Jump to content

Bmwrob

Members
 • Posts

  992
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bmwrob's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Kan være det med vannpumpe eller vannventil. Men får du varm luft til kupeen? Riktig prosedyre for å skifte vannpumpe det
 2. Hva vil du ha for org radio?
 3. Wow... så bra du fant ut av det.. 6000,- for veivhusventilasjon er ran... men men.
 4. Om veiv og kamføler er gått så kan det hende du får de symptomer du har fått. Men er bare gjetting da det mest konkrete svaret får du av en diagnose.
 5. Men du har tilgang til motorrommet?
 6. Pumpen på disse bilene om jeg ikke husker feil var i tanken? Eller så kan det hende jeg bommer helt da dette er diesel.. Men mener konstant den er i området der. Du kan ta av baksetene, kun sittedelen og ha tenning på 2. hakk. Da skal du vel høre noe, hvis ikke så er det som nevnt ovenfor: def pumpe.
 7. Jeg tenkte på at det kan være at du har lite kjølevæske i systemet ditt?
 8. Bmwrob

  E39 523IA

  Ikkenoe problem at motoren er "opprinnelig" en manuell. Motorene i seg selv er like, du bruker bare ditt gamle ledningsnett. Så er det tut og kjør
 9. Hva om det er brytern da? Hendelen til viskerne som er defekte?
 10. Skal du ha mere hester til din bil er det jo bare å bytte motor til M54B25 eller M54B30.. Er mer kurant og mtp at det faktisk går an å godkjenne.
 11. Elektronikken din fungerer jo tydeligvis. Men den reagerer på en flottør. Mest antagelig er det flottøren som er "defekt", altså henger seg opp.
 12. Samme ramme, putene er forskjellige. Om de skulle hatt flere rammer så hadde det kostet dem enormt mye i delelager.. Men for å bekrefte eller avkrefte så kan du gå inn på bmwfans.info og søke opp din bil. Så ser du på ETKA.
 13. Den passer ikke rett på. Diesel kasser har en litt annen vinkling. Da må du lage custom fester.
 14. Har du mulighet til å legge ut lydklipp?
×
×
 • Create New...