfor ble jeg litt fortvilet sjøl. Jeg orket ikke styre mer med det og bestilte bare samme dim bak som foran. MEN det kunne nok blitt ordnet med litt annen profil, men svak støtte både fra forhandler og Michein gjore at jeg valgte som jeg gjorde. Problemet er at omkretsen ikke rimer med dekkkalkulatorer i det hele tatt.
 9. Maxmek

  Felger til F11 X-drive

  Muligens 245/45 foran ville blitt ok, men var jeg deg ville jeg sendt en forespørsel/epost til Michelin Norge. De har svært få dekk som er stjernemerkede dessverre.
 10. Maxmek

  Felger til F11 X-drive

  Dekk-kalkulator tilsa at forskjellen i rulleomkrets skulle være ca 0,6%, men jeg målte dekka fysisk, og da var forskjellen ca 1,5% og det taklet ikke fordelingskassene. 245/40-19 omkrets målt 211,9cm 275/35-19 omkrets målt 215,3cm
 11. Maxmek

  Felger til F11 X-drive

  Hei, har samme felger og dim på min bil, men men bestilte Michelin PS4, og fikk problemer med "nugging" i drivverket. Byttet da bakdekk til samme dim som foran 245/40-19. De går helt greit på 9" felg, ingen dekkstrekk, siden har jeg ikke merket noe problemer. har nå kjørt et par tusen km. Med miksdimensjon (forskjellig dim foran og bak) MÅ du ha stjernemerkede dekk, eller garanti for at rulleomkretsen er tilnærmet lik.
 12. Maxmek

  Side / Daytime light fault BMW F10 -12

  Har du sjekket under gulvet i bagasjerommet om det er vann der? Ligger mye elektronikk under der. Mener flere har hatt lekkasje rundt baklykter.
 13. Maxmek

  Side / Daytime light fault BMW F10 -12

  Hvis du har varslet om feilen innen garantitid, og de ikke finner feilen, så har jo du varslet om dette innenfor garantitid. At de ikke har klart å finne feilen skal ikke du lide for. Når det er sagt, er det ikke alltid lett å finne slike sporadiske feil, men de burde vel kunne lese av feilminnet. Jeg ville gått tilbake til forhandler og sagt at problemet fremdeles er tilstede og be de utbedre dette. I det minste få til en 50/50 deal. Hvor feilen ligger vet ikke jeg, kanskje lysmodul, men bare gjetting. Er nok andre her inne som kan gjette bedre.
 14. Maxmek

  Slette adapsjonsverdier

  Trodde man gjorde det bare ved å holde inne gasspedalen i x-tid. søk på forumet og jeg tror du vil finne svar.
 15. Maxmek

  BMW e61 drar dårligere i fart enn før

  280hk? er det en tuningboks(powerboks etc) du bruker? Hva slags tuning er det snakk om, og fra hvem?