Jump to content

SirTommy

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

About SirTommy

 • Rank
  Fenrik

Profile Information

 • Kjøretøy
  525xd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar folkens, dere er en god ressurs! Jeg har, etter å fulgt rådene deres, funnet ut at jeg ikke har elektroniske dempere. Så da bestiller jeg nye fjærer og fjærbenslager. Skifter begge ettersom bilen har gått så langt (275k).
 2. Ok, men bør jeg også skifte dempere i samme slengen? Jeg vet ikke om de er elektronisk engang.. Jeg har m-sport men tror ikke det er adaptivt understell. Vanskelig å vite for en som ikke er mekaniker.
 3. Hei, jeg har ei knekt fjær foran og må bytte. Men jeg lurer litt om det lønner seg å bytte dempere i samme slengen? Bilen har gått langt og jeg aner ikke når demperne evt er skiftet før. Vil dette også gjelde bak? Jeg skal bytte belger bak nå, bør jeg ta med dempere der også? Eller er demperne bra nok helt til de begynner å lekke?
 4. Ok, takk. Da skal jeg ringe verksted på tirsdag. Takk for svar.
 5. Har akkurat samme problem selv. 525xd 2013 mod. Hvem hører jeg med angående recall?
 6. Ja det virket fint for meg. Men jeg vet ikke om passord for jeg går bare på internettdeling og huker av for bluetoothdeling. Ikke noe oppsett eller noe, ikke wifi hotspot.
 7. Jepp får samme feilmelding fra den tyske siden jeg også, har nå sendt dem en mail.
 8. Fikk til internet på min tyskimporterte 2011 mod. Jeg brukte bluetooth og delte internettkobling gjennom den (stilles inn i mobilen). Så fant jeg en undermeny i i-drive om BMW-services og alternativ om å oppdatere, noe jeg gjorde og etter det virket både internet og bmw online. Jeg har også oppdatert mobiltelefontjenesten i bilen til denne: UPD01008 (Latest Version, 8.07 MB). Nå savner jeg bare apps, men det er visst vanskeligere å få til tror jeg.
 9. Ah, selvsagt. Jeg trodde 2010 mod var f11. Takk for oppklaringen.
 10. Vurderer å bytte fra e39 til noe nyere og er nå litt i tvil om jeg skal gå for en godt utstyrt e61 eller en noe enklere f11. Hvilke råd og tips har dere? Budsjettet ligger rundt 250k så utvalget av f11 er ikke stort.
 11. Mitt også, det er nok tredje gir ja. Tusen takk for alle svar og beklager sen tilbakemelding. Nå har jeg nettopp fått gjort oljebytte og det hjalp! Problemet er der enda, men mindre. Han som hjalp meg med dette sa at kassa var sliten men at det kunne hjelpe med enda et oljebytte etter et halvårstid ca. Det var sågar spon i oljen og det er vel ikke akkurat noe særlig godt tegn. Jeg kommer til å bytte olje enda en gang til høsten, hvis det ikke hjelper så blir det vel bare å bruke kassa til den ikke er noe mer å ha. Nå skal jeg på felgjakt! Bare send meg pm om noen har noen pene 17-19" som skal selges. Bor i Midt-Norge, på Fosen
 12. Hei. En litt rar feil som jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med. Denne slåinga, eller hva jeg skal kalle det, skjer ikke under akselerasjon, jeg må slippe gassen etter at bilen har kommet seg i andre, da først slår den. Dersom jeg akselerer rolig og slipper gassen så er det heller ingen slåing. Hva tror dere?
 13. Pearl Jam Neil Young The Who Rolling Stones Arcade Fire
×
×
 • Create New...