Jump to content

Høyttalere BMW E61


Recommended Posts

Har en BMW E61 LCI med største lydpakken. I enkelte sanger kan jeg høre at det skurrer/knitrer litt, spesielt i passasjerdøra. Vurderer derfor å bytte ut høyttalerne framme i dørene.

Er det noen som har tips til høyttalere med god lyd i? Tror ikke det er vits å kjøpe brukte da det begynner å bli gammelt. Ønsker selvfølgelig heller ikke høyttalere med dårligere lyd.

Link to comment
Share on other sites

Med største lydpakke så er det ikke noe vits og skifte til ande enn de originale. De originale er egentlig ganske gode. Gode høyttalere begynner allerede fra hi-fi pakke. 

Link to comment
Share on other sites

Hvis du mener det er snakk om en defekt, så kan du få tak i originale Loigic7-elementer hos bilopphugger, koster bare noen hundrelapper. Gå til finndel.no og finn en delebil, sjekk VIN om den har opsjon 677. For så vidt trenger det ikke være en E61 heller.

Og som Reef89 sier, dette er gode høyttalere. Bedre lyd får du med enda bedre forsterker. Men nå er ikke det ditt problem, hvis jeg oppfatter rett.

 

 

Edited by Lysken
Link to comment
Share on other sites

Hvis du faktisk har den "største lydpakken" SA 752 - Individual audio så bør du bare bytte ut de defekte elementene og sjekke om ikke ulydene du hører skyldes noe som er løst i døra. Har du Logic 7 så er det mange brukte elementer til salgs til ok priser, at de er litt gamle gjør da ikke noe. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...