johnkanon

Medlem
 • Innholdsteller

  98
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om johnkanon

 • Rang
  Fenrik

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. johnkanon

  f11 /2011 webasto tenner ikke

  hmm.. Ser ikke noe feilmelding. kunne noen gi meg en hint på hvor jeg finner “teste auxiliary heating” i rheingold? Jo, forresten får to feilmeldinger: ”MOST configuration was not stored” ”power managment, battery condition: battery faulty or worn out”
 2. johnkanon

  f11 /2011 webasto tenner ikke

  Takk, ser ut som sikring fjerning også installasjon. Skal koble til reihngold for å litt mer kjøtt på beinet. Kanskje jeg kan testkjøre webastoen derfra?
 3. johnkanon

  f11 /2011 webasto tenner ikke

  ok, hvordan sjekker man det? Hva må man gjøre for å resette ? Hva heter firmaet
 4. johnkanon

  f11 /2011 webasto tenner ikke

  Takk for tilbakemelding .er det en komplett enhet eller er det 2 forskjellige delenr? Hvordan er reset prosedyren ?
 5. johnkanon

  f11 /2011 webasto tenner ikke

  Hei, har fått til fjernkontroll på f11 /2011 webastoen - det durer og vifter går i kupen, men det er ikke noe varmluft fra “webasto eksos” under bilen. Det virker som det ikke tennes. Er det en slags tennpinne eller noe lignende som må byttes. Har ikke noe i menyen som gir noe feil.
 6. Hei, er litt ny på bmw webasto - har hatt caddy m/webasto. Har en F11 2011 m/webasto og fjernkontroll. Den starter og står å suser med viftene i kupen alt ser og høres riktig ut men varmen lar vente på seg. Er det noe som er en kjent feil ? Har ikke noe webasto i menyen, som jeg kan finne.
 7. uansett det hjalp meg til å sjekke ting, så setter pris på det. kjempe tips. alle "måner drar" er det eller er det "monner" ? setter uansett pris på info her i gården.
 8. Tenker du BMW offisell inkalling pga feil m/ kondens enhet...nyce..kanskje man har flaks
 9. ok, takk for lokasjon. lette helt feil sted, så etter dem i motor rommet. Har kjørt litt forskjellige test komboer for å se om jeg kan få kjøligere luft, og "snøfnugg" knappen, hjelper desverre ikke. er det noen som har part nummeret på AC kondensoren ? og siden webasto ikke oppfører seg bra om vintern, kan AC kondensoren påvirke det også ? Hva ligger skifte av AC kondensor på ca. i NOK.- ?
 10. er det filtre i motor rom og inne kupe ? har sjekket sikringer bak og front ( sikringene i hanskerommet er jo tortur å sjekke ! dæven for et klønete sted. Da er det nok uungåelig å ta en tur til bavaria
 11. kommer luft, og hvis man skrur på nivået så kommer det masse luft, men ikke kaldt luft. Bare varm luft - kondenser er det noe jeg kan sjekk selv via reinhgold sw ?
 12. Vifta går, men trenger hjelp til å komme ut av skinnsetene for å si det sånn. #klam helt klart noe som må fikses.
 13. tenker det samme, skal sjekke opp manualen og se på de tingene du nevnte👍
 14. hey, takk for innspill. Burde ikke det dukke opp en “alarm” på pollenfilter? eller er det kanskje bare når det har gått x antall km
 15. BMW F11 aircondition blåser like dårlig som en hamster med astma, har hatt en runde før med akkurat samme problem på en e61 og følte at etterfylling ikke helt gjorde jobben. Men det er grusomt varmt og med småbarn i bilen blir det ikke noe bedre - skal jeg satse på en etterfylling? ca.pris på bavaria 2k ? (liten side notis; om vintern er ikke webastoen optimal heller - er det noen sammenheng ??)