Jump to content

yoozup

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

About yoozup

 • Rank
  Fenrik
 • Birthday 09/07/1987

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim
 • Kjøretøy
  BMW E90 316i

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvilken bil, motor, kmstand på bilen? Har du tatt en diagnose?
 2. Defekt starter? Jeg hadde lignende symptomer på bilen min, da starter var defekt. Leste feil på inpa, ingenting kom opp. Men starter og bensinpumpe burde å sjekkes.
 3. Det var vel viften som tok kvelden, byttet til brukt kjølevifte. Fungerer utmerket nå 😁
 4. Det er snakk om en E90 316i N45 motor. Jo, jeg har målt spenning, det gir spenning fra kontakten. Skal prøve å spenning rett på vifta.
 5. Heisann, Har fått opp denne feilkoden, og vifta har oppført seg rart i det siste, går på full speed ganske ofte. Men nå har den tatt kvelden, det betyr vel at jeg må kjøpe en ny vifte da ? Eller kan det være ledninger, rele? Jeg vil bare få det bekreftet litt mer av dere, før jeg kjøper ny vifte. Jeg har også prøvd å aktivere den via inpa, men ingenting skjer med vifta. Takker på forhånd for svar.
 6. Ok, jeg skal montere gamle rattet og sjekke, om denne er sentrert under kjøring, så må det være nr.1 rattet er skjevt før jeg byttet. om den gamle rattet ikke er sentrert under kjøring, så skal jeg være enig på nr 3. Godt å ha en som deg Otis på bimmers.no, alltid kult å få svar på de tekniske spørsmålene fra deg 😁, god helg og hold oss friske. 😉
 7. Hei, jeg har tidligere hatt samme type bil. Har du sjekket veivhusventilasjon? om jeg husker riktig så gir denne ingen feilkoder om den er tett. General indicators of an air-oil separator failure include the check engine light illuminating on the gauge cluster, excessive amounts of oil being used, spark plugs coated in a layer of engine oil, sludged up oil, white smoke from the exhaust pipe, and whistling noises while driving. What is the symptoms of a bad PCV valve? Another symptom of a bad or failing PCV valve hose is your vehicle will misfire while
 8. Man kan gjøre det på diagnose utstyr, bare husk å ha fronthjulene og rattet sentrert før du resette sensoren. Ellers så går det an å gjøre det på denne måten, men jeg er usikker om det fungerer. In this guide, you will learn how to calibrate the BMW steering angle sensor. One quick way to calibrate the BMW steering angle sensor is to follow these steps. Start the engine but keep the car in Park and parking brakes engaged. Turn the steering wheel all the way to the left and hold there for two seconds. Turn the steering wheel all the way to the right and hold it th
 9. Hei alle sammen, Jeg har kjøpt meg en msport ratt fra brukte bildeler, bytte av rattet gikk smertefritt. Men jeg merker under kjøringen, så er ikke rattet i senter, men litt til venstre, når jeg kjører rett fram. Det var ikke sånn med gamle rattet, så jeg lurer på hva jeg kan gjøre for å sentre den? Jeg fant ut at det er bare 1 måte å montere rattet på, atltså umulig å montere denne feil, mulig jeg tar feil her. Jeg har resettet styrevinkelsensor med rattet sentrert i midten, uten at det hjelper. Takker på forhånd for svar.
 10. Da har jeg fått tilbud på 28K kr for jobben hos gsbildeler, prisen er med vanos drevene på eksos og innsug også. Mye penger, men bedre enn motorhavari.
 11. Jeg er helt enig med deg. Jeg har ikke noe tro på Long life olje, derfor bytter jeg olje hvert år. Jupp ting ryker tidligere ved dårlig service på oljeskift intervall. Kimhas sier kjeden strekker seg, men du sier kjeden strekker seg ikke, men blir lengre ? Når kjeden strekker seg, så blir vel den lengre ? Eller tar jeg helt feil ? Fra mywikimotors.com, N45B16 disadvantages and problems 1. Engine knocking. This problem is mainly connected with timing chain tensioner which should be checked. At the same time timing chains are not as reliable as you can expect. They als
 12. Tusen takk for dine svar, dine svar viser at du har bra peiling på dette. Jeg vet at Vanos drevene kan gi feilkode på kamsensor.
 13. Mulig det,men har kjørt ca 6000 km siden sist oljeskift og jeg bytter olje og filter hvert år. Takk for svar. Men jeg er nesten sikker det er kjede.
 14. Ingen feilkode på Inpa, men fant noe rart ved camshaft positions på Inpa. Noen som vet hva det er? Se bilde Jeg har spurt om pris hos GS bildeler i Trondheim for registerkjede bytte. Tusen takk for svar og tips.
 15. Da har jeg kjørt bilen litt idag og tok en diagnose med INPA. Ingen feilkoder på INPA. Fylt på olje nesten 1 L, og målte i dashbordet, fullt, og jeg skiftet oljen ifjor. Så jeg kan utelukke gammel olje og for lite. Raslelyden er der fortsatt, og når jeg gir gass til 2500 rpm så hører man ikke lyden. Men når jeg slipper gassen og turtallet dropper fra 2500 rpm, så hører jeg høyere raslelyd enn på tomgang. Jeg har kjørt bilen, alt funker normalt, gasspådrag osv. Bare at den lyden er der fortsatt, og den høres veldig ille når turtallet går ned fra 2500 rpm. Jeg åpnet panseret og sjekket
×
×
 • Create New...