Jump to content

janfc

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

About janfc

 • Rank
  Fenrik

Profile Information

 • Kjøretøy
  Bmw e46 m3 convertible

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bytta til Engelsk interiør, får heller ikke slukket airbaglampa,, står noe om seat lock på Foxwell diagnosen min, må kanskje få en som har bedre utstyr til å se på den Kan det bare være programmering?
 2. Har en Bmw m3 e46 cabriolet, ble bytta seter i den,,, men den knappen øverst på ryggen som får setet til å gå frem og tilbake, virker kun når jeg kobler batteriet av og på, uten å starte motoren, så fort jeg starter motoren slutter den funksjonen å virke, da må batteriet kobles fra og på igjen😳 noen som har vært borti dette?
 3. janfc

  Feilsøking

  Takk for svar, virker igjen nå, men skal kryssbytte hvis/når det blir borte igjen
 4. janfc

  Feilsøking

  Såklart,er en Bmw m3 e46
 5. janfc

  Feilsøking

  Noen som har opplevd dette før, hvor skal jeg lete? Mista hovedlyset på høyre side men ble bra av seg selv etter ett døgn🤣kommer garantert tilbake, og før jeg river hele kjærra fra hverandre er det noen som kanskje eksakt vet hvor jeg skal lete?
 6. janfc

  Ny reservernøkkel

  Liten tilbakemld . på spm mitt.. Ringte Bmw verksted og der fikk jeg pris på 2500kr for ny nøkkel,bare å ta med legimitasjon om eierforhold så fiksa de det, synes det var en ok pris
 7. janfc

  Ny reservernøkkel

  Ok, ja greit å få starta med den og👍😊
 8. Noen som vet hvor det er mulig åfå laga en reserver nøkkel til Bmw m3 e46,? bilen er ikke registrert enda
 9. janfc

  Bmw m3

  Nja litt er det vel å hente, nytt for meg og, frista mest med en cab som var rustfri, California, Texas osv biler fra disse stedene er bra når det gjelder rust, men jeg hellakkerte bilen pga, solskader på panela, kunne lakke nettopp de områden, men en m3 fortjener mer, så endte opp med proff lakkering, og det koster, så sum av sum, er det fortsatt litt å hente men ikke allverden, 😳bilen er nå ett smykke👍
 10. janfc

  Bmw m3

  Noen andre ting en må tenke på? Dokumentasjon osv? Bestille time på nettet til visning var flere valg der og? 😳
 11. janfc

  Bmw m3

  Hei, har tatt en bmw m3 inn fra usa, kosta på den mye, skal vise den, hva gjelder med lys, blinklys lyser svakt orange hele tiden, er det ok?
 12. Nei, hadde ikke av polene, men drar en ut kontakten i setene blir det brutt, mye å lese på her må prøve å se litt på det senere, Håper ingen ting er gått i stykker da, og at det er lett å fikse,, takker deg for at du engasjerer deg👍😊
 13. Skal gjøre det, takk for info, vanskelige saker dette, sjekka litt mer, prøvde å lese koder fra airbag den nr 8 på bildet, men fikk ikke kontakt med modulen den er borte, alle kontakter i osv, kanskje noe med det, så får jeg feilmld på seat lock?
 14. En annen ting jeg tenker på,bilen er en Usa versjon, med nytt Engelsk interiør,har fått memory på høyre side Kan noe av dette ha noe å si tro?..
×
×
 • Create New...