Greiner

Medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Greiner

 • Rang
  Sersjant

Contact Methods

 • MSN
  stiangreiner@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  Alta
 • Kjøretøy
  525 DAT E61 og X5 3.0 E70

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Greiner

  LEDBAR E70

  Noen som hart noen tips if montering av ledbar på en X5 E70? Tenker i forhold til plassering, canbus modul, hvor skal styrespenning hentes?
 2. Greiner

  X5 E70 stopper under kjøring

  Mente mil Har tatt diagnose hos Meca, men de fant ikke noe unormalt. Mulig de ikke har tilgang til alt? Dieselpumpe fungerer nok. Virker heller som noe elektrisk, siden alt er normalt når man starter bilen etter stopp
 3. Greiner

  X5 E70 stopper under kjøring

  Takk. Har fått tips om noe lignende. Skal sjekke ut
 4. Greiner

  Stop på min X5 E70 , 3,0

  ja, fant det i bagasjerommet. var ok. tørt og fint
 5. Greiner

  X5 E70 stopper under kjøring

  E70 3.0d 2009 mod, 153 000km. Motoren stopper uten forvarsel eller feilmeldinger under kjøring. Får ikke startet bilen får jeg har slått den av og på. Da er alt ok. Noen ganger kommer det opp feilmelding «active steering» rett før jeg stopper bilen, men det er vel bare en følgefeil av at motoren har stoppet. Den forsvinner når jeg starter bilen igjen. Virker som det er ved gasspådrag at bilen stopper, men det kan gå 30-40 mil får feilen dukker opp igjen. Dieselfilter er skiftet i 2017. Batteri er skiftet i 2016. Hva kan feilen være?
 6. Greiner

  Stop på min X5 E70 , 3,0

  Hvor var denne boksen plassert og hva går den til?
 7. Kupeviften tok plutselig kveld. Ingen ulyder eller noe unormalt før den streiket. Ingen feilmeldinger. Kjent problem med regulator eller er det bare å bytte komplett vifte?
 8. Er det noe spesielt man må tenke på siden batteriet må frakobles? Vet at det går fint på E60/61 å være lenge uten strøm, men er det noe ekstra man må tenke på når det gjelder E70?
 9. Greiner

  Hvordan bytte interiørlister i X5 E70 2009mod?

  Ingen som har svar på dette?
 10. Jeg skal bytte ute alu interiørlistene på hver side av midtkonsoll/girspake til nye. Hvordan demonterer jeg disse? Skal også bytte ut alu interiørlisten i venstredør foran. Hvordan demonterer jeg denne listen? Må jeg av med dørtrekket for å få byttet den?
 11. Flott! Det gjør saken litt enklere. Takk for hjelpen
 12. Takk for svar! Ja, tallkodene teller, men den ene koden ender på A. (SA220A) Så du mener at "A" ikker har noe å si i denne sammenheng?
 13. Skal montere avtagbart hengerfeste på en X5 E70 2009 mod. I monteringsanvisningen står det at man må trekke kabler frem til dashbord hvis man ikke har bil utrustet med "SA220 Nivåregulering" eller "SA508 Park distance control(PDC)". Se vedlegg. Jeg har en bil med "S220A Self-levelling suspension". Går dette under det samme som "SA220 Nivåregulering" i forhold om jeg må trekke kabler frem til dashbordet eller ikke? Montering E70.pdf
 14. Greiner

  E60 - merkelig problem

  De samme varsellampene begynte å lyse i min E60. Fant du ut av problemet?