Jump to content

Maxmek

Members
 • Content Count

  498
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maxmek

 1. tror du holder inne max avstand noen sekunder, så slår den av adaptiv mener jeg.
 2. Godt poeng @Evopower har der, dyrt hvis dempere må byttes. Jeg har hatt noen Bmw 5'ere med M-Sport understell, og for min del synes jeg de ble for stumpete og stive på dårlig vei. Bilen oppfører seg jo fint med standarsunderstell også. Hadde det på forrige bil og jeg var fornøyd med det, skulle jeg velge mellom sportsunderstell og standard, ville JEG valgt standard da jeg kjører en del på litt dårlig vei. EDC er fine greier det, men ville ikke latt vær å kjøpe uten hvis du har funnet en grei bil.
 3. Trodde ikke man hadde de innstillingen uten EDC, men kanskje jeg tar feil.
 4. Stor forskjell på å kjøre med sport+ og comfort+. det er vel fire forskjellige innstillinger for demperene med Adaptivt understell (EDC). Comfort+ så er det som å kjøre amerikaner sport+ =stiv.
 5. Du får ikke sportsundersell på X-drive. Men med adaptivt understell EDC kan du justere fjæringen fra myk til hard.
 6. Jo jeg har MPPK. Det tenkte jeg ikke på, er nok det ja. takk.
 7. Hei, fikk opp "KDD2 Retrofit Diesel Blue performance package" hva er det?? Bilen har vært inne å byttet noe i forbindelse med tilbakekalling vedrørende EGR, kan det ha noe med det å gjøre?? Retrofitted 03AC Trailer coupling KDD2 Retrofit Diesel BluePerformance package Close
 8. Det finnes en lignende tråd fra tidligere, mye info der også. https://bimmers.no/forums/topic/793472-fxx-serie-koding/
 9. Hei, oppdaget at dørhåndtak til venstre bakdør fusket litt vedrørende comfortaccess, og byttet det. Viola da holder batteriet på strømmen Takk for tips @Kjennern Målte strømtrekk etterpå og fikk 0,06A når bilen var i dvale, det tenker jeg er normalt.
 10. Har dere måtte vise kvittering på hvor det er montert for å få det godkjent?
 11. Jeg fikk med dokumenter som det står TUV på. Men jeg har ikke fått det inn i vognkortet, jeg gjorde det i tyskland, og har derfor ikke kvittering med norsk moms. Så hvis de krever kvittering vil jeg vel slite med en fra tyskland med tysk moms kanskje.
 12. Maxmek

  Knekt fjær F31

  Jeg tror kvaliteten er blitt dårliger enn det var før. Husker på mine gamle biler, så knakk jo aldri fjærene, og noen av de var gått langt. Har inntrykk av at dette er blitt et større problem fra ca 2000tallet. Har bytte fjær på min også på ene siden foran.
 13. Hei, da har jeg fått testet litt. Målt strømtrekk er 0,11A, når jeg tar sikringen til Kufatec'en faller strømtrekket til 0,06A. Kufatec'en skal kobles med en kabel direkte til batteriet, så det stemmer iht monteringsanvisning. Etter litt leting fant jeg ut at Kufatec skal trekke 2,4W, noe som tilsvarer ca 0,05A og stemmer med hva jeg måler. Jeg kjøpt nytt Sønnak AGM SK1050, 105Ah batteri for ca 1,5 år siden. Tror jeg må få sjekket om batteriet allerede er gåent, hvilespenning faller jo for hver dag den står, og jeg lader jo med jevne mellomrom. Jeg finner heller ikke noe produksjonsdato på batteriet. Kan jo kansje ha fått et gammelt batteri. Når bilen sto i 5 dager i påska fikk jeg denne meldingen igjen om incraced batteri, og at ting er koblet ut for å spare strøm. Hva tror dere? Biltema AGM neste?
 14. Ja det stemmer nok det. Men da jeg bestilte var PS4 oppgitt som stjernemerkede, og alternativ var Michelin HP Primacy runflat. Dette var i fjor I mars måned. I etterkant fjernet de opplysningen om at PS4 skulle være stjernemerkede.
 15. Ja de har det, men kun med runflat etter det jeg har funnet ut. jeg ønsket ikke runflat.
 16. Grunnen til at jeg bestilte de var at forhandler og Michelin oppga at de skulle være stjernemerkede,noe de ikke var.
 17. Har mest tro på lekksje/sprekk i en vakumslange, mener å huske at det var et lass av de oppi der Nå er det noen år siden jeg hadde en slik bil, men husker jeg riktig så tror jeg man kunne sjekke det med å åpne oljepåfyllingslokket, hvis tomgangen da datt så var det ikke vakumlekkasje. Ta det med en klype salt, som sagt noen år siden. Men som de andre skriver er jo også LMM og tomgangsregulator muligheter. Lykke til
 18. Her ser du hva jeg målte dekka til i omkrets. Dekk Michelin Pilot Sport 4 Foran: 245/40-19, felg: 8 1/2’’ x 19’’, ET44. Målt omkrets 211,9cm. Bak: 275/35-19, felg: 9J x 19’’, ET33. Målt omkrets 215,3cm. Det ga lugging i bilen ganske raskt, derfor bestemte jeg meg for å kjøre lik dim foran. I etterkant av det byttet jeg olje på fordelingskasse og girkasse. En annen fordel med lik dim er at man kan kjøpe hva som helst av dekk uten å tenke på stjernemerking. Men uansett bør man bytte alle dekk samtidig, det kan fort skille en del på slitte og ny dekk selv om det er samme type.
 19. Ja de er uorginale, mener de er 8" brede med ET33
 20. Har 17" på vinterhjula til min 530xd, og den har forstekede bremser og kaliper foran da det ble montert MPPK. Det er ca 5mm klaring mellom felg og kaliper. Ikke mye, men det går. Så uten oppgraderte bremser vil jeg tro det går greit.
 21. Når jeg bestilte PS4 dekka med mixdimensjon 245 og 275 var det oppgitt at de skulle være stjernemerkede, MEN det var de ikke!! Det endte med at jeg satt på like dekk på alle felgene 245/19. Ble litt strekk på 9" bakfelg men ikke mye. Fungerer helt greit.
 22. Har dette på min bil, men bruker det nesten aldri, S6UKA Night Vision with human recognition. Men klart kjører man mye på mørke veier er det klart et fint hjelpemiddel. Men det var jo en heftig pris. Må vel også bytte venstre grill muligens der kameraet sitter.
 23. Har man EDC kan synes jeg den blir ganske så myk i comfort+.
 24. Jeg hadde ikke diagnose, så det kan jo ha lagt inne en feilmelding.
 25. Hei, jeg merket nugging i lavere hastighet pga forskjell i rulleomkrets. Kom ingen feilmelding, men jeg fikk ordnet nye dekk raskt da jeg ikke tok sjanse på å få skader i drivverk. Etter dekkskift byttet jeg olje på diff og gearkasse.
×
×
 • Create New...